- 8 Mart 2020
- 5.286
- 26.226
İnş öyle olur canım yaLotus bugün choya da söyledim bence grup birincisi sen olacan
Yaaa az free versen seni geçirdim de çok zor be
Bugün ki kalorin kaç 65 düşükmüş de bu saatte65 kalorilik ufak bi kaçamak yapabilir miyiiiiiiiiiim tutamıyorum kendimi
O kaloride ne var aşırı merak ettim65 kalorilik ufak bi kaçamak yapabilir miyiiiiiiiiiim tutamıyorum kendimi
Öğlen menüne bayıldımKiaaaaazzzz ben yazmamisim.
Sabah bi dilim tahil ekmegi labneli. 1 bardak cay.
Oglen haslanmis sebze yanjnda soslu degisik ne idügü belirsiz tipsiz bi et bi kase yogurt
Aksam haslama tavuk but
Yuruyus 4500 adim
Yesin kiz sevaptir bxhxhx kimin takimindaydi buBugün ki kalorin kaç 65 düşükmüş de bu saatte
Sen menü listesi paylaştın mi brokoliÖğlen menüne bayıldım
Oglen disardaydim mecbur yedim ncnxnxnÖğlen menüne bayıldım
BizimYesin kiz sevaptir bxhxhx kimin takimindaydi bu
Evettt paylaştım etiketlemiştim bir bakayım tekrarSen menü listesi paylaştın mi brokoli
kiaaaaaz sacmalamayin bu saatte ne asirtmasi ne fiştirtmasi. Yatin uyuyun
Ben unutmuşum ay yazmayı
Kahvaltı ; bir haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, bir ceviz , bir salatalık ve çay
Ara öğün ; çay ve üç adet sarma (tuzlu olan)
2. Ara öğün ; Türk kahvesi , maden suyu
Akşam yemeği ; 5 kaşık nohut yemeği , yoğurt
Benden bu kadar bu günlük kapattım ağzımı
Kiaaaaazzzz ben yazmamisim.
Sabah bi dilim tahil ekmegi labneli. 1 bardak cay.
Oglen haslanmis sebze yanjnda soslu degisik ne idügü belirsiz tipsiz bi et bi kase yogurt
Aksam haslama tavuk but
Yuruyus 4500 adim
Şimdi yoğurt mayaliyoruz ya onun içine biraz limon damlat o pıtır pıtır oluyo.Kiz evde lor yapmak icin bozuk süt mü lazimdi yogurt mu lazimdi ne lazimdi?
Hayır o lor değil süt kesiğiSüte limon mu sikuyoduk bcbbxbx oha bi uydururyorum bxjxjx
Firsat bulursam lor yapicam. Ev tasiycam diye koli bavul yapiyirum habire. Haftaya cuma tasinma var.Şimdi yoğurt mayaliyoruz ya onun içine biraz limon damlat o pıtır pıtır oluyo.
Biraz tuzla süz al sana lor.
İçine az çörekotu da atabilirsin