Tamam canım ben yine de aynı gün adım atilmissa cezaya sayicam bundan böyle. Teacher de o cezayı odeyemedi kamptaymis. Boşuna uyarı almasın. Oda aynı gün 16.000 yapmistiyok canim sorun degil, bugun oderim.
dun birazcik hava da guzeldi offline kalmak istedim, saatin sarji bitince cok onemsemedim, yoksa tamamlardim iyi olurdu
ozlemisim yaz havasini
Uzun zaman sonra kendime alışveriş yaptım allahımÇok mutluyum
İnşallah bu gazla yarın 73 ü ucından da olsa görürüm
Bugun hava guzel. Kendimi iyi hissettigim 2. Gun diyelim.
Kiz ile biraz yürüyüş yaparim
Abbauw birde sayaç koymus9 Nisan Yıldız Savaşçıları
Tank girlPandora27
Elektrannurc 'a karşı
Eki Görüntüle 3413145
SuperwomanFateb
Black CanaryA Arrietty_ 'ye karşı
Eki Görüntüle 3413146
O kadar diyet egzersiz emek böyle bir sunum hak ediyorAbbauw birde sayaç koymus
İyi bakıyorlar sanaBirinin bahceye el atmasi lazim.
Hava guzel ama battaniyeye sardilar beni
İzindeyim diye diyeti mi bırakamSizi gidi fake izindeciler sizi
Emeğine sağlık çokom9 Nisan Yıldız Savaşçıları
Tank girlPandora27
Elektrannurc 'a karşı
Eki Görüntüle 3413145
SuperwomanFateb
Black CanaryA Arrietty_ 'ye karşı
Eki Görüntüle 3413146
Heves işte dutum kilolarla baş etmek kolay değil. Biraz keyifli olsun istiyorum bu tartı günleriEmeğine sağlık çokomçok emek veriyon ya
Sıhhatler olsun canım istiyor muydun mecbur mu kaldınKuaföre de gittim saçlarımı kısacık kestirdimuzundu şimdi toplanmıyor bile
Hiç aklımda yoktu inanHeves işte dutum kilolarla baş etmek kolay değil. Biraz keyifli olsun istiyorum bu tartı günleri
Sıhhatler olsun canım istiyor muydun mecbur mu kaldın
İyi yapmışsın değişiklik iyidir. Bende perçem kestirmek istiyorum bir fırsat olmadıHiç aklımda yoktu inanbi değişiklik istiyodum uzun zamandır. Geçen gün de kız kardeşim poposundaki saçını gitti ensede kestirdi . Git de kestir ya çok iyi oluyor uzun da neymiş diye kanıma girdi bende kestirdiö
İlk boşluğunda git kestir çok iyi oldu vallaİyi yapmışsın değişiklik iyidir. Bende perçem kestirmek istiyorum bir fırsat olmadı
Meydan nasıl kalabalık herkes bayram alışverişinde. Kuaför de aynıdır kesin. Ama yapacak bir şey yok mecbur gitcezİlk boşluğunda git kestir çok iyi oldu valla