iiyim canım kabızlık baş gösterdi ve gögüslerim ağrıyo arada midem bulanıyo çok sevdiğim sütaş ayranı içemedim kedilere bıraktık
herkese iyi akşamlar
sunbalım değerin güzel yükselmiş canım maşallah..Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
canım kabızlık için bol bol su içmeye çalış. kayısı iyi gelir. bir de öğünlerinde çorba içersen faydasını görürsün. kuru şeyler yeme yani
ah canım kendıne dıkkat ..alabılmen gereken vıtamınlerını almayı ıhmal etme..eee artık 9 ay böyle sekerım
sende tedaviye başlamışsın hayırlısıyla bebişine kavuşursun kabızlık ne zormuş yaa dikkat etmeye çalışıorum canım sağol
valla karsıdan söylerlerdi inanamazdım herşey bi tuhaf geliyor bi ağlama krizine griom arada banamısın demioooo allah sonumuzu hayretsin
iyi akşamlar kızlarrrr
gece ziyareti yapayım dedim
nasılsınız bakalım?
kim var kim yokk
canım az kalmış ne zamn test yapamyı düşünüyosunkızlaaaar kimse yok mu bugün ?? Bata son 2 benim zaman geçmiyo :)
canım az kalmış ne zamn test yapamyı düşünüyosun
adet olacakmış gibi belirti oluyor ama adet olamıyorum 4 ay dogum kontrol hapı kullandım bu ayda sadece bir kere dışında prezarvatif kullandık ama nasibi varsa olur yinede napalımCanım ben tam anlamıyla yardımcı olamam ama büyük olasılıkla olmaması lazım .. Kesin diye bişey yok tabi .. Sanırım korunuyosun ..
Belirtilere gelince bazı insanda hiç belirti olmuyo bazısında akıntı artışı özellikle adet olması gereken günlerde , ıslaklık hissetmek , adet olacak gibi kasık ağrısı , uıyku hali , göğüslerde hassasiyet gibi belirtileri var ..
Bence eczaneden gebelik testi alırsan günün bu kadar geçtiğine göre hamileysen kesin çift çizgi çıkar .. Kan testini beklememiş olursun , sonuç ne olursa olsun pazartesi de kan testi yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?