Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben 7 bucukta kalkıyorum ama yinede gün yetmiyo. 2 çocukla uğraşmaktan vakit nasıl geciyo nasıl aksam oluyo farkında degilim
Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu

Evi topluyup yatacağımiyi geceler kızlar bol yag yakalım uykuda ayy bu yeni evin en sevdiğim seyi mutfagin yatak odasına uzak oluşueski evimde yan oda mutfakti gece kalkıp sürekli biseyler atistiriyordum burda aklima bile gelmiyor

Yok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyimYok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyim

Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu
Yetiştiremiyorum sanki hic biseyi sende de 3 cocuk varmıs Allah kolaylık versin hepimize inşallah

Alıştın dimi lotus huzurla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…