• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canlarım ya benim göğüslerdeki yeşil damarlar ara ara yok olup ara ara geliyorlar mesela gece duş aldım duşta ve çıkınca yemyeşil belirgindi sabah hafif belliydi sonrasında hiç yok gibiydi neden böyle olurki. bide ayın başından beri ölçmüyorum ateşimi ama geçen aylarda ölçmüştüm normal vücut ısım 36.2- 36.4 arasında oluyor ve adet günü 35.7lere düşüyordu. 2-3 gündür ölçüyorum 36.5-36.7 ve bugünde ölçtüm 36.9 bunları sabah 7buçuk gibi ölçtüm ne düşünmeliyim sizce :26:

nasıl yiyorsunuz ve ne kadar sürede yeniyor bende incir kürüne başlayacağım hiç denediniz mi?

canım nette okumuştum ölçülerini vermişlerdi ama ben göz kararı yapmıştım.
bal+tarçın ve çörekotunu karıştırdım göz kararı.ama çörek otunu tüm tüm koydum.
kimileri aktardan çekilmiş olarak alıyormuş...

bu karışımı her sabah ve her akşam aç karınla yedim 1 er tatlı kaşıgı yedim.
adetin 2. günü başlayarak 10 gün süreyle yedim.
çok uzun süreli yenmemesi lazım diye biliyorum.
bu defa çok fazla yumurta büyütüp onu kiste de çevirebilir...
bence kararında kullanılmalı...

kızlar sizde de oluyor mu,battan birgün önce eften püften birşeye ağlama durumu?
her ay aynı şey,gülüyorum artık halime.
hiçbirşey bulamazsam ana baba özlemine ağlıyorum.
hormonlarrrr =)

aynen bende de oluyo can sıkıntısıda oluyo bende hormonlar şımarıyo bugünlerde. :)

canım dr dan gelince hemen değerlendirdik :17:
akşam da degerlendirelim sonra beklemeye geçelim diyoruz.

19.gün akşam çatlamış ya?
18.sabah da değerlendirmiştik :17:

dr 48 saate kadar canlı kalabilio yumurta dedi.inşallah birinden biri ulaşır yumurtaya :16:

evet senin de bat a az kalmış kuzumm
heyecan artmıştır dimiii :52:
ianşallah güzel haberinle coşarızzzz :21:

ooo iyi yapmışsınız kuzum hadi hayırlısı :34: hemde ne heyecan yavrum ya sürekli göğüslerime bakıyorum aynaya gidip kafayı yiyecem :44: inşallah dediğin gibi olurda haykırırım size burda hamileyimm die inşallah :16:

kızlar sizde de oluyor mu,battan birgün önce eften püften birşeye ağlama durumu?
her ay aynı şey,gülüyorum artık halime.
hiçbirşey bulamazsam ana baba özlemine ağlıyorum.
hormonlarrrr =)

canım bende hamilelikte oluyor o sadece. hormonlarım hortluyor :1:
benim adete bir iki gün önce çok sinirlilik oluyor :41: dövesim geliyor kim varsa :27:

canlarım ya benim göğüslerdeki yeşil damarlar ara ara yok olup ara ara geliyorlar mesela gece duş aldım duşta ve çıkınca yemyeşil belirgindi sabah hafif belliydi sonrasında hiç yok gibiydi neden böyle olurki. bide ayın başından beri ölçmüyorum ateşimi ama geçen aylarda ölçmüştüm normal vücut ısım 36.2- 36.4 arasında oluyor ve adet günü 35.7lere düşüyordu. 2-3 gündür ölçüyorum 36.5-36.7 ve bugünde ölçtüm 36.9 bunları sabah 7buçuk gibi ölçtüm ne düşünmeliyim sizce :26:

aaaaaa ateşe baaakkk :52:

sabah yataktan kalkmadan mı bu ateşşşşş :53:
eger öyleyse çok güzel...
yarın da mutlaka ölçüp bana bildir olurmu canımcım... :16:

Mrb kızlar nasilsiniz benim bata 7 gun kaldı.sizlerin kac gunu var?:1:

Son düzenleme:
adetimin ilk günü başladım hergün yedim az kaldı kavanoz bitmek ùzere. İncir kürünüde yapmıştım çok geçmeden hamile kalmıştım. İnşallah faydasını görürsün canım.

inşallah teşekkürler paylaşım için bebeğiniz var mı şu an hamile kalmıştım dediniz de

adetimin ilk günü başladım hergün yedim az kaldı kavanoz bitmek ùzere. İncir kürünüde yapmıştım çok geçmeden hamile kalmıştım. İnşallah faydasını görürsün canım.

inşallah teşekkürler paylaşım için bebeğiniz var mı şu an hamile kalmıştım dediniz de

merhaba arkadaşlar,
herkesin sıkıntıları var .umarım en kısa sürede hepimiz bu sıkıntılarımızdan kurtuluruz. benim de eşimin sperm sayısı ml de 3 milyondu.1 ay keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra bu değer 5 milyon oldu.şuan küre devam etmekteyiz 2 ay oldu.doktor ameliyat dedi.ocak ayında eşim ameliyat olacak.sizce bu arada doğal yolla hamile kalma şansım var mıdır? lütfen yorumlarınızı yazın çok ihtiyacım var buna.

inşallah paylaşım için teşekkürler bebeğiniz var mı hamile kalmıştım demişsiniz de

merhaba arkadaşlar,
herkesin sıkıntıları var .umarım en kısa sürede hepimiz bu sıkıntılarımızdan kurtuluruz. benim de eşimin sperm sayısı ml de 3 milyondu.1 ay keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra bu değer 5 milyon oldu.şuan küre devam etmekteyiz 2 ay oldu.doktor ameliyat dedi.ocak ayında eşim ameliyat olacak.sizce bu arada doğal yolla hamile kalma şansım var mıdır? lütfen yorumlarınızı yazın çok ihtiyacım var buna.

inşallah paylaşım için teşekkürler bebeğiniz var mı hamile kalmıştım demişsiniz de

canım bende hamilelikte oluyor o sadece. hormonlarım hortluyor :1:
benim adete bir iki gün önce çok sinirlilik oluyor :41: dövesim geliyor kim varsa :27:

aaaaaa ateşe baaakkk :52:

sabah yataktan kalkmadan mı bu ateşşşşş :53:
eger öyleyse çok güzel...
yarın da mutlaka ölçüp bana bildir olurmu canımcım... :16:

aynen öyle canım yataktan kalkmadan önce ölçtüm ay sabah dayanamayıpta test yapsam mı delirecem yahuuuu:26::44:

ay canım bende ateş ölçüp not alıyorum bugünlerde ama pek anlayamıyorum bu sabah bende ölçtüm aynı seninki gibiydi 36.9 du. Hadi hayırlısı

benimde bat yarın :18::18::18::18::18::18::18::18: hatta sabah olurum hep saatler kaldı :44:

ay canım bende ateş ölçüp not alıyorum bugünlerde ama pek anlayamıyorum bu sabah bende ölçtüm aynı seninki gibiydi 36.9 du. Hadi hayırlısı

valla geçen aylarda yapıyordum da bu ay yapmadım aklıma geldi 2-3 gün önce ölçmeye başladım yüksek çıkıyor umarım adet günü düşmez:50: aynen hayırlısı heyecanla bekliyorum senin bat ne zaman canım

Back