- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Napam gülüm sabah 7 de kalktım hazırlığa devam
Kimin kaşlarını aldın?Napam gülüm sabah 7 de kalktım hazırlığa devam10 da geldiler ele bi sofra hazırlamışım ki inan olsun diyet dışına çıkmamışım
Kahve yanı servisi ile aynı keza
Saçlarını boyadım kaş bıyık aldım yedirdim içirdim uğurladım işleri rast gide
KaynanamınKimin kaşlarını aldın?
Ben 1 de pert oldum
Bugunluk yeter
Kolay sandiydim ki
Yarin wall sit mi olsun Squat mi
İyiymiş hem misafirliğe git hem kaşlarını aldır saçlarını boyat.Kaynanamınaldım dediysem inceltme yok toparladık
He beleşten güzelleştilerİyiymiş hem misafirliğe git hem kaşlarını aldır saçlarını boyat.
Ben hiç beceremem kaş almayı.
Kizkardesime her gittigimde kas aldirirdim. Ne zaman ikinci bebesi oldu,soramiyorum artikİyiymiş hem misafirliğe git hem kaşlarını aldır saçlarını boyat.
Ben hiç beceremem kaş almayı.
Aslında 5 dk lık iş, bilmiyorum belki kuaförler alışkın olunca 5 5 toplam 10 dakikada bitiyor benim.Kizkardesime her gittigimde kas aldirirdim. Ne zaman ikinci bebesi oldu,soramiyorum artik
Ben guzel alamiyorum. Kuafor kismi burda Türkiyede ki gibi yaygin degilAslında 5 dk lık iş, bilmiyorum belki kuaförler alışkın olunca 5 5 toplam 10 dakikada bitiyor benim.
sagol canım ,tum gun pert oldular ilk kez ikiside uyudular ucusta ama ben uyuyamadım cok sukur evimizdeyiz ben uyurken yine uyuyakalmışlar simdi uyandiricam yemek icin birkac gune atlatırız , dinlenme sırası sendecok dikkat et kuzum kendine, cocuklarla yolculuk zor, bir de hastasiniz.
Allah kolaylik versin.
Iyi yolculuklar.
Verirsin veririz sıkıntı etmek moral bozmak yok daha çok asilacazVallaha
Yo moral bozmuyorum çokom pes etmek yokbi kaç gündür tansiyonla ilgili sıkıntı yaşıyorum ödemim de var
4 turu zorladin mi? Yatalim mievdeyim yarin. Inşallah yagmur yagmaz. Göle yuruyus planim var