Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar merhaba..
bi sorum olucak size.
kasık bölgemde bazen ortada gibi bazen daha çok sağda oldukça hissedilir derecede bir acı var.
daha çok yürürken ve oturup kalkarken hissediyorum..oldukça canımı yakıyor.
neden olabilir bu..bileniniz var mı ?

inşallah canım... çok faydasını gördüm ben.ama ağrı çok yaptı.inşallah bu ay bebişin seninledir...[/QUOTE .!.:
Bide şöyle düşünmek lazım en azından bu sayede yumurtanın çatladığını rahatlıkla anlar insan diğer şekilde hiçbişey anlamamakta biraz ağrı yapıyor insanda özellikle kafada

canımm sakın yapma şimdi erken ögrenme gününün bi kac gun gecmesini bekle ben bat a 3.4 gün kala ögrendim sevimdim 10 gun sonra kımsayal oldugunu ögrendim biliyosun sen de üzülme bekle birazcık
biliyorum canım da ne bileyim ya dayanamıyoruuumm artııkııınnn ya:44:
okadar sabretmıssın canımcım bır gün daha bekle varmı belırtı felan

canım ateşim 36.9 göğüslerde ara sıra beliren yeşil damarlar göğsümün uçlarına arada gelen sızlama ve dolgunluk 3-4 gün önceye kadarda göğüslerim ateş gibi yanıyordu sanki uçlarına doğru bu ateşlenme ilk defa oluyor normalde bata yakın göğüslerim hassaslaşır ondan dolayı emin olamıyorum ikisinede yoruyorum :26: çünkü hemen hemen aynıymış belirtiler

merhaba canım bende şu doğum kontrol hapını araştırıyorum kistin erimesi için önce onu kullanmam lazımmış bugün soğan kürüne başlıycam bu kistten bi an önce kullanmak istiyorum

Ebson'um, sayfaları okudum. Sen bu ay sadece soğan kürü yap canım, o söküp atacak o minicik kistini bak gör. Şimdi doğum kontrol hapına başlasan, bebek ertelenecek, adet döngün değişecek vs. o yüzden hiç gerek yok. Şimdi sen bugün başlamayacaksın soğana, bak BAT 27 Kasım ya senin 12 Kasım'da başlayacaksın. Aşağıda da yazıyor zaten iki tür hesaplama var, sen gelecek adet tarihini bildiğin için öyle yap. Adetlerim düzenli olmayabiliyor diyorsan da şu an bitmiş adetinden EN ERKEN 7 GÜN SONRA başlayacaksın tamam canım? Bak sen bu 2 kür paketi uygula ve bir daha git doktora göreceksin güzel sonucu inşallah. Yalnız 2.yi tamamlaman şart, çünkü asıl sökülme 2.sinde oluyor ok? Bak bende kist vs. olmamasına rağmen gebeliğe hazırlansın, rahmim temizlensin diye içmiştim, 2.kürde gördüm kahve lekeleri, temizlendiğini 2.sinde hissettim yani resmen. Bak sende kist olduğundan lekeler çok olabilir, parçalar gelebilir, korkma sakın tamam
Bir de soğan suyunu ılıyınca iç, ama bir dikişte ve burnunu kapatıp nefes almadan iç. Hemen ardından da zeytin, meyve vs. atabilirsin ağzına. Tadını hissetmiyorsun böylece. Soğan suyunun içine hiçbirşey ekleme sakın, sıkma da ok
--> SOĞAN KÜRÜ

İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.

1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; Birinci kürden sonra ilk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula.

.....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
AMİN

Bu ay hamile olduğunu öğrenenler de dağılmadan http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/564118-2013-temmuz-annleri-paylasim-alani.html topiğinde paylaşıma devam İnşallah ki hepimiz o topiğe geçeriz

97 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuanazehra[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fiistikk[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cnnckmkci[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD]Bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alaluna[/TD]
[TD]2 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kaplang[/TD]
[TD]2 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stevens[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Canbebekds[/TD]
[TD]4 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mazidenbiri[/TD]
[TD]4 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD]Bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Missyaman[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD]Bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Desperato20[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Raginda[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisan_1986[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuysima[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evasude[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yesalp[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinuspinea[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Furtadoo[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rainsun[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deli_Musakka[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kevoks[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elderil[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kevok[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aybikekayra[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merinos[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amandil[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eglenceli[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buttercupnr[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yehan[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cigdemd[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlcn[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demet_eylul[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhacioglu[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cerol[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reann[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmaipek[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8Scorpions[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hazalgzn[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sule25[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peri3866[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdam07[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deerrryyaaa[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tatliebbi[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kace[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hctp[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcum19[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kardelen1208[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisanbu[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekgelsin[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buketasude[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Orkide2[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asaletlim[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nareksisi[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulucuk45[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltemhc[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembegri[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemnn[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebson[/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fmfm[/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lipaka[/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Knya[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cevodileksu[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebisim1[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur0993[/TD]
[TD]? Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RainbowColors[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

........

