9 du ama 13 e çıktı
neden 13 e cıktı gecmı yumurtladın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 du ama 13 e çıktı
neden 13 e cıktı gecmı yumurtladın canım?
valla geçen aylarda yapıyordum da bu ay yapmadım aklıma geldi 2-3 gün önce ölçmeye başladım yüksek çıkıyor umarım adet günü düşmez aynen hayırlısı heyecanla
bekliyorum senin bat ne zaman canım
aynen az kaldı canım belirtiler de arada göğüslerimde yeşil damarlar beliriyor ve uçlarına sızlama geliyor ve dolgunluk var o kadaray çok az kalmıs canım.nasıl belirti varmı?
yarın 2 günün kalmış oluyor. istersen yap
hımm iyi değerlendir o zaman bugünlerini canım boş geçme benim bat perşembe canımbenim bata çok var canım 24 kasım. Bugünlerde yumurtluyom galiba gıt gıt gıdakkk :) senin bat nezamandı.
kızlar oğluşum azcık rahatsız.ben şimdilik çıkıyorum.kendinize çokkk iyi bakınnn....
öptüm hepiniziiiii
dur az önceki mesajımı kopyalayayım
kızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim
dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördüm değişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.
ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.
demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...
hımm iyi değerlendir o zaman bugünlerini canım boş geçme benim bat perşembe canım
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin öpüyorum seni görüşürüz
boş geçirmiyorum canım eşime güç toplasın diye mesir macunu yediriyorum :)
iyiymiş hadi bakalım rast geleeeeeeeee güzel haberlerini alırık inşallah
kızlaaaarr ben geldım
hoş geldin canımcım nasılsın
ıyım canım bıraz kasıklarım agrıyo ayaklarımı uzatıyorum sen nasılsın tatlım
iyi çok şükür canım heyecanla perşembeyi bekliyorum. bu arada yarın sabah acaba test yapsam mı diye kendimi düşünmekten de alamıyorum
iyi çok şükür canım heyecanla perşembeyi bekliyorum. bu arada yarın sabah acaba test yapsam mı diye kendimi düşünmekten de alamıyorum
ah canım telaaslanma bence hemen bellı olmayabılır bosuna canını sıkarsın..bence yarında bekle carsamba günü yaparsın testi..kendını nasıl hıssedıyorsun