• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Belirti diye diye delirmesek iyi:52:

Batım 7 Kasım!!!!Sadece sık tuvalete gidiyorum onun dışında bir belirti yok, adet belirtim de olmaz benim pek....Oyy oyy şu iki gün geçse de şöyle bi tertemiz inşallah.....

Bugün 13.gün. Dün akşam çalışma olmuştu.Bu akşam ara verelim dedim.gün aşırı diyorlar ya.Bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam artık:( Bugün de bir öğrencim daha 2.sınıf: Öğretmenim sizi rüüyamda gördüm bebek arabası sürüyordunuz dedi.Allah söyletmiştir inş:)

Son düzenleme:
Belirti diye diye delirmesek iyi:52:

Batım 7 Kasım!!!!Sadece sık tuvalete gidiyorum onun dışında bir belirti yok, adet belirtim de olmaz benim pek....Oyy oyy şu iki gün geçse de şöyle bi tertemiz inşallah.....

slm az kalmış senin bata sabret inşallah allah gönlünün muradını verir...

Bugün 13.gün. Dün akşam çalışma olmuştu.Bu akşam ara verelim dedim.gün aşırı diyorlar ya.Bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam artık:( Bugün de bir öğrencim daha 2.sınıf: Öğretmenim sizi rüüyamda gördüm bebek arabası sürüyordunuz dedi.Allah söyletmiştir inş:)

oy hadi inşallah malum olmuştur benide görümcem görmüş rüyasında inşallah allah söyletmiştir.

kızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim

dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördüm :27: değişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak :27:
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem :16:
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.

ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.

demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...

Son düzenleme:
:44:
kızlar merhaba...
bugün agrılarımdan dolayı doktora gittim...
bat ayın 14 üydü. ve ben şu anda 20,günümdeyim

dr ballı kürün etkisi olabilecegini ve yumurtamın kocaman oldugunu ve birkaç yerden çatladıgını söyledi.
ilk defa yumurtamı gördüm :27: değişik bişiidi.yuvarlak ama çatlak patlak :27:
dün akşam kahvemsi lekelenmem olmuştu,o çatladıgından dolayı olmuş.
dün en verimli günündü ama bugün ve yarını da degerlendir dedi.ne yazıkki dünü değerlendiremedik.
spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta 18.gün bile ilişki olduysa iyidir dedi.
gündüz ve bu akşamı da degerlendirirm. sonra beklemeye geçicem :16:
doktorum yeni batımın ayın 18 oldugunu söyledi.
18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yapalım pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıcaz.
her gün iğne vurunucaksın ve bebişin sımsıkı tutunucak sana dedi. ayy nasıl mutlu oldum.
umutsuzluk içinde yatmak çok kötü oluyor çünki.

ballı kür yumurtayı çok büyütmüş ama çatlamasını da çok ağrılı hale getirmiş.

demekki neymiiişş insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.netteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyormuş.
19.gün gece yumurtam çatlamış...

çok sevindim canım en azından yumoşun çatlamış:46::46::46::46::46:

inş. spermlerde ulaşır yumoşuna kadar ve bebişini önce göbişine ve sonrada kucağına alırsın
ballı karışım dediğin çörekotu bal tarçın karışımı mı başka birşey mi:44::44:

:44:

çok sevindim canım en azından yumoşun çatlamış:46::46::46::46::46:

inş. spermlerde ulaşır yumoşuna kadar ve bebişini önce göbişine ve sonrada kucağına alırsın
ballı karışım dediğin çörekotu bal tarçın karışımı mı başka birşey mi:44::44:

bal tarçın çörekotu canım...
adetin 2.günü başlanıp 10 gün süreyle sabah ve akşam yenip bırakılıyor...

evet en azından yumurtamın çatladıgını biliyorum.
artık gerisi spoşlara kalmış :31:
yollaması bizden ulaşması onlardan :1:

bekleyip görücez...

ayynen öyle canımcım.
artık hamile kalmaktan korkmuyorum.
yine düşük olucakmı diye korkuyordum her defasında...

Hayırlısı Allah'tan.olursa olur.olmazsa birdahaki ay inşallah...:16:

bal tarçın çörekotu canım...
adetin 2.günü başlanıp 10 gün süreyle sabah ve akşam yenip bırakılıyor...

evet en azından yumurtamın çatladıgını biliyorum.
artık gerisi spoşlara kalmış :31:
yollaması bizden ulaşması onlardan :1:

bekleyip görücez...

çörekotu bal tarçını bu ay bende denedim kestane balı ile ama 10 gün devam edemedim araya bayram girdi:(( şişemi evde unutmuşum 4 gün falan kullanamadım eee döndüğümdede eve zaten adetimin 11.günüydü.yani 5 gün falan kullanabildim.önümüzdeki ay tekrar daha düzenli başlayacağım bu ay batımı göreyim:31::31:

çörekotu bal tarçını bu ay bende denedim kestane balı ile ama 10 gün devam edemedim araya bayram girdi:(( şişemi evde unutmuşum 4 gün falan kullanamadım eee döndüğümdede eve zaten adetimin 11.günüydü.yani 5 gün falan kullanabildim.önümüzdeki ay tekrar daha düzenli başlayacağım bu ay batımı göreyim:31::31:

ayy keşke devam edebilseydin canımm...
bat a nekadar kaldı?
belki kullanmana gerek kalmıcak gelecek ay :16:

bende bu ay çörek otlu bal yedim inşallah vesile olurda hamile kalırım.

inşallah canım...
çok faydasını gördüm ben.ama ağrı çok yaptı.inşallah bu ay bebişin seninledir...

tubiş çokkk geçmiş olsun tatlım,merak etmiştim seni,iyi haberlerle geldin çok şükür :54:

SARE VE NİSAN arkadaşlarım gözünüzaydın,okurken ağladım... sağlıkla kucağınıza alın inş.

maşaallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar:

bugün net yoktu bizde özledim burayı...

bu ay çok hamiş çıkacak demiştim kızlar,gelsin güzel haberler,dualarımız kabul olur inşşşşşşş :34:

ayy keşke devam edebilseydin canımm...
bat a nekadar kaldı?
belki kullanmana gerek kalmıcak gelecek ay :16:

inşallah canım...
çok faydasını gördüm ben.ama ağrı çok yaptı.inşallah bu ay bebişin seninledir...

kısmet canım yaa artık çok fazla umutlanıp hayal kırıklığı istemiyorum o yüzden bu ay biraz daha rahatım.
bata 10 gün falan kaldı işte

3 ay önce bebeğimi kaybettim çok istiyorum tekrar hamile kalmayı büyük bi boşluktayım yeni bir bebek çok iyi gelecek. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

tubiş çokkk geçmiş olsun tatlım,merak etmiştim seni,iyi haberlerle geldin çok şükür :54:

bu ay çok hamiş çıkacak demiştim kızlar,gelsin güzel haberler,dualarımız kabul olur inşşşşşşş :34:

çok teşekkür ederim canım benim.
sevindim bende.
kist felan olmasından korkmuştum :18:

artık yarından itibaren beklemeye geçicem...

inşallah senin de dediğin gibi bu ay topic hamiş dolarrr :16::16:

Back