Omer iyi gidiyor Allaha sukur sabah 1 kere anne dedi sutle biskuvi yedirdim simdi yanina girecegim tekrar dua edin arkadaslar
çok şükür canım bugünlere...seni tanımış anne demiş feyza gerçekten çok sevindim,dualarımız seninle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omer iyi gidiyor Allaha sukur sabah 1 kere anne dedi sutle biskuvi yedirdim simdi yanina girecegim tekrar dua edin arkadaslar
bencede bekle canım en azından bat günü yaparsın evet canım 11 inde şüphelendim 12 sinde yanıldım 13 ünde sürprizzz sasırdımSunbalcım bilmiyorum ki geçen aydan ağzım yanınca bu ay bayaa geçsin istiyorum .. eczanelerin önünden geçerken inanılmaz test alasım geliyo ama durduruyorum kendimi .. Sen erken öğrenmiştin di mi ?
bencede bekle canım en azından bat günü yaparsın evet canım 11 inde şüphelendim 12 sinde yanıldım 13 ünde sürprizzz sasırdım
ayy hep aklımda ona bişi olucak diyye çok korkuyorum canım dünsabah ken değerim 93 çıktı ii gdiyor şimdilik ama uyurken hep sıkıntılı oluyorum hep bşişlerle uğrasıyorum nedenini anlamadım bu beni rahatsız ediyor duadaokusam aynıtaze hamiş nasılsın bakalım nasıl gidio bebişle aran alışabildin mi :) ben 2 ay alışamamıştım yeni yeni alışıorum hssetmeden anlamıo insan hamiş olduğunu :) bol süt iç yoğurt ye emi
ayy hep aklımda ona bişi olucak diyye çok korkuyorum canım dünsabah ken değerim 93 çıktı ii gdiyor şimdilik ama uyurken hep sıkıntılı oluyorum hep bşişlerle uğrasıyorum nedenini anlamadım bu beni rahatsız ediyor duadaokusam aynı
belkide ondan canım zaten 3 gündür kaçta yatrasm yatayım saat gecenin üçü uyanıyorum hergün aynı anlamdım gitti dediğin gibi bol bol dua okuyayım en iisi dua ve teslimiyetcanım sni anlıorum ama bak belki diceklerim bi nebze rahatlatır içini bnde öyleydim gece hep tedirgin uyuyodum saçma sapan rüyalar görüodum karmakarışık tonla rüyalar sıçrıomuşum uykumda kocam 1 ay uyumadı bu yzden o da korkuodu paranoyak olmuştuk bebeğe bişi olucak die ama kafana takmamaya çalış allahn iznyle hiçbişi olmaz rabbim korur onu sen şmdiden gözünden sakınıosun eminim allahta emeğini boşa çıkarmayacaktır duanı oku bol su iç uyu okut büyüklere kendini iyi geliyor
belkide ondan canım zaten 3 gündür kaçta yatrasm yatayım saat gecenin üçü uyanıyorum hergün aynı anlamdım gitti dediğin gibi bol bol dua okuyayım en iisi dua ve teslimiyet
valla canıma minnet zaten cam silmekten hiç hazetmezdim işime gelir canım ama sabah kahvlatı hazırlarken baya zorlandım buzdolabı kokuyor resmen bugüne kadar hiç öle gelmemişti oysabide aman yüksek yerlere uzanma tencere bardak vs. emzikten düşersin yeminle 2 aydır camlarım silincek annem gelip silicek ben normalde öyle hayatta duramazdım evlendim evleneli 2 günde bir etrafı kaldırır silerdim haftada 1 cam çerçeve ama çocuk kısıtlıo ister istemez korkuosun bişi olur die şmdi haftada 1 evimi siliorum yemek pek pişiremiorum hala zaten tiksintilerden hazırcıyım 2 aydır yemene bak bol meyve ye yat dnlen hep 10. haftaya kdr risk vardır hep allah göstermesin
tüm hamişleri tebrik ediyorummm..bu arada nasıl hamile kaldınız özel bişey yaptınız mıı??..darısı olmayanların başına artıkkk allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinnn...
Hayırlı aksamlar nasilsiniz kizlar sunbalim nasıl gidiyor hamilelik
11 aydır denemediğim yöntem kalmadı bitkisel kürler ovulasyon testi ates ölçme yöntemi preceed jell vs 2 aydır hiç bişi yapmadım bitkisel kür olarak ovulasyon takibimi yaptım atesimi ölçtüm ben geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda gebeliği %5 arttırıyormuş ona bağlıyorum kısmet rabbim ol demiş ve olmuş çok şükürrr
Hayırlı aksamlar nasilsiniz kizlar sunbalim nasıl gidiyor hamilelik
bata 2 gün var geçmiyor sankiiiiiiii :)
bende hiç bişey yaptığımı söyleyemem yumurtlama zamanlarında ilişkiye dikkat etttik ...3 yıldır bir sonuç alamadk bunun yanı sıra doktorada başladık bir sonuç alamadık...zamanı gelince rabbim ol deyince oluyorr tabiii ...ne bileyimm böylede olmuyorr...artık n deseler yapcak durumdayımm
iiyim şimdilik mide bulantılarım hafif hafif gelio sankim ani kalkınca başım dönüyo bide kasıklarım ağrıyo bunlarda normal zaten çok şükür razıyım bunlara ben sen nasılsınn canım nasıl gidiyor hayat