Alys D ddmcrs dün diyet dışı cezası almıştniz bugün bekliyorum
teacher_as dün tamamlanmasi beklenen 10.000 cezası tamamlanmadığı için 1 uyarı geldi
guncel
cok gecmis olsun boylece canım bayramdan once toparlamıs olursjnuzBen iyiyim şükür canım eşimde toparlamaya başladı. Benimde çarşı pazar isim vardı da çıkamadım evle uğraşmaktan. Çiçeklerle uğraşmak terapi gibi dimi
Aslında haklısın adım atıldıysa o gün yani cezası önden ödenmisse ceza vermemek lazım. Ama geç saatte yediklerimiz o sağlıksız olanlar yağ olarak depolanırmis ya ben ertesi gün hareket edilsin diye diyet dışını yazdım. Yanlış mı düşündüm acabaAaa canim ben onu dunku adimlara saydim, bugun yok o yuzden.
Hatta 7 bindeyken saatin sarji bitti ben de umursamadim.
Pardon canim, artik yarina.
Pazar
Sabah
2 dilim ekmekle kahvalti
Aksam
Parca et, bol salata,
Meyve suyu
Gece
Patlamis misir
2 lt su
7 k adim
Zaten 1 gün cezan kaldı canım bugün halin olmazsa salı akşamina kadar vakti var7 Nisan menüm
Sahur yok
İftar
Et döner ve yancilari (Domates maydanoz soğan vs.)
İnce lavaşli kalori aşmayacak şekilde yemeye çalıştım
Yeminim de ekmek yemiyorum ama lavas haric demiştim o yüzden yedim inşallah diyet dışı değildir
Ayran içtim
Ve sonrası 1 lt kadar su ictim
3 4 çay bardağı sade karanfilli çay içtim
Akşam yemeği sonrası çiğnenebilir bisey asla yemiyorum
Bugünde böyle geçti
Yarın son cezamı yapicam inşallah
Belki uykum gelmezse birazdan da yapabilirim nasip...
Chocolita
Tamam canım inşallah yaparım onu daZaten 1 gün cezan kaldı canım bugün halin olmazsa salı akşamina kadar vakti var
Aslında haklısın adım atıldıysa o gün yani cezası önden ödenmisse ceza vermemek lazım. Ama geç saatte yediklerimiz o sağlıksız olanlar yağ olarak depolanırmis ya ben ertesi gün hareket edilsin diye diyet dışını yazdım. Yanlış mı düşündüm acaba