Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben gelmişken tartımı atayım çokom 😌 iznim bitti bugün yeniden başlıyorum
Chocolita Chocolita
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.9
Fark -500
Yüzdem 0,6720
IMG_4788.jpeg

Chocolita Chocolita

ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan :olamaz:

ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim :KK14:

Neyse gelelim sonuca

62.5
Gecen hafta 62.1

+ 400
Yuzde 0.483

Eki Görüntüle 3413460
Bayramdan sonra yeni bir sayfa açıyoruz pes etmek yok

yiitee yiitee 2 gün 10.000 adım
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 1 gün 10.000 adım vardi bugün gönderilmesi gerekiyor
Çabalıyorum ama 10bini bulamıyorum. Regl de olamadım. 8i ve 9u bu kadar adımlayabildim. Halim kalmıyor. Yattım kaldım şimdi. Ramazanda şu adımları 3te 1 yapsaydık keşke. Üstünü sonra tamamlasam olur mu 🤦‍♀️😥
Screenshot_20240409_163232.jpg Screenshot_20240409_163244.jpg

Çabalıyorum ama 10bini bulamıyorum. Regl de olamadım. 8i ve 9u bu kadar adımlayabildim. Halim kalmıyor. Yattım kaldım şimdi. Ramazanda şu adımları 3te 1 yapsaydık keşke. Üstünü sonra tamamlasam olur mu 🤦‍♀️😥
Eki Görüntüle 3413527 Eki Görüntüle 3413526
Yiitecim 45 dk egzersiz bunun için var zaten. 10.000 adıma mazereti olanlar 45 dk yapabilir. Bu Adım sayısı da 45 dakikaya tekabül eder. Akıllı saatin olmayip bu süreyle kanitladigin için geçerlidir. Ama 1 gün eksik olduğu için uyarı vermek durumundayım. Bugün tamam olursa beklerim. Ya da grup yıldızı olup uyarini sildirebilirsin. Daha önce sildirdigin gibi 🌹

Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Bunu da severek hevesle yapiyorum. Aslında düşünsem bırakmak için çok sebebim var. Ama kendimde tamamen salmış olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi

Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir

Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum

Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle 🌹

ay sen bikmazsan benden ben gitmem :nazar:

Size mokemmel bir corba tarifi atayim mi :KK28:

yazin bol bol icin oh.

Chocolita Chocolita

ben artiyim yaa, senin emegine daha cok uzuluyorum inanir misin.
Birakmayi dusunuyorum su anda,
zaten nisan sonunda tatile gidicem, o zaman ara veririm diye dusuncem vardi, ama su an onu da beklemesem diyorum,
sen benden cok emek veriyorsun, menu spor takibi falan :olamaz:

ben de salmis degilim, ama istahim cok acik gene, bu kendimi kismis halim :KK14:

Neyse gelelim sonuca

62.5
Gecen hafta 62.1

+ 400
Yuzde 0.483

Eki Görüntüle 3413460

Selam canım ben senin kas kutlenjnde arttigini dusunuyorum ,tartinda artis olsada vucudunda degisme olduguna inaniyorum olcu aldigimizda bunu daha iyi gorebiliyorduk istersen herseyi yaparsın burda olmak psikolojik olarak bile daha iyi geliyor 🌸
Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama dönem dönem hepimizde bu durum yaşanıyor. O fişek anı gelemiyor bir türlü farkindayim. Bende bugün gramın ucundan eksideyim ona da eksi denirse. Sabitim aslında
Ama buradan gitmek işime gelmiyor çünkü fişegin yanma olasılığı varsa yine bu çember içinde geliyor. Yoksa baktım sayımız çok azaldı kepenkleri indirip konuyu kapatırım. Çünkü bende çocuğun dersleriyle çok meşgulüm ayrica kendi derslerimde var. Önceden profil mesajlarimla bilinirdim şimdi oraya hiç bakamıyorum. Sadece topikle ilgileniyorum. Bunu da severek hevesle yapiyorum. Aslında düşünsem bırakmak için çok sebebim var. Ama kendimde tamamen salmış olmak istemediğim için buradayım. Yoksa ben seneye çok daha kilolu bir vaziyette her şeyden vazgeçmiş olabilirim. Benim gibi kısa boylu olup 80 kilo üzerindeki arkadaşlar için bu karar çok ince bir çizgi

Bu yüzden +, sabit cezalarla ya da yaz üzeri o motivasyonla yıldız olarak her şekilde burada bulunmak işe yarıyor. Yarışlarda başlamak uzere. Uyarılarla diskalifiye olmamak için o irade bir yerde gösteriliyor. Ucundan da olsa eksi gelebiliyorsak bu küme içinde olmak iyidir

Kendi yasadiklarimdan yola çıkarak genel yazmış oldum

Önemli olan ne şekilde mutlu olacagimizi bilmek. Bırakarak ya da devam ederek tamamen kendi tercihimizle 🌹
herseyi cok guzel yazmışsın canım ucunh bıraktığımız anda yakalamak cok Daha zor oluyor ,hele sizlerin verdigi emekler cok daha fazla fark olmadığı zaman bende üzülüyorum .
ama dedigin gibi onemli olan nasıl mutlu olacagimizi bilmek bıraksak bile aklımız burda kalacak ramazandan sonra daha guzel sonuclar olacagina inaniyorum

X