Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Evet normal canim Rabbim ikinizede saglık versin bu dönemlerde bol bol dinlen nasıl gitsin aynı yatarak geciyorum benim gebelik cok agir geçiyor mide bulantilarimdan vu kızmalardan illallah dedim

evet canım insan kusunca yemekte yiyemiyor ne iştah kalıyor ne derman ilaç kullnıyomusun canım bol bol su iç en azından

evet canım insan kusunca yemekte yiyemiyor ne iştah kalıyor ne derman ilaç kullnıyomusun canım bol bol su iç en azından

Aynen öyle mutfağa giremiyorum zaten ilaçta kullanamıyorum çünkü onları dahi kusuyorum zaten içtiğim bir su duyuda dışarı veriyordum bu yüzden icemiyordum ama bir haftadır iciyorum yanıma şişe alıyorum yudum yudum iciyorum iste

tansiyonunda düşer dikkat et canım olmazsa serum takviyesi alırsın ii gelir

çok çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin

benim bulantılar dr un verdiği hap sayesinde azalmış durumda.
normalde günde sürekli çıkarırdım. 3 günde sadece 2 defa çıkarttım.
hamd olsun iyiyim.
ama işte işin kötü tarafı, 1 kutu hap 45 tl ama içinde sadece 6 tane var
o 6 günün sonunda yine kötü olurmuyum bilmiyorum :44:

ayrıca evi birbirine katıyorum ekşi birşeyler bulmak için.
bulamayınca eşimi yolladım manava ekşi ne bulursan al die
şükür keyfim yerine geldi ekşi yeyince

sen nasılsın? daha iyisindir inşallah canım

Omer iyi gidiyor Allaha sukur sabah 1 kere anne dedi sutle biskuvi yedirdim simdi yanina girecegim tekrar dua edin arkadaslar

Canım çok çok geçmiş olsun.
Hamd olsun oğlun iyiymiş.
inşallah en kısa zamanda el ele yürüyerek çıkarsınız hastaneden Rabbimin izniyle.

inşallah canım ..

Sunbalcım senin en net belirtin neydi ?

benim adet dönmimde hiç gögüs ağrısı olmazdı ama bu ay çok acıdılar ve girip çıkan ağrılar vardı ayrıca kabızlık ve gaz ben genelde hiöç kabız olmam uyku hali kasıkta batıcı ağrı canım

tubiloşum benimde midem hafifi hafif bulanmaya başladı sanırım bende bualntıları yasıcam

tubiloşum benimde midem hafifi hafif bulanmaya başladı sanırım bende bualntıları yasıcam

ayyy kuzumm inşallah başlamaz bukadar erkennn
benim tam anlamıyla 7.haftada başlamıştı.inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin kuzum
bulantı ve çıkartma çok zor çokkk

haaaamişşşlerrrrrr ayaklarım donuyooo belirtimi acaba :)

benim de üşümüştü ilk zamanlar.
ama belirtimi deilmi bilmiorum ki :44:

inşallah bebişin seninledir kuzum

Kizlar bisey sorcam.... Folik astten bahsetmis arkadaslar.. biz yeni calismalara basladik:) folik asite baslamam mi lazim anlamadim

canım yaa benimde yaklaşık 10 gündür fena halde göğüslerim hassaslaştı.. Ben adete bi kaç gün kala göğüs hassasiyeti yaşarım, bazen de hiç yaşamam.. Bu göğüs ağrıları ciddi anlamda ümitlenmeme sebep oluyo .. Uyku hali, gaz ve kabızlık benim kronik sorunlarımdır bekarkende hep öyleydim :):) Bide göbeğim karıncalanıyo sanki ara ara kaşıyasım geliyo bilmiyorum neden ..

bekleyelim görelim mevalm neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…