- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr...
erkenciyim ama yaticiim tekrar
dün akşamı degerlendirememiş olmanın pişmanlıgı içersindeyim.
aman kısmet yaa :)
olucagı varsa olur.
millet 1 defadan hamiş kalıyo dimi ama
acıktım da bişiler yedim.hadin ben yatmayaaaaaa
görüşürüz birkaç saat sonraa
Yumurtlama dönemi erken ise ve döllenme gününde olduysa 15 gün sonra çıkıyor idrarda.Adetten 3 gün sonra yumurtlarsan 20 gün sonra öğrenirsin.Daha adetine 5-6 gün varken..Daha belirtiler bile yokken...
canım dün işten gidince yaptım içim diye ama malesef içemedim afedersiniz ama kusmaktan öldüm iyice gece hala burnuma kokusu geliyordu ve midem kalkıyordu
Ebson'um, sayfaları okudum. Sen bu ay sadece soğan kürü yap canım, o söküp atacak o minicik kistini bak gör. Şimdi doğum kontrol hapına başlasan, bebek ertelenecek, adet döngün değişecek vs. o yüzden hiç gerek yok. Şimdi sen bugün başlamayacaksın soğana, bak BAT 27 Kasım ya senin 12 Kasım'da başlayacaksın. Aşağıda da yazıyor zaten iki tür hesaplama var, sen gelecek adet tarihini bildiğin için öyle yap. Adetlerim düzenli olmayabiliyor diyorsan da şu an bitmiş adetinden EN ERKEN 7 GÜN SONRA başlayacaksın tamam canım? Bak sen bu 2 kür paketi uygula ve bir daha git doktora göreceksin güzel sonucu inşallah. Yalnız 2.yi tamamlaman şart, çünkü asıl sökülme 2.sinde oluyor ok? Bak bende kist vs. olmamasına rağmen gebeliğe hazırlansın, rahmim temizlensin diye içmiştim, 2.kürde gördüm kahve lekeleri, temizlendiğini 2.sinde hissettim yani resmen. Bak sende kist olduğundan lekeler çok olabilir, parçalar gelebilir, korkma sakın tamam Bir de soğan suyunu ılıyınca iç, ama bir dikişte ve burnunu kapatıp nefes almadan iç. Hemen ardından da zeytin, meyve vs. atabilirsin ağzına. Tadını hissetmiyorsun böylece. Soğan suyunun içine hiçbirşey ekleme sakın, sıkma da ok
--> SOĞAN KÜRÜ
İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.
1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; Birinci kürden sonra ilk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula.
Uzulmemeya calisiyorum ama olmuyor 2. Asilamanin yolu gorundu bugun izin aldim doktorda randevum var bakalim doktor ne diyecek
Mrb kızlar nasilsiniz benim bata 7 gun kaldı.sizlerin kac gunu var?
günaydın tubişiiimmm ateşim 36.8 ve bu sabah dayanamayıp ve gece phianın gazına gelip test yaptım bata 2 gün var negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum olmadı işte bu ayda olmadıı Rabbim sen yardım et nolur sabır dayanma gücü ver bana
günaydın kızlarr...
erkenciyim ama yaticiim tekrar
dün akşamı degerlendirememiş olmanın pişmanlıgı içersindeyim.
aman kısmet yaa :)
olucagı varsa olur.
millet 1 defadan hamiş kalıyo dimi ama
acıktım da bişiler yedim.hadin ben yatmayaaaaaa
görüşürüz birkaç saat sonraa
günaydınnnn, nasılsınız bakalımm??
Yarın bat günüm ve sıfır belirti
Yarını da tertemiz atlatsam tek tek öpücem hepinizii