• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
herkese iyi akşamlar
sunbalım değerin güzel yükselmiş canım maşallah..Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla:16:
canım kabızlık için bol bol su içmeye çalış. kayısı iyi gelir. bir de öğünlerinde çorba içersen faydasını görürsün. kuru şeyler yeme yani:34:

herkese iyi akşamlar
sunbalım değerin güzel yükselmiş canım maşallah..Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla:16:
canım kabızlık için bol bol su içmeye çalış. kayısı iyi gelir. bir de öğünlerinde çorba içersen faydasını görürsün. kuru şeyler yeme yani:34:

sende tedaviye başlamışsın hayırlısıyla bebişine kavuşursun kabızlık ne zormuş yaa dikkat etmeye çalışıorum canım sağol:54:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ah canım kendıne dıkkat ..alabılmen gereken vıtamınlerını almayı ıhmal etme..eee artık 9 ay böyle sekerım :D

valla karsıdan söylerlerdi inanamazdım herşey bi tuhaf geliyor bi ağlama krizine griom arada banamısın demioooo allah sonumuzu hayretsin

sende tedaviye başlamışsın hayırlısıyla bebişine kavuşursun kabızlık ne zormuş yaa dikkat etmeye çalışıorum canım sağol:54:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

amin canmm aminn inşallah..
kabızlığın ne menem bişey olduğunu iyi bilirim. ben de yaşıyorum bazen. çok sıkıntılı:50:
Allah yardımcın olsun...annesi artık bööyle idare edecen mercimeği:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım Ömer faruk nihayet hayati tehlikeyi atlatmış. çok sevindim güzelim, gözün aydın.
Allah yardımcın olsun..kendine dikkat et canm

onun içimde var old bilmek dahi çok deli bi duyguki hissetmek kimbilir nasıl keyiflidir belirtilere bu ay takılmadım ama vardı gögüs ağrısı gaz burun tıknıklığı kasık ağeısı akıntı uyku hali hepsi vardı ama ben hiç mercimeğime yormamıştımmm meğersem hisset beni diye uğraşmış kuşum benim ipek böcüğüm :16::16::16::16::16::16::16:

sen nasılsın ne yapıosun canm?
bata az kalmış galiba..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:

iyi akşamlar kızlarrrr :16:
gece ziyareti yapayım dedim
nasılsınız bakalım?
kim var kim yokk :31:

hafta sonu ya herkes gezmelerde tubiloşş :)) pek iyi sayılmam 3 gündür epey üşütmüşüm midem çok fena ,ne yesem çıkarır oldum ben bugün doktora gittik bi film çekelim dedi gebelik varmı dedi,bende şuan olması mümkün değil dedim çünkü 2 gün oldu yumrta çatlayalı :)) tabi doktora okadar diyemedim illa hcg yapalım dedi 0.100 çıktı tabii :)) sonra film çekildi tabi bağırsakta çıktı bütün sorun :)) ama hamişleri çok iyi anlıyorum canım çok zor bişey ya herşeyin kötü kokması insana ....
sen nasılsın canım nası gidiyo hala bulanıyo musun?

bende dra gittim şükür ki kist oluşmamış..pazartesi klomene başlıyoruz..bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi isteyecekmiş dr..birde dr a btç kürünü sordum,klomen kullanırken gerek yok dedi ve tıbbende henüz kanıtlanıp onaylanmamış bir kür dedi..tabi ne kadar doğru bilemiyorum..

kızlaaaar kimse yok mu bugün ?? Bata son 2 benim zaman geçmiyo :)

canım az kalmış ne zamn test yapamyı düşünüyosun

Sunbalcım bilmiyorum ki geçen aydan ağzım yanınca bu ay bayaa geçsin istiyorum .. eczanelerin önünden geçerken inanılmaz test alasım geliyo ama durduruyorum kendimi .. Sen erken öğrenmiştin di mi ?

kızlar ben ardan biraz alakasız girmiş olacam ama bişey soracam ben en son 5 kasımda adet oldum bugün 16 aralık ve hala adet olmadım.yarın kan testi yaptırıcam ama içim içimi yiyor eşimle sadece son adet günüm korunmasız birlikte olduk 1 günde ve son adet günü hamile kalma olasılığım var mı ya da hangi sebebten adet olamadım acaba ? bu bi aylık süreçte başka belirtileri varmı hamileliğin :((

Canım ben tam anlamıyla yardımcı olamam ama büyük olasılıkla olmaması lazım .. Kesin diye bişey yok tabi .. Sanırım korunuyosun ..
Belirtilere gelince bazı insanda hiç belirti olmuyo bazısında akıntı artışı özellikle adet olması gereken günlerde , ıslaklık hissetmek , adet olacak gibi kasık ağrısı , uıyku hali , göğüslerde hassasiyet gibi belirtileri var ..
Bence eczaneden gebelik testi alırsan günün bu kadar geçtiğine göre hamileysen kesin çift çizgi çıkar .. Kan testini beklememiş olursun , sonuç ne olursa olsun pazartesi de kan testi yaptırırsın

Canım ben tam anlamıyla yardımcı olamam ama büyük olasılıkla olmaması lazım .. Kesin diye bişey yok tabi .. Sanırım korunuyosun ..
Belirtilere gelince bazı insanda hiç belirti olmuyo bazısında akıntı artışı özellikle adet olması gereken günlerde , ıslaklık hissetmek , adet olacak gibi kasık ağrısı , uıyku hali , göğüslerde hassasiyet gibi belirtileri var ..
Bence eczaneden gebelik testi alırsan günün bu kadar geçtiğine göre hamileysen kesin çift çizgi çıkar .. Kan testini beklememiş olursun , sonuç ne olursa olsun pazartesi de kan testi yaptırırsın
adet olacakmış gibi belirti oluyor ama adet olamıyorum 4 ay dogum kontrol hapı kullandım bu ayda sadece bir kere dışında prezarvatif kullandık ama nasibi varsa olur yinede napalım
neyse yarın belli olur ona göre bu sayfanında müdavimi olurum bakalım teşekür ederim ilgin için

Omer iyi gidiyor Allaha sukur sabah 1 kere anne dedi sutle biskuvi yedirdim simdi yanina girecegim tekrar dua edin arkadaslar

Back