Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

yok canim sorun degil, bugun oderim.
dun birazcik hava da guzeldi offline kalmak istedim, saatin sarji bitince cok onemsemedim, yoksa tamamlardim iyi olurdu :KK72:
ozlemisim yaz havasini :21:
Tamam canım ben yine de aynı gün adım atilmissa cezaya sayicam bundan böyle. Teacher de o cezayı odeyemedi kamptaymis. Boşuna uyarı almasın. Oda aynı gün 16.000 yapmisti

⚔️ 9 Nisan Yıldız Savaşçıları ⚔️

Tank girl 💣 Pandora27 Pandora27
Elektra 👠 nnurc nnurc 'a karşı 💥

IMG_20240404_030809.jpg

Superwoman ⚡ Fateb Fateb
Black Canary 🔥 A Arrietty_ ⭐ 'ye karşı 💥

IMG_20240404_031542.jpg

CountdownGIF.gif

Son düzenleme:
Emeğine sağlık çokom 🥰 çok emek veriyon ya
Heves işte dutum kilolarla baş etmek kolay değil. Biraz keyifli olsun istiyorum bu tartı günleri
Kuaföre de gittim saçlarımı kısacık kestirdim 🥲 uzundu şimdi toplanmıyor bile
Sıhhatler olsun canım istiyor muydun mecbur mu kaldın

Heves işte dutum kilolarla baş etmek kolay değil. Biraz keyifli olsun istiyorum bu tartı günleri

Sıhhatler olsun canım istiyor muydun mecbur mu kaldın
Hiç aklımda yoktu inan 😂 bi değişiklik istiyodum uzun zamandır. Geçen gün de kız kardeşim poposundaki saçını gitti ensede kestirdi . Git de kestir ya çok iyi oluyor uzun da neymiş diye kanıma girdi 🫠 bende kestirdiö

Hiç aklımda yoktu inan 😂 bi değişiklik istiyodum uzun zamandır. Geçen gün de kız kardeşim poposundaki saçını gitti ensede kestirdi . Git de kestir ya çok iyi oluyor uzun da neymiş diye kanıma girdi 🫠 bende kestirdiö
İyi yapmışsın değişiklik iyidir. Bende perçem kestirmek istiyorum bir fırsat olmadı

X