Selam canım ben senin kas kutlenjnde arttigini dusunuyorum ,tartinda artis olsada vucudunda degisme olduguna inaniyorum olcu aldigimizda bunu daha iyi gorebiliyorduk istersen herseyi yaparsın burda olmak psikolojik olarak bile daha iyi geliyor
Harikasınnnnnn canımmmmmGeçen hafta kilom 78.85
Bu hafta 76.90
Fark -1 kg 950 gramelhamdülillah çok mutlu oldum
Geçen hafta ödemdi regl den dolayıiyi ki hemen yemin ettim yoksa şuan arti gelebilirdim
Yüzde 2,47
Teşekkür ederimm ikimiz aynı gidiyoruz 76 yi da gördük şükür sıra 75 deHarikasınnnnnn canımmmmm
Bence başarabilirizTeşekkür ederimm ikimiz aynı gidiyoruz 76 yi da gördük şükür sıra 75 de
Önemli değil çokom sıkıntıya sokma kendiniKızlar bir türlü müsait olamadim şuanda da koşturuyorum. Bütün tartilar geldi mi bilmiyorum. İlanları bildirimleri bu gece yapicam. Gecikme için kusura bakmayın olur mu
Estağfurullah canım benimKızlar bir türlü müsait olamadim şuanda da koşturuyorum. Bütün tartilar geldi mi bilmiyorum. İlanları bildirimleri bu gece yapicam. Gecikme için kusura bakmayın olur mu
Kızlar bir türlü müsait olamadim şuanda da koşturuyorum. Bütün tartilar geldi mi bilmiyorum. İlanları bildirimleri bu gece yapicam. Gecikme için kusura bakmayın olur mu
Belki bayram tatiline gönderir bizi çokoCezasız
bende 2.kez oldum bu ay canim ,iyice duzensizlesti kesinlikle etkisi var diye dusunuyorumsagol canim tavsan,
artinin sebebi aslinda reglin yaklasmasi da,
genelde bir hafta + sonra - seklinde gidiyorum, bir ivmeyi tutturamadim,
selam kızlar mesajlarınizi okudum yazmak istiyorum cikiyorken tarti paylasmaya girmistim ,her zaman belirli dönemler oluyor boyle
gecen hafta 61
30 yanlis hatirlamisim 61.10
+100gr malesf
bugun 61.20
Chocolita
Canım grup yıldızları tartıları özelden atar. Hep hatırlatırım öncesinden. Dikkat edelimEki Görüntüle 3413562 malesef artı geldim +200 gr
Tartıyı unutmussun madem olur canım. Ama yeni grup yıldızları belirlenecek. Yarın mı belirleyelim o zamanBen bugün tartılmadım, yemek yaptım kitap okurken uykum geldi uzandım, eşim iftar saatinde uyandırdı kalkıp yemek yedim. Yarın tartılsam olur mu?Chocolita