Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tubişim vallahi ben normalde kasık ağrısı yaşamam şuan belirgin kasık ağrım var.ama bunları psikolojik olarak değerlendiriyorum umutlanmamak için.
birkaç gün bekleyeceğim eğer gecikirse,umutlanmıyorum diyorum ama içten nasıl istiyorum beni benden iyi bilen Rabbim hepsinden haberdar.
geçen ay 1 gün geçti test yaptırdım,bu sefer acele etmeyeceğim inş.

neden 13 e cıktı gecmı yumurtladın canım?

dur az önceki mesajımı kopyalayayım

kızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim

dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördüm değişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.

ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.

demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...

benim bata çok var canım 24 kasım. Bugünlerde yumurtluyom galiba gıt gıt gıdakkk :) senin bat nezamandı.

kızlar oğluşum azcık rahatsız.ben şimdilik çıkıyorum.kendinize çokkk iyi bakınnn....
öptüm hepiniziiiii

ay çok az kalmıs canım.nasıl belirti varmı?
aynen az kaldı canım belirtiler de arada göğüslerimde yeşil damarlar beliriyor ve uçlarına sızlama geliyor ve dolgunluk var o kadar
yarın 2 günün kalmış oluyor. istersen yap

offfff bilmiyorum canım ya hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum sabah olsun da bi bakalım ama son ana kadar dayanmaya çalışacam

kızlar ben yatıyorum,felaket uykum var...
bana dua edin olur mu arkadaşlarım...
öpüyorum hepinizi...
Allaha emanetsiniz...

benim bata çok var canım 24 kasım. Bugünlerde yumurtluyom galiba gıt gıt gıdakkk :) senin bat nezamandı.
hımm iyi değerlendir o zaman bugünlerini canım boş geçme benim bat perşembe canım
kızlar oğluşum azcık rahatsız.ben şimdilik çıkıyorum.kendinize çokkk iyi bakınnn....
öptüm hepiniziiiii

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin öpüyorum seni görüşürüz

anladım canım.demekkı hep 14.gun olmuyormus.benımde en verımlı gun 30 ekımmıs.hesaba gore.ama biz 28 deilkişkı olmustu bıde 31de.yakalamısmıyımdır sence..

ıyım canım bıraz kasıklarım agrıyo ayaklarımı uzatıyorum sen nasılsın tatlım

iyi çok şükür canım heyecanla perşembeyi bekliyorum. bu arada yarın sabah acaba test yapsam mı diye kendimi düşünmekten de alamıyorum

iyi çok şükür canım heyecanla perşembeyi bekliyorum. bu arada yarın sabah acaba test yapsam mı diye kendimi düşünmekten de alamıyorum

ah canım telaaslanma bence hemen bellı olmayabılır bosuna canını sıkarsın..bence yarında bekle carsamba günü yaparsın testi..kendını nasıl hıssedıyorsun

canımm sakın yapma şimdi erken ögrenme gününün bi kac gun gecmesini bekle ben bat a 3.4 gün kala ögrendim sevimdim 10 gun sonra kımsayal oldugunu ögrendim biliyosun sen de üzülme bekle birazcık

ah canım telaaslanma bence hemen bellı olmayabılır bosuna canını sıkarsın..bence yarında bekle carsamba günü yaparsın testi..kendını nasıl hıssedıyorsun

ne bileyim karmakarışık :26: canım haklısın aslında zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…