• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kısmet canım yaa artık çok fazla umutlanıp hayal kırıklığı istemiyorum o yüzden bu ay biraz daha rahatım.
bata 10 gün falan kaldı işte

evet rahat olmak iyi oluyor.
inşallah bu ay bebişin gelir tatlım.
varikoselden sonra düzene girmiştir artık spoşlar bence
bu ay inşallah senin halayını da çekerim kuzumm :16:

3 ay önce bebeğimi kaybettim çok istiyorum tekrar hamile kalmayı büyük bi boşluktayım yeni bir bebek çok iyi gelecek. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

ayyy çok üzüldüm canım benim.
nekadarlık hamiştin???

3 ay önce bebeğimi kaybettim çok istiyorum tekrar hamile kalmayı büyük bi boşluktayım yeni bir bebek çok iyi gelecek. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

ne diyeceğimi şaşırdım yani.çok büyük bir acı allah ım sabır versin ve bir daha yaşatmasın.ne kadarlıltı bebeğin

canım çok geçmiş olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın.
bir dahakini sorunsuz kucağına alırsın inş.
o melek sana ahirette şahitlik eder inş. canımm :54:

evet rahat olmak iyi oluyor.
inşallah bu ay bebişin gelir tatlım.
varikoselden sonra düzene girmiştir artık spoşlar bence
bu ay inşallah senin halayını da çekerim kuzumm :16:

inş. canım yaa hayırlısıyla
bu ayın sonundada eşimin kontrolü var bakalım ozaman sonuç belli olacak.onada keçi boynuzu kürü falan yaptım bu ay biraz ara verdik ama tekrar devam edeceğiz hayırlısı allah tan birşeyler vesile olacak inş.

28 haftalıktı ve hastaydı hamileyken öğrendim dr.lar alalım bebeği dediler ama ben aldırmak istemedim doğsa bile ölür dediler ama ben yine istemedim allah verdi ancak o alır dedim hep dua ettim kızım doğmadan karnımda öldü. :(

inş. canım yaa hayırlısıyla
bu ayın sonundada eşimin kontrolü var bakalım ozaman sonuç belli olacak.onada keçi boynuzu kürü falan yaptım bu ay biraz ara verdik ama tekrar devam edeceğiz hayırlısı allah tan birşeyler vesile olacak inş.

ben de eşime bol bol yedirmiştim keçi boynuzu ama megerse daha yeni çatlamış yumoşum :1:

inşallah testi yaptırmadan hamilelik haberini alırsın canım.

kızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim

dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördüm :27: değişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak :27:
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem :16:
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.

ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.

demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...
nerdesin canım sen ya özlettin kendini:16: doktora gitmekle iyi yapmışsın bak neyin ne olduğunu öğrenmiş oldun iyi bari ya rabbim bu ay verir bebişini sana inşallah kuzum:34:

28 haftalıktı ve hastaydı hamileyken öğrendim dr.lar alalım bebeği dediler ama ben aldırmak istemedim doğsa bile ölür dediler ama ben yine istemedim allah verdi ancak o alır dedim hep dua ettim kızım doğmadan karnımda öldü. :(

o zaman başın sağolsun diyeyim canım.
çok zor.ama sen doğru olanı yapmışsın.
bu senin için bir sınavdı belkide.
aldırıcakmısın die.aldırsan büyük günaha giricektin belkide..Rabbim o yavruyu şimdi cennetine koymuştur ve senin için dua ediyordur inşallah...
bende 7 düşük yaptım hep de dedim Rabbim verdi Rabbim aldı.
İnşallah tekrar hamile kalıcaksın rabbimin izniyle...
ve sağlıkla kucagına alıcaksın bu defa.dualarımız seninle :54:

canım yaa en doğru kararı vermişsin aldırmamakla bencede cenab-ı mevlam herkesi bir şekilde imtihana alıyor işte
inş. öbür bebeğinin acısını sana yeniden sağlıkla kucağına alacağın bir evlatla azaltır

tubiş çokkk geçmiş olsun tatlım,merak etmiştim seni,iyi haberlerle geldin çok şükür :54:

SARE VE NİSAN arkadaşlarım gözünüzaydın,okurken ağladım... sağlıkla kucağınıza alın inş.

maşaallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar:

bugün net yoktu bizde özledim burayı...

