Merhaba tatliebbi....
Kimseler yok bugün...
evet ya nerdeler kımbılır..hamısler güzellık uykularına yatmıs dıgerlerı nerde...kaldık bas basa sekerım..nasılsın bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tatliebbi....
Kimseler yok bugün...
Çok şükür bugünümüze.Adetle ilgili kafam karışık bugün benim.Ama kimse olmayınca soramadım da.Bugün 3.gün ama kahverengi lekeler geldi bana.Kahveler 5 veya 6.gün gelirdi normalde.İki gündür yoğun bi şekilde geliyordu kanamam.İğne falan da vurunmadım neden oldu bilmiyorum.Geçen ay da böyle olmuştu.Nedendir sence:26:evet ya nerdeler kımbılır..hamısler güzellık uykularına yatmıs dıgerlerı nerde...kaldık bas basa sekerım..nasılsın bugün
Çok şükür bugünümüze.Adetle ilgili kafam karışık bugün benim.Ama kimse olmayınca soramadım da.Bugün 3.gün ama kahverengi lekeler geldi bana.Kahveler 5 veya 6.gün gelirdi normalde.İki gündür yoğun bi şekilde geliyordu kanamam.İğne falan da vurunmadım neden oldu bilmiyorum.Geçen ay da böyle olmuştu.Nedendir sence:26:
canıkom ınsallah yaaa..safak 7 sayıyorum artık ayyyy kendını nasıl hıssedıyorsun arkadasım ya cok sevındım..bırlıkte bekledık bırlıkte hayal kırıklıgı yasadık sımdı sen hamıssın cok mutlu oldum adına..hayırlı olur ınsallah canım arkadasım
Soğan kürü yapmadım ben hiç.Doktorum iltihabımın çok olmadığını söyledi çünkü.Üşütmüş olabilirim kasık kramplarım ve ağrılarım dayanılmazdı 2 gündür.Geçen ayda böyleydi.Kesildi.2-3 gün daha geldi kahverengi leke.Neyse kötü bişey olsa 1 Kasım'da doktora göründüm çıkardı o zaman değil mi? Kendimi kasma konusunda sınır tanımam o da olabilirSen nasılsın son 7 olmuşsun.Varmı belirti falan?valla tatlım nedendır bılmem valla..bende gecen ay öyle olmustum üstüne görme olayımı oldu dedım ama bazı aylar öyle olur hava degısımı felan..takıp et bakalım önümüzdeki günler kahverengı lekelenme devammı edecek yoksa kırmızıların kesılecekmı..sen hıc sogan kürü yaptınmı..belkı üsütmüssündür veya kendını kastıgın zamanda olur..hormonlar yanı anlıcan cıddı bısey oldugunu sanmıyorum canım..cok bılgım yok ama sen tasalanma bence..
kendimi garip hissediyorum inanamıyorum bugümn 93.02 çıktı ii gidiyor gibi amaçok yeni arbbim bana bağışlasın allahım sizlerede nasip etsin
Soğan kürü yapmadım ben hiç.Doktorum iltihabımın çok olmadığını söyledi çünkü.Üşütmüş olabilirim kasık kramplarım ve ağrılarım dayanılmazdı 2 gündür.Geçen ayda böyleydi.Kesildi.2-3 gün daha geldi kahverengi leke.Neyse kötü bişey olsa 1 Kasım'da doktora göründüm çıkardı o zaman değil mi? Kendimi kasma konusunda sınır tanımam o da olabilirSen nasılsın son 7 olmuşsun.Varmı belirti falan?
yanı atesıme ve akıntıma göre daha halaa yumurtlama dönemımdeyım kasık batmalar ve akıntım var ama daha belırtılere takılmıcama söz verdım kendı kendıme 7 güne kadarda gebelık testı felan yapılmıcak adet gecıkmesı olursa 2 gün gectıkten sonra gebelık testı bır kac gün sonradanda kan testı hayırlısı dıyelım canıkom benım
kendimi garip hissediyorum inanamıyorum bugümn 93.02 çıktı ii gidiyor gibi amaçok yeni arbbim bana bağışlasın allahım sizlerede nasip etsin
Amiiinnn sunbalımmm inşallah.Daha yeni ya o yüzden garip hissediyorsundur.Umutsuzdun bi de şaşırdın oluverince.Dikkat et kendine.Benimkiler de gelse artık.Yine bebek eşyalarına bakarken buldum kendimi az önce.
Adete 2 gün kala yap sen.Hamilesin sen.
agızından bal damlıyor bırıcık arkadasım benım.ne güzel söylüyosun..ınsallah dedıgın gıbıdır..bu belırtıler benı her ay hayal kırıklıgına ugrattıgı ıcın onlara bakmıyorum daha allahım hayırlısını versın ınsallah hepımıze arkadasım...bıdahakı ay senı hamıle duymak ıstıyoruz sekerım ona göre....kendıne dıkkat edıver
kızlar bugün nıyetlıyım ıftar saatı gelıyor gıdım gelecem bırazdan...öpüldünüz sekerler
Kaç gün kaldı bata?Belirtilerin varmı?NASILSINIZ KIZLAR NELER YAPIYORSUNUZ... BU AY BEN DE Bİ ACAYİP VAR AMA KENDİMİ PEK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM.. :s
kaç gün kaldı bata?belirtilerin varmı?
Kuşum senden bişey isteyeceğim.Makyaj yapmadığın bi ara kirpiklerinin yakından fotoğrafını çekip buraya koyarmısın?Çok merak ediyorum çapraz oluyor dedikleri nasıl bişey.