- 13 Mart 2019
- 12.664
- 40.303
Aklımda canım jnsallah yapicam
Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslındaChocolita
ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan
ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim
Neyse gelelim sonuca
62.5
Gecen hafta 62.1
+ 400
Yuzde 0.483
Eki Görüntüle 3413460
Hangi emojiyi koyacağımı bir türlü bulamadım çokom. Sonra “teşekkür “ manasında “amin”i koydum.Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Yani bırakmak için çok sebebim var ama Kendimde tamamen salmis olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi
Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir
Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum
Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle
Bende çok teşekkür ederimHangi emojiyi koyacağımı bir türlü bulamadım çokom. Sonra “teşekkür “ manasında “amin”i koydum.
O emoji bende “teşekkür” çünkü.
İyi ki varsınçok da haklısın. Burası ciddi zaman alıyor. Bu sebeple zamanında menülerimizi ve sporlarımızı yapalım, yazalım. Ramazan ayı bitiyor yaz geliyor şu an tabir yerindeyse tam olarak şaha kalkma zamanı. Üzerimizdeki rehaveti yarın itibariyle atmalı, zamanında buraya dönmeli senin yükünü de hafifletmeliyiz. Kendi adıma yardımcı olmayı çok isterim ama bu dönem çok yoğunum. (Okul, projeler, yüksek lisans) haziran ayından sonra hayatımı kendime ayırmayı düşünüyorum. İşte o zaman ben de sana seve seve yardımcı olurum. Çünkü bana iyi gelen yer burası, beni ben yapan yer burası. Her şey için çok teşekkür ediyorum.