Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Benide eklermisiniz benim son adet tarihi 5 ekimdi dün olma.dım ama psikolojik olarak geciktigini düşünüyorum sizce ne zaman test yapayim hafta sonu diye düşünüyorum olmazsam tebii :))))

Günaydın herkese...
İnşallah bugün çok hamiş haberi alırız.. Yeni gün hepimiz için hayırlı olsun:)

günaydın kızlarr...
erkenciyim ama yaticiim tekrar
dün akşamı degerlendirememiş olmanın pişmanlıgı içersindeyim.
aman kısmet yaa :)
olucagı varsa olur.
millet 1 defadan hamiş kalıyo dimi ama

acıktım da bişiler yedim.hadin ben yatmayaaaaaa
görüşürüz birkaç saat sonraa

günaydın tubişiiimmm ateşim 36.8 ve bu sabah dayanamayıp ve gece phianın gazına gelip test yaptım bata 2 gün var negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum olmadı işte bu ayda olmadıı Rabbim sen yardım et nolur sabır dayanma gücü ver bana

günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum

Yumurtlama dönemi erken ise ve döllenme gününde olduysa 15 gün sonra çıkıyor idrarda.Adetten 3 gün sonra yumurtlarsan 20 gün sonra öğrenirsin.Daha adetine 5-6 gün varken..Daha belirtiler bile yokken...

Haaa, simdi anladiiimmmm...

Wolla tesekkür canim, hep merak ettigim bi durumdu..

canım dün işten gidince yaptım içim diye ama malesef içemedim afedersiniz ama kusmaktan öldüm iyice gece hala burnuma kokusu geliyordu ve midem kalkıyordu

Uzulmemeya calisiyorum ama olmuyor 2. Asilamanin yolu gorundu bugun izin aldim doktorda randevum var bakalim doktor ne diyecek

Günaydın canım nasılsın dün doktora gidecektin ne dedi doktorun iyi haberler vardır inş bizi bilgilendirmeyi unutma tatlım...

Hemen olumsuz düsünme.. daha 2 günün var..

günaydın kızlarr =)

tubişim hayırlısı olsun canım,kasarak ollunca tutmuyor zaten artık onu test ettik onayladık

yesalp üzülme canım,bu ay olmazsa,bir dahaki ay Allahın izniyle.bir adet ol bakalım o zaman kes bu aylık ümitlerini tamamen.
düşünmemeye,vakti gelmemiş demeye çalış canım...

Alemsin..

Bize günaydinlar, sanada iyi geceler..

Yarın bat günüm ve sıfır belirti

Yarını da tertemiz atlatsam tek tek öpücem hepinizii

Kocaman MASALLAH 5 günde 7 hamile..

Iyi gidiyoruz.. devam kizlar.. :13:

Yanliz hamile olan arkadaslar bizi unutmayip dua'larinda eksik etmezlerse, daha iyi olacak

Yarın bat günüm ve sıfır belirti

Yarını da tertemiz atlatsam tek tek öpücem hepinizii

hadi hayırlısı cnmm sen bu ay sıkı çalışmıştın dimi yarın da senin güzel haberlerini alalım 10unda da ben vercem inşallah öpüyorum

Günaydın kızlar
Grip bir defol git artık :120::120::120::120::120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…