ne bileyim karmakarışık :26: canım haklısın aslında zor tutuyorum kendimi
inşallah canım... çok faydasını gördüm ben.ama ağrı çok yaptı.inşallah bu ay bebişin seninledir...[/QUOTE .!.:Bide şöyle düşünmek lazım en azından bu sayede yumurtanın çatladığını rahatlıkla anlar insan diğer şekilde hiçbişey anlamamakta biraz ağrı yapıyor insanda özellikle kafada
biliyorum canım da ne bileyim ya dayanamıyoruuumm artııkııınnn ya:44:canımm sakın yapma şimdi erken ögrenme gününün bi kac gun gecmesini bekle ben bat a 3.4 gün kala ögrendim sevimdim 10 gun sonra kımsayal oldugunu ögrendim biliyosun sen de üzülme bekle birazcık
okadar sabretmıssın canımcım bır gün daha bekle varmı belırtı felan
merhaba canım bende şu doğum kontrol hapını araştırıyorum kistin erimesi için önce onu kullanmam lazımmış bugün soğan kürüne başlıycam bu kistten bi an önce kullanmak istiyorum
Canımcım, iyiyim. Ya kaç gündür gelemedim, malum hafta sonu. Dışardaydık hep eşimle. Bugün de çok yoruldum, akşam üzeri uyudum azcık da iyi geldi, şimdi buralardayım işte.
Sen napıyosun canım? BAT geldi, niye test yapmadın hala yaa
dur az önceki mesajımı kopyalayayım
kızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim
dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördüm değişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.
ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.
demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...
iyi ol yeter ki canım biz bekleriz seni topiğimizin gülü, anasıne yapayım heyecanla bekliyorum batı canım günüm geçmeden yapmak istemedim ne bileyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :44:
phiaaaaaaaa
gitmeden beni de ekler misin?? yazdım ama haftasonu olmayınca arada kayboldu mesajım..
yeni bat 26 kasım... listenin sonuna doğru bana da bir yer açarsın di miiii...
Yumoş gününü az çok kestiriyorsundur. Yumoştan sonra 12 gün olduysa yapabilirsin, hem ateşin de güzel. En azından hamişsen şimdiden sevinirsin, tek çizgi çıkarsa da nasıl olsa günüm gelmedi deyip ümitlerine devam edersinBen hep öyle düşünüyorum ve kendim de öyle yapıyorum
canım ekim 22de çatlatma iğnesi vuruldum 23-24 gibi çatlamış olsa 12.gün işte. evet ateşim yüksek ama ne bileyim ya düşerse :26: sabah ölçecem ateşimi eğer aynı olursa yaparım belki test şu an kararsızım:44:
......Mesaj Tekrarı......
aynen canım yarın 16. günüm sabah ola hayrola bakalım yaparım belki sonucuda bildirim size :26: girdin ya 2 dkda kanıma kızz helal sana
Heee, testçi başıyım ya ben, öğrenemedin mi kız? Kalk sen sabahı bekleme, şurda kaç saat var, mutlu mutlu uyursun belki bu gece neme laazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?