Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımBen bahçecide tedavi görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımBen bahçecide tedavi görüyorum
Teşekkürler sizindeHakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Canım kaygı etme. Herşey olacağına varıyor.Ya kızlar şuan çok sinir oldum gerçekten stres yaparsın dediniz gerçekten de sanki yapacağım. 3.5 yıldır ilk kez tedaviye başlayacağım başlayacağım ay da yatılı misafir geliyor. Gelme de diyemiyorum çok sinir oldum şuan yaa
Çok kafaya takmıyordum aslında gizli bir şekilde hallederim diyordum. Ama o puya falan denk gelirse kötü olur benim için. Hadi iğneleri bir şekilde saklarım gizliden yaparım ama yumurta toplama işlemi zor oluyor diyorlar onu nasıl saklayacağımCanım kaygı etme. Herşey olacağına varıyor.
Benim de transfer zamanı eşik arabayı satacam diye tutturdu sattı, ki şehir dışında tedavi oluyorum. Nasıl gidecek gelecek diye bir sürü kaygı yaşamıştım.
insallah hepimiz kavuşalım hayirlisiyla allahim emeklerimizi isteklerimizi boşa çevirmesin ❤ sizi o kadar iyi anlıyorum ki 11 yıldır uğraşıyoruz biz de. bazi komşuların akrabaların her gördüğünde sürekli sormasından bıktım tahammül dahi edemiyorum. olsa bilirsin zaten dimi. oyle de diyemiyorum. uzak tutmaya başladım kendimi artık. hiçbiri iyi gelmiyor. etrafımda herkesin çocuğu oldu 2. 3. oldu okula başladılar. bi tek ben kalmışım gibi hissediyorum. bugun test yaptım mesela negatif cikti onun hüznüyle agirliyla çok kotuydum ağladım 6. denememiz çünkü. ben ağlarken o sırada arkadaşlarım wp görüntülü aradılar açamadım haliyle. butun tedavilerimi ne kadar çok istediğimi bilen tek kişiler bi de. sonra ss alıp atmışlar konuşurken. hepsi kucaklarına bebeklerini almış diğeri de hamileymiş 7 aylık. o an ki duygum karmakarışık oldu hem çok hüzünlendim hem bebekler için dualar ettim hem kendim için. Allaha isyan ettim ağladım. bilmiyorum ya. Allahim insallah bir gün bizim de yüzümüze gülecek inanıyorumEylülde başladı benim tedavimde.9 yumurtadan 1 tanesi 5.gun e ulaşıp donduruldu.19 Kasım da transfer gerçekleşti.bugun 3. Gun ve adet ağrısına benzer ağrılar çekiyorum vakit geçmiyor hormon ilaçları sagolsun Evde sinek öldürseler onunda ailesi vardı diye ağlıyorum . Sonuçtan çok umutlu değilim 10 yıldır her ay usanmadan acaba hamilemiyim diye bekledim. En çokta insanların acimasina tahammül edemiyorum artık. Yanımda bebek muhabbeti açılınca insanların gözlerime bakması,bebeği olanların inadına yapıyor gibi her seferinde ağzıma ağzıma sokması. Delirmeme ramak kaldı ve yaşadığım şeylerde ki yalnızlığımı ve bu salt acıyı birtek siz anlayabilirsiniz.isyan etmek istemiyorum ama tam da o noktadayım.Umarım, tüm samimiyetimle söylüyorum ki, umarım siz kavusursunuz hayallerinize inş.
Evet canim fazla yumurta çıkıyorsa sonrasında ağrı da oluyor.Çok kafaya takmıyordum aslında gizli bir şekilde hallederim diyordum. Ama o puya falan denk gelirse kötü olur benim için. Hadi iğneleri bir şekilde saklarım gizliden yaparım ama yumurta toplama işlemi zor oluyor diyorlar onu nasıl saklayacağım
Canım benim rabbim sabır versin.insallah hepimiz kavuşalım hayirlisiyla allahim emeklerimizi isteklerimizi boşa çevirmesin ❤ sizi o kadar iyi anlıyorum ki 11 yıldır uğraşıyoruz biz de. bazi komşuların akrabaların her gördüğünde sürekli sormasından bıktım tahammül dahi edemiyorum. olsa bilirsin zaten dimi. oyle de diyemiyorum. uzak tutmaya başladım kendimi artık. hiçbiri iyi gelmiyor. etrafımda herkesin çocuğu oldu 2. 3. oldu okula başladılar. bi tek ben kalmışım gibi hissediyorum. bugun test yaptım mesela negatif cikti onun hüznüyle agirliyla çok kotuydum ağladım 6. denememiz çünkü. ben ağlarken o sırada arkadaşlarım wp görüntülü aradılar açamadım haliyle. butun tedavilerimi ne kadar çok istediğimi bilen tek kişiler bi de. sonra ss alıp atmışlar konuşurken. hepsi kucaklarına bebeklerini almış diğeri de hamileymiş 7 aylık. o an ki duygum karmakarışık oldu hem çok hüzünlendim hem bebekler için dualar ettim hem kendim için. Allaha isyan ettim ağladım. bilmiyorum ya. Allahim insallah bir gün bizim de yüzümüze gülecek inanıyorum
