Ne tarz izliyorsun. Piyasada film kalmadı hepsini seyrettim
Emmayi izledim. İkna filmi varmış onu izlemedigimi fark ettim şu anBu aralar hic tv izlemiyorum ben aslinda, bi acsam mi dedim
Karar veresiye zaman geciyor, sonra sklip kapatiyorum genelde.
En son Jane Austonin Emmasinin yeni cekilenini izlemistim netflixde, cok begendim.
Gecen sinemada dune izledim, onu da begendim.
Slm biyopsi oldunz mu bende de nodul çıktı biyopsi olmak yerine takip de kalmak istiyorum sonucum 7 ay önceki ile aynıymış meme den de biyopsi olduğum için suan olmak istemiyorum kararsız kaldımHaklısın canım, sıfırdan başlamış gibi bırakmadan devam etmek istiyorum
Ya bu aralar zaten hiç veremiyorum sinir oluyorum,kaç zamandır doğru düzgün kilo vermedim, 2 ver 3 al gidiyorum, farklı sıkıntılar da var kendimce, boynundaki nodül büyümüş biyopsi yapmaları gerekecek ve 3 nisanda netleşecek, bunlar da etkiliyormus kiloyu ama psikolojimi daha çok etkiliyor bence
Allah şifa versin çok geçmiş olsunSlm biyopsi oldunz mu bende de nodul çıktı biyopsi olmak yerine takip de kalmak istiyorum sonucum 7 ay önceki ile aynıymış meme den de biyopsi olduğum için suan olmak istemiyorum kararsız kaldım
Emmayi izledim. İkna filmi varmış onu izlemedigimi fark ettim şu an
Dönem filmlerini bende çok seviyorum. Ama nedense Marie Antoinette filminin bir türlü sonunu getiremedimIkna yi ben kitap olarak çok seviyorum, tum versiyonlarini izlemisimdir herhalde
Sonuncu bi değişik olmus, ama kötü olmamis bence, iyi de diyemiyorum.
Ama emma ya bayildim, abartarak oynamis herkes, yakismis
başladığın zaman guzel devam ediyorsun aslında ,tatiliniz ne zaman ülke icinde misin buyuk tatil miChocolita
Cuma
Ogle
Ofiste kahvalti
Aksam
Barbunya pilaki, pirinc pilavi, az salata
30 dak agirlik,
10 k adim
2 lt su
Onumuzdeki hafta sporu ekmeden tatile kadar 3 kez gitmeyi hedefledim bakalim, yapacak miyim
Hep üşeniyorum ama gidince acayip enerjik hissediyorum, cok iyi geliyor.
başladığın zaman guzel devam ediyorsun aslında ,tatiliniz ne zaman ülke icinde misin buyuk tatil mi
Dönem filmlerini bende çok seviyorum. Ama nedense Marie Antoinette filminin bir türlü sonunu getiremedim
Bana uyaracak izleyek mi bu haftasonu bir donem filmi,
sonra halimize sukrederiz.
21. yuzyildaki konfor degme krallarda yok ahahahaha. Bulasik makinesine sattim tum kralligi
Sende sık hasta oluyorsun canım bağışıklığın düşük mü acaba hiç kan testi yaptırdın mıMerhabalar
19 Nisan, Cuma Menüm:
Chocolita
Kahvaltı:
*haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*6 zeytin
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*2 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
*1 greyfurt
Akşam yemeği:
*2 etli biber dolma
*4 y.k. barbunya pilaki
Su: 1,5 lt.
*Spor yapamadım. Evde yatıyorum, iyileşemedim henüz.
Bana uyar1 hafta sonra sınavım yokmuş gibi her türlü aktiviteye hazırım
selam kızlar
Aşırı yorucu bi gündü . Bahar temizliğine başladım
Sabah kahve
Ara da bişey yok bol bol su içtim bugün
Akşam 2 dilim ekmek 1 büyük kase köz patlıcan salatası 1 ayran
3 lt su
Chocolita
Eki Görüntüle 3416987
Midemin gurul gurul sesini sabun kokusuyla bastırdımvay vay vay
ac karna calismissin tum gun,
bravo
isler bitmez diyip modunu dusurup kacayim ahahahahaha
Evet canım, bugün ben de onu düşündüm bu sene çok hasta oldum diye. Sanırım bağışıklığım düştü, bağışıklığımı desteklemem lazım.Sende sık hasta oluyorsun canım bağışıklığın düşük mü acaba hiç kan testi yaptırdın mı