Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Menümü yazayım 😘
Sabah 2 silim peynir bir hş yumurta 1 çay
Öğlen 1 kase yoğurt 2 fırın baget
Akşam 1 ayran 1 servis kaşığı makarna
2 lt su
Chocolita Chocolita
IMG_5031.jpeg

bak sende Karatay hocanin kitabi var, onda yurumekle ilgili bir bolum vardi. Karatay hoca yuksek kiloda yuruyus disinda spor zaten onermiyorum diyor, dizlere yuk binecegi icin.

gerci yapan da yapiyor diye dusunuyor insan. Acaba boyle esnetme yontemleriyle falan mi dizleri koruyorlar, bir fizik tedavi uzmanina danismak faydali olabilir.

benim de kalcadan bozukluk var, bir ara cok kafaya takmistim, unutmusum bak :silah:
Tamam canım. Okuyayım yürümekle ilgili olan bölümü Karatay'ın kitabında.
Ortopediste gidip dizimdeki hızlı kıkırdak aşınmasını öğrenince ve merdiven çıkarken sol dizimi kullanamamaya başlayınca (çok canım yanıyor) yürüyüşle devam etmemin gerektiğine ikna oldum.
EMS fitness'da 2 hocam vardı, biri uzman fizyoterapist idi aynı zamanda, dizi zorlayacak hareketleri pas geçiyordu dizim acıdıkça. Dizlik de almış idim.
Fizyoterapist olan spor hocama gidip detaylı bir danışayım bir gün.
Fazla kilolarımdan kurtulup dize binen yükümü azaltmalıyım. Yediklerimin porsiyonlarını daha bir küçültmek istiyorum. İhtiyacım olan gıdaları alacağım;ama porsiyonların zayıflayabileceğim derecede küçüldüğü bir beslenme düzenini oturtmam lazım.
Karatay'ın kitabını tekrardan okumaya başlayacağım. Tekrar hatırlamakta fayda var.Sağolasın Alys Alys 🌸♥️

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar migren atağı geçiriyorum o yüzden hızlıca menümü yazayım
Kahvaltı yok
Öğle 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Akşam 2 dilim tam buğday ekmekli sandviç
1 kupa çay
Ara 1 kupa çay 2 kare bitter
Su 1 litre ancak içtim
Chocolita Chocolita A Arrietty_
İnşallah migren ağrın en kısa zamanda geçer Pandora27 Pandora27 🙏💐🌸 Çok geçmiş olsun.

X