Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kendine bi güzellik yapMeydan nasıl kalabalık herkes bayram alışverişinde. Kuaför de aynıdır kesin. Ama yapacak bir şey yok mecbur gitcez
Yok kız nolacakDut su yoktu, ben çeşme suyunu kaynatarak pilav yaptım. Bir şey olmaz herhalde dimi
O niye kizKuaföre de gittim saçlarımı kısacık kestirdim uzundu şimdi toplanmıyor bile
Kuaföre de gittim saçlarımı kısacık kestirdim uzundu şimdi toplanmıyor bile
Değişiklik istedimO niye kiz
ay kafamdan koca bi yük kaldırdılar sankiÇok severim kisa sac, yika cik mis gibi
Ben de bu sene uzun zaman sonra yzun kullaniyorum
Ben de birkaç hafta önce kestirdim belime kadar uzamıştı.Değişiklik istedim
ay kafamdan koca bi yük kaldırdılar sanki
Benimki de uzundu yoo pişman değilimBen de birkaç hafta önce kestirdim belime kadar uzamıştı.
Gule güle kullan bacım ben artık turuncu turuncu dolaniyom ortalıkta kestirmeye kiyamiyom onun icinDeğişiklik istedim
ay kafamdan koca bi yük kaldırdılar sanki
Teşekkür ederimGule güle kullan bacım ben artık turuncu turuncu dolaniyom ortalıkta kestirmeye kiyamiyom onun icin
Ben de pişman değilim ama ilk hiç beğenmedim kahkül de kestirmiştim. Biraz uzadı şimdi daha iyiBenimki de uzundu yoo pişman değilim
İlk bi garip geliyorBen de pişman değilim ama ilk hiç beğenmedim kahkül de kestirmiştim. Biraz uzadı şimdi daha iyi