bu ay çok hamiş çıkacak demiştim kızlar,gelsin güzel haberler,dualarımız kabul olur inşşşşşşş :34:

kızlar sare hamılemıymıs ben okudum negatif çıkmış testi yanlış mı gördüm

nerdesin canım sen ya özlettin kendini:16: doktora gitmekle iyi yapmışsın bak neyin ne olduğunu öğrenmiş oldun iyi bari ya rabbim bu ay verir bebişini sana inşallah kuzum:34:

canım dr da sıra bekledim bi dünya. randevum yoktu ya.
akşam yemeğinede eltimlere davetliydik.ancak gelebildim canım.
bende sizi çok özledim...

inşallah hepimizin bebişi bu ay gelir :16:

umut varmı sence yaa? :44:
dün akşam yumurtam çatlamış ama biz dün akşam çalışma yapmadık :50:

ben de eşime bol bol yedirmiştim keçi boynuzu ama megerse daha yeni çatlamış yumoşum :1:

inşallah testi yaptırmadan hamilelik haberini alırsın canım.

canım yaa ben geçen ay çok ümitliydim kırmızıyı görünce çok üzüldüm o yüzden bata da daha var diyemi bilmiyorum ama bu ay hiçç böyle ne bir umut ne bir heyecan.
ancak böyle burada güzel hamiş haberleri alınca diyorum Allahım birgün bu dyguyu bende yaşayacakmıyım diye
mevlam hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.

allah razı olsun hepinizden inşallah arkadaşlar ben yıllarca tedavi gördüm tedaviye hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Sonra 2.yi doğal yollan hamile kaldım dua ediyorum hep. Bu arada ayetel kürsi okuyun arkadaşlar inşallah ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER.

canım dr da sıra bekledim bi dünya. randevum yoktu ya.
akşam yemeğinede eltimlere davetliydik.ancak gelebildim canım.
bende sizi çok özledim...

inşallah hepimizin bebişi bu ay gelir :16:

umut varmı sence yaa? :44:
dün akşam yumurtam çatlamış ama biz dün akşam çalışma yapmadık :50:

bi önceki gün yaptıysanız da olur canım spoşlar 72 saat canlı kalabiliyorlarmış ya :34: hem bugün yapsaydınız ya hemen beklemeden yumurta akşam çatladıysa bu akşama kadar yolu var yavrum bizim yumoşlarda 24 saat canlılar ya :34:

benimde az kaldı bata çok heyecanlıyım ve düşüncedeyim merakdayım:44: neyse canım şunu şurasında perşembeye ne kaldı ki :60:

nasıl yiyorsunuz ve ne kadar sürede yeniyor bende incir kürüne başlayacağım hiç denediniz mi?

adetimin ilk günü başladım hergün yedim az kaldı kavanoz bitmek ùzere. İncir kürünüde yapmıştım çok geçmeden hamile kalmıştım. İnşallah faydasını görürsün canım.

nasıl yiyorsunuz ve ne kadar sürede yeniyor bende incir kürüne başlayacağım hiç denediniz mi?

tubiloshh daha iyi açıklar ama adetinni 2.günü başlıyorsun 10 gün sabah akşam aç karnına(ben akşam yatarken yiyordum)
ben kürünü yapmadım ama bu ay takviye olsun diye yumurtlama günüme kadar kuru incirin kendisini yedim.günde6-7 tane falan

bi önceki gün yaptıysanız da olur canım spoşlar 72 saat canlı kalabiliyorlarmış ya :34: hem bugün yapsaydınız ya hemen beklemeden yumurta akşam çatladıysa bu akşama kadar yolu var yavrum bizim yumoşlarda 24 saat canlılar ya :34:

benimde az kaldı bata çok heyecanlıyım ve düşüncedeyim merakdayım:44: neyse canım şunu şurasında perşembeye ne kaldı ki :60:

canım dr dan gelince hemen değerlendirdik :17:
akşam da degerlendirelim sonra beklemeye geçelim diyoruz.

19.gün akşam çatlamış ya?
18.sabah da değerlendirmiştik :17:

dr 48 saate kadar canlı kalabilio yumurta dedi.inşallah birinden biri ulaşır yumurtaya :16:

evet senin de bat a az kalmış kuzumm
heyecan artmıştır dimiii :52:
ianşallah güzel haberinle coşarızzzz :21:

kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamalr diliyorum.birazda kocişle ilgileneyim surat yapıyor sonra:9::9:

kızlar sizde de oluyor mu,battan birgün önce eften püften birşeye ağlama durumu?
her ay aynı şey,gülüyorum artık halime.
hiçbirşey bulamazsam ana baba özlemine ağlıyorum.
hormonlarrrr =)

Back