Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bayramdan sonra yeni bir sayfa açıyoruz pes etmek yok

yiitee 2 gün 10.000 adım
Gonulmeyvesi 1 gün 10.000 adım vardi bugün gönderilmesi gerekiyor
Çabalıyorum ama 10bini bulamıyorum. Regl de olamadım. 8i ve 9u bu kadar adımlayabildim. Halim kalmıyor. Yattım kaldım şimdi. Ramazanda şu adımları 3te 1 yapsaydık keşke. Üstünü sonra tamamlasam olur mu

Yiitecim 45 dk egzersiz bunun için var zaten. 10.000 adıma mazereti olanlar 45 dk yapabilir. Bu Adım sayısı da 45 dakikaya tekabül eder. Akıllı saatin olmayip bu süreyle kanitladigin için geçerlidir. Ama 1 gün eksik olduğu için uyarı vermek durumundayım. Bugün tamam olursa beklerim. Ya da grup yıldızı olup uyarini sildirebilirsin. Daha önce sildirdigin gibi

ay sen bikmazsan benden ben gitmem

Size mokemmel bir corba tarifi atayim mi

yazin bol bol icin oh.

Selam canım ben senin kas kutlenjnde arttigini dusunuyorum ,tartinda artis olsada vucudunda degisme olduguna inaniyorum olcu aldigimizda bunu daha iyi gorebiliyorduk istersen herseyi yaparsın burda olmak psikolojik olarak bile daha iyi geliyor
herseyi cok guzel yazmışsın canım ucunh bıraktığımız anda yakalamak cok Daha zor oluyor ,hele sizlerin verdigi emekler cok daha fazla fark olmadığı zaman bende üzülüyorum .
ama dedigin gibi onemli olan nasıl mutlu olacagimizi bilmek bıraksak bile aklımız burda kalacak ramazandan sonra daha guzel sonuclar olacagina inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…