Son düzenleme:

--> SOĞAN KÜRÜ

İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.

1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula.

--> İNCİR KÜRÜ

1 lt. kaynamış suya 15-16 kuru incir koy, 20 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıdıktan sonra süz. 2 veya 3 e bölerek öğünlerden 10-15 dk. önce aç karnına iç. 25 gün uygula + 7 gün ara ver + Tekrar 25 gün uygula. Toplam 50 günlük kür. NOT: İncirleri bir kez kopararak suya at. Eğer incirin dışı beyaz pudralı ise önce yıka, sonra suya at.

--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ (EŞLER İÇİN)

Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.

DİPNOT: Soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. İlk adım soğan kürü (2 kür), soğan küründen sonra incir kürü. İncir kürüne başlangıç için şart olan herhangi bir zaman-adet dilimi yok. Bu paylaştığım bilgileri araştırıp buraya aktardım arkadaşlar. İbrahim SARAÇOĞLU'nun resmi sitesindeki sıkça sorulan soruların hepsini tek tek okudum. Kür başlangıç zamanlarını da o cevaplardan edindim. Tariflerini de yine aynı siteden kür tariflerinden aldım. Güvenebilirsiniz ya da güvenmezseniz de 33 sayfalık sıkça sorulan soruları ve cevaplarını okuyup aynı sonuçlara ulaşabilirsiniz

Canımcım, iyiyim. Ya kaç gündür gelemedim, malum hafta sonu. Dışardaydık hep eşimle. Bugün de çok yoruldum, akşam üzeri uyudum azcık da iyi geldi, şimdi buralardayım işte.
Sen napıyosun canım? BAT geldi, niye test yapmadın hala yaa

iyi ol yeter ki canım biz bekleriz seni topiğimizin gülü, anası ne yapayım heyecanla bekliyorum batı canım günüm geçmeden yapmak istemedim ne bileyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :44:

geçmiş olsun canım. şükür ki hastalıktan değilmiş. umarım şansın devam ediyordur. ama artık hesaplayıcılara itibar etmememiz gerektiğini öğrenmiş olduk canım sayende. hadi bakalım haberlerin devamını ve daha güzellerini beklemeye başlıyoruz birlikte..

iyi ol yeter ki canım biz bekleriz seni topiğimizin gülü, anası ne yapayım heyecanla bekliyorum batı canım günüm geçmeden yapmak istemedim ne bileyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :44:

Yumoş gününü az çok kestiriyorsundur. Yumoştan sonra 12 gün olduysa yapabilirsin, hem ateşin de güzel. En azından hamişsen şimdiden sevinirsin, tek çizgi çıkarsa da nasıl olsa günüm gelmedi deyip ümitlerine devam edersin
Ben hep öyle düşünüyorum ve kendim de öyle yapıyorum

phiaaaaaaaa

gitmeden beni de ekler misin?? yazdım ama haftasonu olmayınca arada kayboldu mesajım..

yeni bat 26 kasım... listenin sonuna doğru bana da bir yer açarsın di miiii...

phiaaaaaaaa

gitmeden beni de ekler misin?? yazdım ama haftasonu olmayınca arada kayboldu mesajım..

yeni bat 26 kasım... listenin sonuna doğru bana da bir yer açarsın di miiii...

Ne demeeekkk, hemmen halledeceğim canım

canım ekim 22de çatlatma iğnesi vuruldum 23-24 gibi çatlamış olsa 12.gün işte. evet ateşim yüksek ama ne bileyim ya düşerse :26: sabah ölçecem ateşimi eğer aynı olursa yaparım belki test şu an kararsızım:44:

......Mesaj Tekrarı......

Son düzenleme:

Canım, bir sitede doktor cevabını okudum çatlatma iğnesini olduktan 15 gün sonra test yapabilirsiniz, doğru sonucu o zaman alırsınız diyor.
atlatma inesi nedir? atlatma inesi hastalklar, atlatma inesi ilalar, tp szlnde atlatma inesi, atlatma inesi hasta sorular, atlatma inesi tedavileri
Sanırım senin de bugün 15. gün bittiiii

Son düzenleme:
aynen canım yarın 16. günüm sabah ola hayrola bakalım yaparım belki sonucuda bildirim size :26: girdin ya 2 dkda kanıma kızz helal sana

Heee, testçi başıyım ya ben, öğrenemedin mi kız? Kalk sen sabahı bekleme, şurda kaç saat var, mutlu mutlu uyursun belki bu gece neme laazımmm

Heee, testçi başıyım ya ben, öğrenemedin mi kız? Kalk sen sabahı bekleme, şurda kaç saat var, mutlu mutlu uyursun belki bu gece neme laazımmm

kız yatmadan önce çay su çok içtim çıkcağı varsada çıkmaz sürekli çişe gidiyorum zaten sabah ilk idrarla yaparım şekerim beklemiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…