nasıl yiyorsunuz ve ne kadar sürede yeniyor bende incir kürüne başlayacağım hiç denediniz mi?
kızlar sizde de oluyor mu,battan birgün önce eften püften birşeye ağlama durumu?
her ay aynı şey,gülüyorum artık halime.
hiçbirşey bulamazsam ana baba özlemine ağlıyorum.
hormonlarrrr =)
canım dr dan gelince hemen değerlendirdik
akşam da degerlendirelim sonra beklemeye geçelim diyoruz.
19.gün akşam çatlamış ya?
18.sabah da değerlendirmiştik
dr 48 saate kadar canlı kalabilio yumurta dedi.inşallah birinden biri ulaşır yumurtaya
evet senin de bat a az kalmış kuzumm
heyecan artmıştır dimiii
ianşallah güzel haberinle coşarızzzz
kızlar sizde de oluyor mu,battan birgün önce eften püften birşeye ağlama durumu?
her ay aynı şey,gülüyorum artık halime.
hiçbirşey bulamazsam ana baba özlemine ağlıyorum.
hormonlarrrr =)
canlarım ya benim göğüslerdeki yeşil damarlar ara ara yok olup ara ara geliyorlar mesela gece duş aldım duşta ve çıkınca yemyeşil belirgindi sabah hafif belliydi sonrasında hiç yok gibiydi neden böyle olurki. bide ayın başından beri ölçmüyorum ateşimi ama geçen aylarda ölçmüştüm normal vücut ısım 36.2- 36.4 arasında oluyor ve adet günü 35.7lere düşüyordu. 2-3 gündür ölçüyorum 36.5-36.7 ve bugünde ölçtüm 36.9 bunları sabah 7buçuk gibi ölçtüm ne düşünmeliyim sizce :26:
adetimin ilk günü başladım hergün yedim az kaldı kavanoz bitmek ùzere. İncir kürünüde yapmıştım çok geçmeden hamile kalmıştım. İnşallah faydasını görürsün canım.
adetimin ilk günü başladım hergün yedim az kaldı kavanoz bitmek ùzere. İncir kürünüde yapmıştım çok geçmeden hamile kalmıştım. İnşallah faydasını görürsün canım.
merhaba arkadaşlar,
herkesin sıkıntıları var .umarım en kısa sürede hepimiz bu sıkıntılarımızdan kurtuluruz. benim de eşimin sperm sayısı ml de 3 milyondu.1 ay keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra bu değer 5 milyon oldu.şuan küre devam etmekteyiz 2 ay oldu.doktor ameliyat dedi.ocak ayında eşim ameliyat olacak.sizce bu arada doğal yolla hamile kalma şansım var mıdır? lütfen yorumlarınızı yazın çok ihtiyacım var buna.
merhaba arkadaşlar,
herkesin sıkıntıları var .umarım en kısa sürede hepimiz bu sıkıntılarımızdan kurtuluruz. benim de eşimin sperm sayısı ml de 3 milyondu.1 ay keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra bu değer 5 milyon oldu.şuan küre devam etmekteyiz 2 ay oldu.doktor ameliyat dedi.ocak ayında eşim ameliyat olacak.sizce bu arada doğal yolla hamile kalma şansım var mıdır? lütfen yorumlarınızı yazın çok ihtiyacım var buna.
canım bende hamilelikte oluyor o sadece. hormonlarım hortluyor
benim adete bir iki gün önce çok sinirlilik oluyordövesim geliyor kim varsa
aaaaaa ateşe baaakkk
sabah yataktan kalkmadan mı bu ateşşşşş
eger öyleyse çok güzel...
yarın da mutlaka ölçüp bana bildir olurmu canımcım...
Mrb kızlar nasilsiniz benim bata 7 gun kaldı.sizlerin kac gunu var?
canlarım ya benim göğüslerdeki yeşil damarlar ara ara yok olup ara ara geliyorlar mesela gece duş aldım duşta ve çıkınca yemyeşil belirgindi sabah hafif belliydi sonrasında hiç yok gibiydi neden böyle olurki. bide ayın başından beri ölçmüyorum ateşimi ama geçen aylarda ölçmüştüm normal vücut ısım 36.2- 36.4 arasında oluyor ve adet günü 35.7lere düşüyordu. 2-3 gündür ölçüyorum 36.5-36.7 ve bugünde ölçtüm 36.9 bunları sabah 7buçuk gibi ölçtüm ne düşünmeliyim sizce :26:
Mrb kızlar nasilsiniz benim bata 7 gun kaldı.sizlerin kac gunu var?
inşallah teşekkürler paylaşım için bebeğiniz var mı şu an hamile kalmıştım dediniz de
inşallah paylaşım için teşekkürler bebeğiniz var mı hamile kalmıştım demişsiniz de
benim son 3 gün canım:44:
ay canım bende ateş ölçüp not alıyorum bugünlerde ama pek anlayamıyorum bu sabah bende ölçtüm aynı seninki gibiydi 36.9 du. Hadi hayırlısı
aynen öyle canım yataktan kalkmadan önce ölçtüm ay sabah dayanamayıpta test yapsam mı delirecem yahuuuu:26::44:
benimde bat yarın :18::18::18::18::18::18::18::18: hatta sabah olurum hep saatler kaldı :44:
benimde bat yarın :18::18::18::18::18::18::18::18: hatta sabah olurum hep saatler kaldı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?