Evet normal canim Rabbim ikinizede saglık versin bu dönemlerde bol bol dinlen nasıl gitsin aynı yatarak geciyorum benim gebelik cok agir geçiyor mide bulantilarimdan vu kızmalardan illallah dedim
evet canım insan kusunca yemekte yiyemiyor ne iştah kalıyor ne derman ilaç kullnıyomusun canım bol bol su iç en azından
Aynen öyle mutfağa giremiyorum zaten ilaçta kullanamıyorum çünkü onları dahi kusuyorum zaten içtiğim bir su duyuda dışarı veriyordum bu yüzden icemiyordum ama bir haftadır iciyorum yanıma şişe alıyorum yudum yudum iciyorum iste
tansiyonunda düşer dikkat et canım olmazsa serum takviyesi alırsın ii gelir
ii olunda gerisi hikayeeeeSever öylede serum iside cok uzun sıkılıyorum hastaneye gitsem hemen serum veriyorlar bi tane de degil
Hayirlisiyla gecer gecer inşallah beklediğin olur sende yeni yıla bebişinle girersin
hafta sonu ya herkes gezmelerde tubiloşş :)) pek iyi sayılmam 3 gündür epey üşütmüşüm midem çok fena ,ne yesem çıkarır oldum ben bugün doktora gittik bi film çekelim dedi gebelik varmı dedi,bende şuan olması mümkün değil dedim çünkü 2 gün oldu yumrta çatlayalı :)) tabi doktora okadar diyemedim illa hcg yapalım dedi 0.100 çıktı tabii :)) sonra film çekildi tabi bağırsakta çıktı bütün sorun :)) ama hamişleri çok iyi anlıyorum canım çok zor bişey ya herşeyin kötü kokması insana ....
sen nasılsın canım nası gidiyo hala bulanıyo musun?
Omer iyi gidiyor Allaha sukur sabah 1 kere anne dedi sutle biskuvi yedirdim simdi yanina girecegim tekrar dua edin arkadaslar
ii olunda gerisi hikayeeee
inşallah canım ..
Sunbalcım senin en net belirtin neydi ?
çok çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin
benim bulantılar dr un verdiği hap sayesinde azalmış durumda.
normalde günde sürekli çıkarırdım. 3 günde sadece 2 defa çıkarttım.
hamd olsun iyiyim.
ama işte işin kötü tarafı, 1 kutu hap 45 tl ama içinde sadece 6 tane var
o 6 günün sonunda yine kötü olurmuyum bilmiyorum :44:
ayrıca evi birbirine katıyorum ekşi birşeyler bulmak için.
bulamayınca eşimi yolladım manava ekşi ne bulursan al die
şükür keyfim yerine geldi ekşi yeyince
sen nasılsın? daha iyisindir inşallah canım
Canım çok çok geçmiş olsun.
Hamd olsun oğlun iyiymiş.
inşallah en kısa zamanda el ele yürüyerek çıkarsınız hastaneden Rabbimin izniyle.
tubiloşum benimde midem hafifi hafif bulanmaya başladı sanırım bende bualntıları yasıcam
haaaamişşşlerrrrrr ayaklarım donuyooo belirtimi acaba :)
benim adet dönmimde hiç gögüs ağrısı olmazdı ama bu ay çok acıdılar ve girip çıkan ağrılar vardı ayrıca kabızlık ve gaz ben genelde hiöç kabız olmam uyku hali kasıkta batıcı ağrı canım
Kizlar bisey sorcam.... Folik astten bahsetmis arkadaslar.. biz yeni calismalara basladik:) folik asite baslamam mi lazim anlamadim
Kizlar bisey sorcam.... Folik astten bahsetmis arkadaslar.. biz yeni calismalara basladik:) folik asite baslamam mi lazim anlamadim
canım yaa benimde yaklaşık 10 gündür fena halde göğüslerim hassaslaştı.. Ben adete bi kaç gün kala göğüs hassasiyeti yaşarım, bazen de hiç yaşamam.. Bu göğüs ağrıları ciddi anlamda ümitlenmeme sebep oluyo .. Uyku hali, gaz ve kabızlık benim kronik sorunlarımdır bekarkende hep öyleydim :):) Bide göbeğim karıncalanıyo sanki ara ara kaşıyasım geliyo bilmiyorum neden ..
çok çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin
benim bulantılar dr un verdiği hap sayesinde azalmış durumda.
normalde günde sürekli çıkarırdım. 3 günde sadece 2 defa çıkarttım.
hamd olsun iyiyim.
ama işte işin kötü tarafı, 1 kutu hap 45 tl ama içinde sadece 6 tane var
o 6 günün sonunda yine kötü olurmuyum bilmiyorum :44:
ayrıca evi birbirine katıyorum ekşi birşeyler bulmak için.
bulamayınca eşimi yolladım manava ekşi ne bulursan al die
şükür keyfim yerine geldi ekşi yeyince
sen nasılsın? daha iyisindir inşallah canım
ah canım ya inşallah devam etmez o bulantıların,ben normalde de herşeyden nem kapıp midemi ayaklandırabiliyorum zaten ,bi de hastalık olunca daha kötü oldum...şükür tubiloşum şuan iyiyim baya toparladım sanırsam yarın okulda anlarım gerçi ayakta nası olucam. ekşi mideyi bastırıyor canım ama cinsiyete kız diyorlar :)) hadi bakalım bol bol ye ekşileri :)) az kaldı 1 ay sonra öğrenirsin inşallah bebişin cinsiyetini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?