Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramdan sonra yeni bir sayfa açıyoruz pes etmek yokChocolita
ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan
ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim
Neyse gelelim sonuca
62.5
Gecen hafta 62.1
+ 400
Yuzde 0.483
Eki Görüntüle 3413460
Kurban yaradana be hadi kizlar yaz üzeri vites arttıralım halledelim bu işiBayramdan sonra yeni bir sayfa açıyoruz pes etmek yok
Yiitecim 45 dk egzersiz bunun için var zaten. 10.000 adıma mazereti olanlar 45 dk yapabilir. Bu Adım sayısı da 45 dakikaya tekabül eder. Akıllı saatin olmayip bu süreyle kanitladigin için geçerlidir. Ama 1 gün eksik olduğu için uyarı vermek durumundayım. Bugün tamam olursa beklerim. Ya da grup yıldızı olup uyarini sildirebilirsin. Daha önce sildirdigin gibiÇabalıyorum ama 10bini bulamıyorum. Regl de olamadım. 8i ve 9u bu kadar adımlayabildim. Halim kalmıyor. Yattım kaldım şimdi. Ramazanda şu adımları 3te 1 yapsaydık keşke. Üstünü sonra tamamlasam olur mu
Eki Görüntüle 3413527 Eki Görüntüle 3413526
Olsun hiç üzme kendini. Hedefe çok az kaldı zaten. Kendini sıkıştıracagin bir durumun yok. Regl rahatsızlık bir çok sebep var. Haftaya daha güzel bir sonuç olurGeçen hafta 51.2
Bu hafta 51.5
+300gr
Yüzde +0,5859
Regl olamadım. Kabızımda
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3413529
Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Bunu da severek hevesle yapiyorum. Aslında düşünsem bırakmak için çok sebebim var. Ama kendimde tamamen salmış olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi
Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir
Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum
Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle
Bayramdan sonra yeni bir sayfa açıyoruz pes etmek yok
Olsun at ee bayram gelmiş ne var acık yemeyek mibir yasaklilardan yiyelim diyorsun
ben bayramda calisiyorum sonra cikicam ama tatile, atarim menu kalbinize inmelik
Harikasın harikaaaRamazan’ın Son Gününden9 Nisan Kilo Bildirimi
Herkese Hayırlı İftarlar
2 Nisan 77.25
9 Nisan 76.85 (Sonunda ucundan da olsa 76’ları gördüm.)
Fark : - 400 gram
Yüzdeliği : - 0,517 gram Chocolita
Eki Görüntüle 3413563
Chocolita
ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan
ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim
Neyse gelelim sonuca
62.5
Gecen hafta 62.1
+ 400
Yuzde 0.483
Eki Görüntüle 3413460
herseyi cok guzel yazmışsın canım ucunh bıraktığımız anda yakalamak cok Daha zor oluyor ,hele sizlerin verdigi emekler cok daha fazla fark olmadığı zaman bende üzülüyorum .Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Bunu da severek hevesle yapiyorum. Aslında düşünsem bırakmak için çok sebebim var. Ama kendimde tamamen salmış olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi
Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir
Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum
Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle