Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de sen çok inceliyorsun kendini :) Bat geçmeden içebilirsin ilaç.Doktorum söylemişti bana.Bişey olmazmış o kadar küçük bebeğe.Ben hiç hamile kalmadım canım o yüzden belirtilerine yorum yapamayacağım maalesef
İnşallah canım hamilesindiramanda heyecanlandım sımcık..ınsallah hısslerın senı yanıltmaz..valla bu ay hamıle olım bol bol arkanda olup sana tavsıyede bulunacaz..destek zaten bızden tam tatlısım benım...ınsallah yenı yılda bebegın senı cok cok mutlu eder canım arkadasım
AmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnAllahım ınsallah ayse arkadasıma saglıklı ıkız erkek evlat nasıp et yarabb...allahım arkadasımın gönlüne göre ver..ıkı oglusu onu cok mutlu etsın ınsallaaahhh
Çok merak ediyorum o kirpiklerisanırım rımmel sürerken bıle dogrulmayan sagı solu karısan..capraz sekılde yönünü cızen bır kıprıkden bahsedıyoruz
Yumurtan erken çatladıysa olabilir.Neden olmasınki?En iyisi kan testikızlar ben ardan biraz alakasız girmiş olacam ama bişey soracam ben en son 5 kasımda adet oldum bugün 16 aralık ve hala adet olmadım.yarın kan testi yaptırıcam ama içim içimi yiyor eşimle sadece son adet günüm korunmasız birlikte olduk 1 günde ve son adet günü hamile kalma olasılığım var mı ya da hangi sebebten adet olamadım acaba ? bu bi aylık süreçte başka belirtileri varmı hamileliğin (
Çok şükür Rabbim'eee....Dualarımız sizinle canım Feyzacım...Omer iyi gidiyor Allaha sukur sabah 1 kere anne dedi sutle biskuvi yedirdim simdi yanina girecegim tekrar dua edin arkadaslar
Çoook güzel bi desteksin sen...Rabbim kalbinin güzelliğine yakışır evlatlar versin sana....Kızlar, cuma günü hayatım boyunca unutamayacagim bir anı yaşadım. Şimdi sizlerle detayları paylaşmak istiyorum;
Cuma günü okuldan çıktıktan sonra anadolu yakasına gececektim ufak bir işim için. Neyse yolda giderken Feyza aklıma düştü, oğlu için dua ettim yine. Derken dedim ki ben Feyza arkadaşımın yanında olmalıyım, bizzat gidip sarilmaliyim ona, Ömer Faruk'a yanı başında dua etmeliyim... O kıpırtıyla ve heyecanla gittim yol boyunca. İşimi hallettim ve hemen hastaneye doğru yola çıktım. Sonra dedim phia, eli boş gidilmez, arkadaşına güzel bir hediye al, hatıra kalır, uğradım bir AVM'ye o işimi de hallettim bir güzel. Sonra dooggru hastaneye. Navigasyona girdim gidiyorum, inanılmaz heyecanla, duayla...
Hastaneye vardım, aradım birkaç yer sonunda buldum. Kapının önünde birileri vardı, Feyza var mı aranızda dedim, hayır yok. Sonra içeriye Ömer Faruk'u sordum, oradaydı evet, artık annesini bekleyebilirdim. Kapının önünde dualar ettim Ömer'ime... 1 saat olmak üzereyken dışardan bir bayan geldi, yaklaştı oranın ziline bastı. Dedim ki evet phia, Feyza o olmalı. Kalktım ayağa, yaklaştım ;
" -Feyza?
- Evet?
- Ben forumdan phia!
- !!! "
Kızlar işte o an öyle bir sarıldık ki birbirimize, sımsıkı, ağlayarak... Sanki 20 yıllık dostlar gibi. İşte o an benden huzurlusu yoktu, arkadaşımın yanındaydım artık. Oturduk sonra el ele, konuştuk, anlattık. Sanıyorum 1 saati aşkın beraberdik. Arkadaşım dedi ki "İnan phia, buraya birçok tanıdığımız geldi gitti, ama beni en çok mutlu eden sen oldun, çok teşekkür ederim"
İşte o an ne kadar güzel birşey yaptığımı bir kez daha anladım. Feyza'min yanindaydim ve acısını bir nebze de olsa hafifletmiştim.
Uzunca bir sohbetin ardından sağolsun dışarı kadar geçirdi beni ve kucaklaşarak dualarla ayrıldık birbirimizden....
haaaamişşşlerrrrrr ayaklarım donuyooo belirtimi acaba :)
günaydın kızlar
iyi ve bol bebişli haftalar diliyorum hepimize
nasılsınız ??
benm ateşim bugün fırladı dün pıtıladığımı umuyorum...
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın ne güzel bir değeri hatırlattın bize... sıcacık ....Kızlar, cuma günü hayatım boyunca unutamayacagim bir anı yaşadım. Şimdi sizlerle detayları paylaşmak istiyorum;
Cuma günü okuldan çıktıktan sonra anadolu yakasına gececektim ufak bir işim için. Neyse yolda giderken Feyza aklıma düştü, oğlu için dua ettim yine. Derken dedim ki ben Feyza arkadaşımın yanında olmalıyım, bizzat gidip sarilmaliyim ona, Ömer Faruk'a yanı başında dua etmeliyim... O kıpırtıyla ve heyecanla gittim yol boyunca. İşimi hallettim ve hemen hastaneye doğru yola çıktım. Sonra dedim phia, eli boş gidilmez, arkadaşına güzel bir hediye al, hatıra kalır, uğradım bir AVM'ye o işimi de hallettim bir güzel. Sonra dooggru hastaneye. Navigasyona girdim gidiyorum, inanılmaz heyecanla, duayla...
Hastaneye vardım, aradım birkaç yer sonunda buldum. Kapının önünde birileri vardı, Feyza var mı aranızda dedim, hayır yok. Sonra içeriye Ömer Faruk'u sordum, oradaydı evet, artık annesini bekleyebilirdim. Kapının önünde dualar ettim Ömer'ime... 1 saat olmak üzereyken dışardan bir bayan geldi, yaklaştı oranın ziline bastı. Dedim ki evet phia, Feyza o olmalı. Kalktım ayağa, yaklaştım ;
" -Feyza?
- Evet?
- Ben forumdan phia!
- !!! "
Kızlar işte o an öyle bir sarıldık ki birbirimize, sımsıkı, ağlayarak... Sanki 20 yıllık dostlar gibi. İşte o an benden huzurlusu yoktu, arkadaşımın yanındaydım artık. Oturduk sonra el ele, konuştuk, anlattık. Sanıyorum 1 saati aşkın beraberdik. Arkadaşım dedi ki "İnan phia, buraya birçok tanıdığımız geldi gitti, ama beni en çok mutlu eden sen oldun, çok teşekkür ederim"
İşte o an ne kadar güzel birşey yaptığımı bir kez daha anladım. Feyza'min yanindaydim ve acısını bir nebze de olsa hafifletmiştim.
Uzunca bir sohbetin ardından sağolsun dışarı kadar geçirdi beni ve kucaklaşarak dualarla ayrıldık birbirimizden....
Geçmiş olsun canım..Ben evlendikten sonraki ilk adette ağrıdan acile kaldırıldım.Üstelik evleneli 3 gün olmuştu.Ve devlet hastanesiydi.Buz gibi bi demirle muayene etmeye çalıştı doktor.Öyle bi bağırmışımki bayılacaktım acıdan.Annem kavga çıkardı..Şikayet ettik o doktoru.Başka bi hastaneye gittik o alttan bakmadı bile daha yara kapanmamıştır acır diye.İlk tecrübem çok berbattı benim.Sonraki için baya ter döktüm.Doktorum elimden tuttu ve söz veriyorum hiç acımıyacak dedi.Öyle rahatlayabildim.Bazı insanlar okuyorlar ama insan olamıyorlar maalesef.Temiz sonuçlarına da çok sevindim.İnşallah çok beklemezsin...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sizden casaret alarak cumartesi gunuu ılk defa kadın doguma gıttım ve muayne oldum sonundaaaaa dedıgınız gıbbıı korkulacak bı durum yokmus ben demeden doktor anladııı ılk defa geldıgımıı sadce ılk uzerını cıkarmanın dıısnda zor olan bı kısım yokmus gercektennn ıyıkıde gıtmısim artık içim cok rahatt rahim ve yumurtlaıklar çok temızzz bebk olmamsı için hıc bır sebbe yok dedı ben hormon testı yaptırmak ısteıdgımı soledım için rahat edecekse yaptır dedı ve onlarda şükürler olsun temiz cıktııı adetin 11. ve 17 gunlerınde gün aşırı ilişki önerdi stresten keısnlıkle uzak durcaksınnnn olcak bebgın olmasını engeller bu kadr nett dedi. ve rahım flmi ve eşinden sperm testi istemıycem su an erken bence 1yıl olsun ondan sonraaa ama ıllada yapalım dersem yaprım ben ama bekleyelım dedııı bızde beklmeye karr verdık 5 ay dha tempolu calsımlara devammm ama kızlarrr içimm rhatladı resmenn aslında bu benımm stres yaptıgım olayolardan bıtanesıymıs ya bısey varsaaa dıeee hep aklımdaymıss öle bı rahtladımkı anlatmammm
Geçmiş olsun canım..Ben evlendikten sonraki ilk adette ağrıdan acile kaldırıldım.Üstelik evleneli 3 gün olmuştu.Ve devlet hastanesiydi.Buz gibi bi demirle muayene etmeye çalıştı doktor.Öyle bi bağırmışımki bayılacaktım acıdan.Annem kavga çıkardı..Şikayet ettik o doktoru.Başka bi hastaneye gittik o alttan bakmadı bile daha yara kapanmamıştır acır diye.İlk tecrübem çok berbattı benim.Sonraki için baya ter döktüm.Doktorum elimden tuttu ve söz veriyorum hiç acımıyacak dedi.Öyle rahatlayabildim.Bazı insanlar okuyorlar ama insan olamıyorlar maalesef.Temiz sonuçlarına da çok sevindim.İnşallah çok beklemezsin...
Hadi hayırlısı güzel haberler yolda olsun inşalllahhhhGünaydın kızlar. Benimde adetime 4 gün kaldı. Sağ yumurtalıgımda ağrı var. Hayırlısı Allah'tan. NO stress no panik
​Hoşgeldiiiiiinnnkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ben geldım...................
Kızlar, cuma günü hayatım boyunca unutamayacagim bir anı yaşadım. Şimdi sizlerle detayları paylaşmak istiyorum;
Ne güzel bir şey yapmissin öyle okurken bile o samimiyeti yakınlığı ve heyecanı aldım Rabbim herkese senin gibi hayırlı arkadaslar versin Allah razı olsun sanki ziyarete geldiğin benmişim gibi mutlu oldum heyecanlandim Rabbim gönlüne göre versin
Bu davranışda bizlere ornek olsun paranin ve hiçbirşeyin bu kadar mutlu edemeyeceğine en güzel ornek iste Rabbim aramızdaki muhabbetini artırsın inşallah
selam kızlar nasılsınız
istanbulda hava yağmurlu soğukmu bilmiyorum ama ayak üşümeside bi başaka zor ya ayağım üşüyosa uyuyamam benÜşüyük ben....Ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum işyerinde.O dereceyim yani...