• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
19 da adet olmam lazım bende adet belirtileri 2- 3 saat öncesinde oluyor. Belimin ağrısından anlıyorum.. Ama 4 gündür göğüslerim şiş sızlıyor ağrıyor kasıklarımda da ağrı var 2 gündür sabahları midem bulanıyor.bilmiyorum belirti çok bu ay pek kafayada takmadım bebek olayını hayırlısı artık

İnşallah olur bu ay.Beklemezsin daha fazla:16:

Ben kaçıyorum kızlar.Hepinize mutlu pazarlar diliyorumm..:54:

Kızlar merhaba. Benim geçen ay adetim başlayacakken göğüslerim hiç ağırmadı. Bu ayda 6 gün var. yine ağırmıyor , şişmiyor. Neden acaba ? Folik asit kullanıyorum onun bir etkisi olurmu ki? Her zaman 10 gün önceden şişer sızlardı. Artık yok öyle birşey.

Arkadaslar Rabbime sukur omerim uyandi ama daha bilinci tam gelmedi olsun bunada sukur hayati riski atlatti gerisi zamanla da olur.dualariniza cok tesekkur ederim ,devam edelim insallah

Kuşum senden bişey isteyeceğim.Makyaj yapmadığın bi ara kirpiklerinin yakından fotoğrafını çekip buraya koyarmısın?Çok merak ediyorum çapraz oluyor dedikleri nasıl bişey.:53::53:
tatlım bende aynada baktım bi farklılık göremedim görürsem neden olmasın

Günaydın canımm...Çok şükür bi sıkıntı yok.Adetin 3.günü geçsin diye bekliyoruz.Kürlere devam.Akşama misafirim var.Dün kramplarla uğraşacağım diye kurabiyelerimi yaktım :50: Akşam giderken pastaneye uğrayacağım :27:

Canım yaa benimde adetin ilk günüçok sancılı geçer, hemde gündüz tutmaz mutlaka gece uyandırır beni kıvrandırır :) benim de boğazım feci ağrıyo ama ilaç almıyorum bat 18Aralık diye.. Ya ben bişey sorucam çok saçma ama ben yine bi belirti uydurdum .. Bende iki gündür sanki karnımın iki tarafı elektrikleniyomuş gibi oluyo , kaşınıyo resmen :) çok saçma biliyorum ama böyle bi belirti olmaz di mi ?

Kuşum senden bişey isteyeceğim.Makyaj yapmadığın bi ara kirpiklerinin yakından fotoğrafını çekip buraya koyarmısın?Çok merak ediyorum çapraz oluyor dedikleri nasıl bişey.:53::53:

Benim kirpiklerim birbirine karışıyo arada ama hep oluyo sanırım bu .. Offf oturdum yine belirti arıyorum her seferinde söz veriyorum kendimi yapmıcam diyeee..

Arkadaslar Rabbime sukur omerim uyandi ama daha bilinci tam gelmedi olsun bunada sukur hayati riski atlatti gerisi zamanla da olur.dualariniza cok tesekkur ederim ,devam edelim insallah
Ohhhh bin şükür Rabbime.Gördün mü bak?Herşey çok güzel olacak inşallah.Bir sürü dua gönderiyoruz onun için biz.Sen kendine dikkat et lütfen...

görüşürüz şekerim bi daha ne zaman girebilirim bilmiyorum
Denk gelemedik bi türlü Ebruu..Neyse arada bi uğrarsın inşallah.Haber bırak belirtileri,durumları...Merak ederiz seni.Öpüldün şekerim.
Canım yaa benimde adetin ilk günüçok sancılı geçer, hemde gündüz tutmaz mutlaka gece uyandırır beni kıvrandırır :) benim de boğazım feci ağrıyo ama ilaç almıyorum bat 18Aralık diye.. Ya ben bişey sorucam çok saçma ama ben yine bi belirti uydurdum .. Bende iki gündür sanki karnımın iki tarafı elektrikleniyomuş gibi oluyo , kaşınıyo resmen :) çok saçma biliyorum ama böyle bi belirti olmaz di mi ?

Benim kirpiklerim birbirine karışıyo arada ama hep oluyo sanırım bu .. Offf oturdum yine belirti arıyorum her seferinde söz veriyorum kendimi yapmıcam diyeee..
Bence de sen çok inceliyorsun kendini :) Bat geçmeden içebilirsin ilaç.Doktorum söylemişti bana.Bişey olmazmış o kadar küçük bebeğe.Ben hiç hamile kalmadım canım o yüzden belirtilerine yorum yapamayacağım maalesef:50:

Bence de sen çok inceliyorsun kendini :) Bat geçmeden içebilirsin ilaç.Doktorum söylemişti bana.Bişey olmazmış o kadar küçük bebeğe.Ben hiç hamile kalmadım canım o yüzden belirtilerine yorum yapamayacağım maalesef:50:[/QUOTE]

Ayşecim hürriyetin kelebek ekini gösterdi şimdi annem arka sayfasında kocaman iki tane bebek resmi , ikisi de erkek .. Şunlara bak ikiz galiba dedi .. aklıma direk sen geldin dua ettim seninkilerde böyle olsun diye :)
Evet canım ben çok belirti arıyorum haklısın .. Sağlıklı hayırlı hamilelik versin Allah .. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim eksik dua etmemek lazım ..

arkadaşlar adetım gecmemesıne rağmen kan testı yaptırdım ve ssooonnuucc 1,20 hamıle değilim bu ayda :( bu arada gunum gecmeden hamılelık testı yaptırmamımın nedenı alerjık bı vaka olumuştu tedavı için baktırmak ıstedık hamılelık olup olmadığına :(

cnm ümitlendirmek istemem ama sen yine ilaç falan içme belli olmaz..

sunbalda olduğu gibi içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor.ona da demiştim hamilesin diye.sende hamilesin gör bak.Ben sıkı hazırlanıyorum bu aya.2013e gebe girmek niyetiyle dua ediyoruz işte.:31::31::31::31::31::31:

amanda heyecanlandım sımcık..ınsallah hısslerın senı yanıltmaz..valla bu ay hamıle olım bol bol arkanda olup sana tavsıyede bulunacaz..destek zaten bızden tam tatlısım benım...ınsallah yenı yılda bebegın senı cok cok mutlu eder canım arkadasım

sanırım rımmel sürerken bıle dogrulmayan sagı solu karısan..capraz sekılde yönünü cızen bır kıprıkden bahsedıyoruz:D

canım dualarımız ömerıne allahım saglıcakla onu sarmanı nasıp etsın arkadasım benım

bırak belırtılerı bırak..kov aklından su belırsız belırtılerı :D :D :D sadece kafa karıstırıyorlar

kızlar yaklasık bır haftadır rüyamda deniz veya gemı görüyorum dün gecede rüyamda dut toplayarak gemiye bınıyorum bu nedemek bılen varmı canlar

Back