kısmet canım yaa artık çok fazla umutlanıp hayal kırıklığı istemiyorum o yüzden bu ay biraz daha rahatım.
bata 10 gün falan kaldı işte
3 ay önce bebeğimi kaybettim çok istiyorum tekrar hamile kalmayı büyük bi boşluktayım yeni bir bebek çok iyi gelecek. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
3 ay önce bebeğimi kaybettim çok istiyorum tekrar hamile kalmayı büyük bi boşluktayım yeni bir bebek çok iyi gelecek. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
evet rahat olmak iyi oluyor.
inşallah bu ay bebişin gelir tatlım.
varikoselden sonra düzene girmiştir artık spoşlar bence
bu ay inşallah senin halayını da çekerim kuzumm
inş. canım yaa hayırlısıyla
bu ayın sonundada eşimin kontrolü var bakalım ozaman sonuç belli olacak.onada keçi boynuzu kürü falan yaptım bu ay biraz ara verdik ama tekrar devam edeceğiz hayırlısı allah tan birşeyler vesile olacak inş.
inş. canım yaa hayırlısıyla
bu ayın sonundada eşimin kontrolü var bakalım ozaman sonuç belli olacak.onada keçi boynuzu kürü falan yaptım bu ay biraz ara verdik ama tekrar devam edeceğiz hayırlısı allah tan birşeyler vesile olacak inş.
nerdesin canım sen ya özlettin kendinikızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim
dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördümdeğişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.
ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.
demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...
28 haftalıktı ve hastaydı hamileyken öğrendim dr.lar alalım bebeği dediler ama ben aldırmak istemedim doğsa bile ölür dediler ama ben yine istemedim allah verdi ancak o alır dedim hep dua ettim kızım doğmadan karnımda öldü.
28 haftalıktı ve hastaydı hamileyken öğrendim dr.lar alalım bebeği dediler ama ben aldırmak istemedim doğsa bile ölür dediler ama ben yine istemedim allah verdi ancak o alır dedim hep dua ettim kızım doğmadan karnımda öldü.
tubiş çokkk geçmiş olsun tatlım,merak etmiştim seni,iyi haberlerle geldin çok şükür
SARE VE NİSAN arkadaşlarım gözünüzaydın,okurken ağladım... sağlıkla kucağınıza alın inş.
maşaallah sübhanallah
bugün net yoktu bizde özledim burayı...
bu ay çok hamiş çıkacak demiştim kızlar,gelsin güzel haberler,dualarımız kabul olur inşşşşşşş
nerdesin canım sen ya özlettin kendinidoktora gitmekle iyi yapmışsın bak neyin ne olduğunu öğrenmiş oldun iyi bari ya rabbim bu ay verir bebişini sana inşallah kuzum
ben de eşime bol bol yedirmiştim keçi boynuzu ama megerse daha yeni çatlamış yumoşum
inşallah testi yaptırmadan hamilelik haberini alırsın canım.
bende bu ay çörek otlu bal yedim inşallah vesile olurda hamile kalırım.
canım dr da sıra bekledim bi dünya. randevum yoktu ya.
akşam yemeğinede eltimlere davetliydik.ancak gelebildim canım.
bende sizi çok özledim...
inşallah hepimizin bebişi bu ay gelir
umut varmı sence yaa? :44:
dün akşam yumurtam çatlamış ama biz dün akşam çalışma yapmadık
nasıl yiyorsunuz ve ne kadar sürede yeniyor bende incir kürüne başlayacağım hiç denediniz mi?
nasıl yiyorsunuz ve ne kadar sürede yeniyor bende incir kürüne başlayacağım hiç denediniz mi?
bi önceki gün yaptıysanız da olur canım spoşlar 72 saat canlı kalabiliyorlarmış yahem bugün yapsaydınız ya hemen beklemeden yumurta akşam çatladıysa bu akşama kadar yolu var yavrum bizim yumoşlarda 24 saat canlılar ya
benimde az kaldı bata çok heyecanlıyım ve düşüncedeyim merakdayım:44: neyse canım şunu şurasında perşembeye ne kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?