Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Sunbalcım bilmiyorum ki geçen aydan ağzım yanınca bu ay bayaa geçsin istiyorum .. eczanelerin önünden geçerken inanılmaz test alasım geliyo ama durduruyorum kendimi .. Sen erken öğrenmiştin di mi ?
bencede bekle canım en azından bat günü yaparsın evet canım 11 inde şüphelendim 12 sinde yanıldım 13 ünde sürprizzz sasırdım

bencede bekle canım en azından bat günü yaparsın evet canım 11 inde şüphelendim 12 sinde yanıldım 13 ünde sürprizzz sasırdım

taze hamiş nasılsın bakalım nasıl gidio bebişle aran alışabildin mi :) ben 2 ay alışamamıştım yeni yeni alışıorum hssetmeden anlamıo insan hamiş olduğunu :) bol süt iç yoğurt ye emi

taze hamiş nasılsın bakalım nasıl gidio bebişle aran alışabildin mi :) ben 2 ay alışamamıştım yeni yeni alışıorum hssetmeden anlamıo insan hamiş olduğunu :) bol süt iç yoğurt ye emi
ayy hep aklımda ona bişi olucak diyye çok korkuyorum canım dünsabah ken değerim 93 çıktı ii gdiyor şimdilik ama uyurken hep sıkıntılı oluyorum hep bşişlerle uğrasıyorum nedenini anlamadım bu beni rahatsız ediyor duadaokusam aynı

canım sni anlıorum ama bak belki diceklerim bi nebze rahatlatır içini bnde öyleydim gece hep tedirgin uyuyodum saçma sapan rüyalar görüodum karmakarışık tonla rüyalar sıçrıomuşum uykumda kocam 1 ay uyumadı bu yzden o da korkuodu paranoyak olmuştuk bebeğe bişi olucak die ama kafana takmamaya çalış allahn iznyle hiçbişi olmaz rabbim korur onu sen şmdiden gözünden sakınıosun eminim allahta emeğini boşa çıkarmayacaktır duanı oku bol su iç uyu okut büyüklere kendini iyi geliyor

bide aman yüksek yerlere uzanma tencere bardak vs. emzikten düşersin yeminle 2 aydır camlarım silincek annem gelip silicek ben normalde öyle hayatta duramazdım evlendim evleneli 2 günde bir etrafı kaldırır silerdim haftada 1 cam çerçeve ama çocuk kısıtlıo ister istemez korkuosun bişi olur die şmdi haftada 1 evimi siliorum yemek pek pişiremiorum hala zaten tiksintilerden hazırcıyım 2 aydır yemene bak bol meyve ye yat dnlen hep 10. haftaya kdr risk vardır hep allah göstermesin

belkide ondan canım zaten 3 gündür kaçta yatrasm yatayım saat gecenin üçü uyanıyorum hergün aynı anlamdım gitti dediğin gibi bol bol dua okuyayım en iisi dua ve teslimiyet

tüm hamişleri tebrik ediyorummm..bu arada nasıl hamile kaldınız özel bişey yaptınız mıı??..darısı olmayanların başına artıkkk allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinnn...

belkide ondan canım zaten 3 gündür kaçta yatrasm yatayım saat gecenin üçü uyanıyorum hergün aynı anlamdım gitti dediğin gibi bol bol dua okuyayım en iisi dua ve teslimiyet

ah ah anlattıklarında kendimi buldum bnde gece uyanırdım sık sık sabah 7 gece 3 erkende uyumaya alışkın değilim hormonlardan erken uyurdum akşam sabahta 10 da uyanırdım dua et ye iç yat bebişi düşün bi bakmışsın doğum etmişsin allahn iznyle ah bi kucağımıza alsak şu sıpaları zaten dünya bnm olcakta zaman bana geçmio gibi gelio :) neyse gidim bişi yiyim acıktım herhalde öptüm seni tatlım üstte yazdığımıda dkkate et hadi kendine iyi bak bebişede

valla canıma minnet zaten cam silmekten hiç hazetmezdim işime gelir canım ama sabah kahvlatı hazırlarken baya zorlandım buzdolabı kokuyor resmen bugüne kadar hiç öle gelmemişti oysa

tüm hamişleri tebrik ediyorummm..bu arada nasıl hamile kaldınız özel bişey yaptınız mıı??..darısı olmayanların başına artıkkk allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinnn...

11 aydır denemediğim yöntem kalmadı bitkisel kürler ovulasyon testi ates ölçme yöntemi preceed jell vs 2 aydır hiç bişi yapmadım bitkisel kür olarak ovulasyon takibimi yaptım atesimi ölçtüm ben geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda gebeliği %5 arttırıyormuş ona bağlıyorum kısmet rabbim ol demiş ve olmuş çok şükürrr

Hayırlı aksamlar nasilsiniz kizlar sunbalim nasıl gidiyor hamilelik

bende hiç bişey yaptığımı söyleyemem yumurtlama zamanlarında ilişkiye dikkat etttik ...3 yıldır bir sonuç alamadk bunun yanı sıra doktorada başladık bir sonuç alamadık...zamanı gelince rabbim ol deyince oluyorr tabiii ...ne bileyimm böylede olmuyorr...artık n deseler yapcak durumdayımm

Hayırlı aksamlar nasilsiniz kizlar sunbalim nasıl gidiyor hamilelik

iiyim şimdilik mide bulantılarım hafif hafif gelio sankim ani kalkınca başım dönüyo bide kasıklarım ağrıyo bunlarda normal zaten çok şükür razıyım bunlara ben sen nasılsınn canım nasıl gidiyor hayat

bazı insanlar bitkisel kürlerle hamile kalıyor deneyebilirsin ben denedim belkide faydası olmuştur ama hsgden sonra hamiş kaldım kullanılan ilacın dezenfekte etme özelliği var hemde kanlları iice açıyor herşey bahane nasip oldumu allah ol diyor oluyor

Evet normal canim Rabbim ikinizede saglık versin bu dönemlerde bol bol dinlen nasıl gitsin aynı yatarak geciyorum benim gebelik cok agir geçiyor mide bulantilarimdan vu kızmalardan illallah dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…