- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.608
Lor nasıl oluyoHayır o lor değil süt kesiği
Yaa kızım bozma beni azcik hava atacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lor nasıl oluyoHayır o lor değil süt kesiği
valla mi ? Aman ne farki var anlamadim kiHayır o lor değil süt kesiği
Yaaa kolay gelsin hiç sevmem taşınma da benime v sahibi evi satacakmis bakalım ne olur bilmiyoruz belki bizde taşınırizFirsat bulursam lor yapicam. Ev tasiycam diye koli bavul yapiyirum habire. Haftaya cuma tasinma var.
Kiz hayir bizim dedigimiz iste lor kaynayan sute limon tuzLor nasıl oluyo
Yaa kızım bozma beni azcik hava atacaktım
100 kalori aldım diye kendini bırakıp bozma diyetiBugünkü menümü paylaşayım
Sabah, peynirli maydonozlu omlet yeşil çay
Öğlen hiçbir şey yemedim kahvaltıyı öğlen yaptım gibi oldu
Akşam
balık, 1 dilim beyaz ekmek, salata
Sonra çayın yanında minik bir 100 kaloriyi geçmeyecek kadar kaçamağım oldu
Egzersiz 1 saat pilates yapıldı
Su 1.5 litre
Yap yap yap65 kalorilik ufak bi kaçamak yapabilir miyiiiiiiiiiim tutamıyorum kendimi
Bunu yapması için pey ir yaomasi lazım bussuru de süt
Yok bozmuyorum hiç yememişçesine devam ediyorum100 kalori aldım diye kendini bırakıp bozma diyeti
Hem ceza alırsın hem yazık olur diyetine.
Şunun şurasında 2 gün kaldı az dişini sık
Peynir alti suyunu kim kaybetmis de ben bulayim burda
Peynir mayalabikirsin evde de hem çok süt gidiyo hem baya oyaliyo.Peynir alti suyunu kim kaybetmis de ben bulayim burda
Peynir mayalamasi mi o ne kiz bxbxbxbPeynir mayalabikirsin evde de hem çok süt gidiyo hem baya oyaliyo.
Yoğurt yapıyoruz ya mayaliyoruz.Peynir mayalamasi mi o ne kiz bxbxbxb
Bakayim buna netten ricotto yaziyodu lor peyniri icin o linkte. Burda ricotto diye aranayim belki vardir.Yoğurt yapıyoruz ya mayaliyoruz.
Peynir de öyle bı mayasi var o şekilde yapıyoruz beze sarıyoruz şekil aliyo peynir kalıp gibi oluyo işte.
Oradan süzülen suyla lor yapiliyo.
Her denilene inanma saf gibi bana sor ben söylerim agzgzhxbxhBizansliymis meger jxjxjxjx