- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
19 da adet olmam lazım bende adet belirtileri 2- 3 saat öncesinde oluyor. Belimin ağrısından anlıyorum.. Ama 4 gündür göğüslerim şiş sızlıyor ağrıyor kasıklarımda da ağrı var 2 gündür sabahları midem bulanıyor.bilmiyorum belirti çok bu ay pek kafayada takmadım bebek olayını hayırlısı artık
görüşürüz şekerim bi daha ne zaman girebilirim bilmiyorumİnşallah olur bu ay.Beklemezsin daha fazla
Ben kaçıyorum kızlar.Hepinize mutlu pazarlar diliyorumm..
tatlım bende aynada baktım bi farklılık göremedim görürsem neden olmasınKuşum senden bişey isteyeceğim.Makyaj yapmadığın bi ara kirpiklerinin yakından fotoğrafını çekip buraya koyarmısın?Çok merak ediyorum çapraz oluyor dedikleri nasıl bişey.
Günaydın canımm...Çok şükür bi sıkıntı yok.Adetin 3.günü geçsin diye bekliyoruz.Kürlere devam.Akşama misafirim var.Dün kramplarla uğraşacağım diye kurabiyelerimi yaktımAkşam giderken pastaneye uğrayacağım
Kuşum senden bişey isteyeceğim.Makyaj yapmadığın bi ara kirpiklerinin yakından fotoğrafını çekip buraya koyarmısın?Çok merak ediyorum çapraz oluyor dedikleri nasıl bişey.
Ohhhh bin şükür Rabbime.Gördün mü bak?Herşey çok güzel olacak inşallah.Bir sürü dua gönderiyoruz onun için biz.Sen kendine dikkat et lütfen...Arkadaslar Rabbime sukur omerim uyandi ama daha bilinci tam gelmedi olsun bunada sukur hayati riski atlatti gerisi zamanla da olur.dualariniza cok tesekkur ederim ,devam edelim insallah
Denk gelemedik bi türlü Ebruu..Neyse arada bi uğrarsın inşallah.Haber bırak belirtileri,durumları...Merak ederiz seni.Öpüldün şekerim.görüşürüz şekerim bi daha ne zaman girebilirim bilmiyorum
Bence de sen çok inceliyorsun kendini :) Bat geçmeden içebilirsin ilaç.Doktorum söylemişti bana.Bişey olmazmış o kadar küçük bebeğe.Ben hiç hamile kalmadım canım o yüzden belirtilerine yorum yapamayacağım maalesefCanım yaa benimde adetin ilk günüçok sancılı geçer, hemde gündüz tutmaz mutlaka gece uyandırır beni kıvrandırır :) benim de boğazım feci ağrıyo ama ilaç almıyorum bat 18Aralık diye.. Ya ben bişey sorucam çok saçma ama ben yine bi belirti uydurdum .. Bende iki gündür sanki karnımın iki tarafı elektrikleniyomuş gibi oluyo , kaşınıyo resmen :) çok saçma biliyorum ama böyle bi belirti olmaz di mi ?
Benim kirpiklerim birbirine karışıyo arada ama hep oluyo sanırım bu .. Offf oturdum yine belirti arıyorum her seferinde söz veriyorum kendimi yapmıcam diyeee..
arkadaşlar adetım gecmemesıne rağmen kan testı yaptırdım ve ssooonnuucc 1,20 hamıle değilim bu aydabu arada gunum gecmeden hamılelık testı yaptırmamımın nedenı alerjık bı vaka olumuştu tedavı için baktırmak ıstedık hamılelık olup olmadığına
sunbalda olduğu gibi içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor.ona da demiştim hamilesin diye.sende hamilesin gör bak.Ben sıkı hazırlanıyorum bu aya.2013e gebe girmek niyetiyle dua ediyoruz işte.
Allah kabul etsin canımm.Bana da ikiz oğullarım için dua edermisin?Çok istiyoruz eşimle ikiz oğlumuz olsun.
Kuşum senden bişey isteyeceğim.Makyaj yapmadığın bi ara kirpiklerinin yakından fotoğrafını çekip buraya koyarmısın?Çok merak ediyorum çapraz oluyor dedikleri nasıl bişey.
Arkadaslar Rabbime sukur omerim uyandi ama daha bilinci tam gelmedi olsun bunada sukur hayati riski atlatti gerisi zamanla da olur.dualariniza cok tesekkur ederim ,devam edelim insallah
Canım yaa benimde adetin ilk günüçok sancılı geçer, hemde gündüz tutmaz mutlaka gece uyandırır beni kıvrandırır :) benim de boğazım feci ağrıyo ama ilaç almıyorum bat 18Aralık diye.. Ya ben bişey sorucam çok saçma ama ben yine bi belirti uydurdum .. Bende iki gündür sanki karnımın iki tarafı elektrikleniyomuş gibi oluyo , kaşınıyo resmen :) çok saçma biliyorum ama böyle bi belirti olmaz di mi ?
Benim kirpiklerim birbirine karışıyo arada ama hep oluyo sanırım bu .. Offf oturdum yine belirti arıyorum her seferinde söz veriyorum kendimi yapmıcam diyeee..
kızlar yaklasık bır haftadır rüyamda deniz veya gemı görüyorum dün gecede rüyamda dut toplayarak gemiye bınıyorum bu nedemek bılen varmı canlar
hayır olsun canım hayra çıkarsın mevlam
iiyim canım kabızlık baş gösterdi ve gögüslerim ağrıyo arada midem bulanıyo çok sevdiğim sütaş ayranı içemedim kedilere bıraktıkamin canım..sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?