Günaydın kızlar
Grip bir defol git artık :120::120::120::120::120::120::120::120:
Gecmis olsun canim.. Aman dikkat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Grip bir defol git artık :120::120::120::120::120::120::120::120:
Gecmis olsun canim.. Aman dikkat
çok teşekkür ederim kuzum çokkkkkİnanamıyor insan tuhaf bir duygu Allah'ım herkese nasip etsinnnnn.
Teşekkür ederim canım.Ama herşey için çok geç.Antibiyotik de kar etmiyor.Bugün kas gevşetici de alacağım mecburen...Berbat durumdayım
geçmiş olsun ayşecimm
bir an önce gecsin gitsin su girp yaa insanı perişan ediyoo resmen
günaydın canım nasılsın dün doktora gidecektin ne dedi doktorun iyi haberler vardır inş bizi bilgilendirmeyi unutma tatlım...
ayyyyy hayırlı olsun tatlımmm
çok sevindim sabah sabah gecmişi okurke bianda ne gusel haber aldımm
tebriklerrr cnmmm
neredesin kız görünmüyorsun
teşekkür ederim kuzumm ALLAH'ım herkese nasio etsin
buralardayım tatlım sakin sakin bekliyorum bu ay pek bi tantanalı gecti cok sık gelip gidemedim buralara azkaldı gun sayıyorum bakalım
sen napıosun takma kafana cok fazlaa tamam mı takip ediyorum ben seni kafan karışmış gibi
amin cnmm aminn
günaydın dün gittim doktora regl olduğum için muayene ettikken sonra menogon diye iğne verdi tekrardan ona başladım dün akşam ilkini vuruldum haftaya pazartesi gene gideceğim kontrole haftaya pazartesiden sonra belli olcak çarşamba yada perşembe olur sanırım aşılama 2 aşılamayıda yaptıralım sonuç alamazsam bakıcam doktor 3 aşılamayıda yaparız dedi ama ben istemiyorum 3 aşılamayı
2 aşılama sonucuna bağlı karar vereceğim ümidim pek yok ama allah bilir artık sen ne yaptın ay ben çatlamıştım şimdiye gidip başka bir yerde yaptırmıştım kan tahlilini inşallah güzel haberler alacaksın cabaların sonuç verecek inşallah
aynen canım kafam çok karıştı bizim bebiş işi bi kaç ertelenecek sanırım önce ilaçlarımı kullanıp tedavimi olacam sonra rabbim verir bebeğimi yani bu ay ben heyecan yapmıycam bi beklentim olmuycak
Aysedurmaz
Canim benim sen dün bana dedinki, eger erken yumurtlama olursa erken hamileligide ögrenme sansin var..
Benim adet 24 ekim'di.. 28'de bitti.. 29'da sanki adet olacakmisim gibi agrilar hissettim..
Galiba bu ay erken yumurtladim diye tahmin ediyorum.. Peki SENCE en erken ne zaman test yapayim?
24 ekim'de adet oldum, benim döngü 28 -29 gün
canım çok teşekkür ederim desteğin için her zaman ki gibi yine olumlu güzel sözlerinle beni kendime getirdin keşke seni tanıma şansım olsaydısen ilk önce sağlığını düşün tatlım zaten daha cok yeni evlisiniz .hersey yoluna girdiğinde Rabbim bebeşinizi verecektir sizee hiç merak etme
bi kaç ay dediğin nedir ki şıp die geçiverir dediğim gibi önemli olan senin bedenen ve ruhen sağlıklı olman
Döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilemeyiz o yüzden kesin bişey söylemek doğru olmaz.Sadece tahmin edebiliriz.Eğer yumurtladığın günlerde döllenme olduysa 15-16.gün belli olur.30da döllenme olduysa 15-16 hadi 20sinde belli olur.Ama geç döllenme olduysa adetin gecikir.O da zaten en büyük belirtidir.Spremin yumurtaya ulaşması 10 saat sürüyormuş.Döllendiğini ve rahme geri döndüklerini düşünürsek -ki bu süreç 10 gün sürüyormuş.Yerleşti derken 15-17 gün diyor doktorum.Yerleşmeden hormonlar yükselmez.O yüzdende kanda da idrarda da çıkmaz diyor.Uzman görüşünü aktarıyorum sana.Yerleşmeden 1 gün önce test yaparsan negatif çıkıyor.Yani her an olabilir.Maalesef yerleşmelerinde 1/3'inde yerleşme kanaması görünüyormuş.(Kahverengi-pembemsi söküntü) O da adete en az 1 hafta kala oluyor.Bazende adetten sonra.Bazende hiç:) Sürpriz tamamen bebişlerimiz.Allah kalbimize göre versin...