Yumurta fazla cikinca biraz ağrı oluyor. oyle olursa eve gelince halsizim çok hasta olcam heralde uzancam biraz falan diyip yatcan mecburÇok kafaya takmıyordum aslında gizli bir şekilde hallederim diyordum. Ama o puya falan denk gelirse kötü olur benim için. Hadi iğneleri bir şekilde saklarım gizliden yaparım ama yumurta toplama işlemi zor oluyor diyorlar onu nasıl saklayacağım
En çokta bu yaralıyor işte.. insanlar bunun arasını mi tutturamiyorlar bilmiyorum ya çok çekingen davranıp aCiyorlar yada kendi çocuklarının fotosunu atıp atıp duruyorlar.benim görümce de zorla 5 defa kalp atışlarını dinletti onun adına mutluyum ancak içimden Allah affetsin evliliklerinin 3. Ayında hamile kalmasının tuhaf duygusunu da yaşıyorum. Düğünlerine kimse elini taşının altına sokup kimse karşılamadı ben hallettim her isteğini kendi cocugum gibi,ama gel gör ki ben mi kötüleşiyor iyice bilmiyorum ama mutlu olduğum kadar da üzülüyorum aynı mutluluktan 10 yıldır mahrum olduğum için. Ağlama diyemeyeceğim, bugün bende çok ağladım.Açıkçası artık kimseye ağlama geçecek diyemiyorum. .ama umarım Birgün geçer de bizde bu zamanları burnumuzda ufak bir sizi ve acılı bir tebessüm ile anarizinsallah hepimiz kavuşalım hayirlisiyla allahim emeklerimizi isteklerimizi boşa çevirmesin ❤ sizi o kadar iyi anlıyorum ki 11 yıldır uğraşıyoruz biz de. bazi komşuların akrabaların her gördüğünde sürekli sormasından bıktım tahammül dahi edemiyorum. olsa bilirsin zaten dimi. oyle de diyemiyorum. uzak tutmaya başladım kendimi artık. hiçbiri iyi gelmiyor. etrafımda herkesin çocuğu oldu 2. 3. oldu okula başladılar. bi tek ben kalmışım gibi hissediyorum. bugun test yaptım mesela negatif cikti onun hüznüyle agirliyla çok kotuydum ağladım 6. denememiz çünkü. ben ağlarken o sırada arkadaşlarım wp görüntülü aradılar açamadım haliyle. butun tedavilerimi ne kadar çok istediğimi bilen tek kişiler bi de. sonra ss alıp atmışlar konuşurken. hepsi kucaklarına bebeklerini almış diğeri de hamileymiş 7 aylık. o an ki duygum karmakarışık oldu hem çok hüzünlendim hem bebekler için dualar ettim hem kendim için. Allaha isyan ettim ağladım. bilmiyorum ya. Allahim insallah bir gün bizim de yüzümüze gülecek inanıyorum
aminn canımm aminn hepimize versin inşallahCanım benim rabbim sabır versin.
İnşallah biran önce mucizen seni bulur.
Benim de çıkmadı canım 8 günde idrara geç yansıyor olabilir ama kanda 6 günde gördüm çok şükür idrarı takma yanitest günüm haric bugün 8. gündü. 3. gün çift embriyo transferim olmuştu. sabah erken gebelik testi yaptım yine silik bile çıkmadı. Salı günü test günüm. silikte olsa çıkardı heralde artik diye düşünüyorum. dünden beri alt karın bacak ve kasık ağrılarım var
Ortak bir akrabanız yada tanidıginiza soylet ,yada kendin söyle müsait değiliz 3 ay diyeYa kızlar şuan çok sinir oldum gerçekten stres yaparsın dediniz gerçekten de sanki yapacağım. 3.5 yıldır ilk kez tedaviye başlayacağım başlayacağım ay da yatılı misafir geliyor. Gelme de diyemiyorum çok sinir oldum şuan yaa
sadece agir düşüncesizler. kotulestiginizi düşünmüyorum. sizin gorumceniz mi :) bende de şey olmustu. 3. tedaviyi sadece eltim biliyordu arkadaş gibiydik. Benim sonucu sordu negatif çıktı dedim üzgündum o an çok ağlamamak için zor tutarken kendimi. yine denersiniz yaa gençsin daha dedi hemen ardından bende hamileyim dedi ben şok. meğerse benimle aynı zamanda o da başlamış çalışmalara 4 çocuğu vardı 5.ye hamileymis. onun o anki dengesizliğinden itibaren bayagi bayagi bi mesafe koydum o an yanlış anlaşılmamak için çok sevindim senin adına diyip iyi dileklerde bulundum ve odur budur mesafeliyim düşüncesiz insana gram tahammülüm yokEn çokta bu yaralıyor işte.. insanlar bunun arasını mi tutturamiyorlar bilmiyorum ya çok çekingen davranıp aCiyorlar yada kendi çocuklarının fotosunu atıp atıp duruyorlar.benim görümce de zorla 5 defa kalp atışlarını dinletti onun adına mutluyum ancak içimden Allah affetsin evliliklerinin 3. Ayında hamile kalmasının tuhaf duygusunu da yaşıyorum. Düğünlerine kimse elini taşının altına sokup kimse karşılamadı ben hallettim her isteğini kendi cocugum gibi,ama gel gör ki ben mi kötüleşiyor iyice bilmiyorum ama mutlu olduğum kadar da üzülüyorum aynı mutluluktan 10 yıldır mahrum olduğum için. Ağlama diyemeyeceğim, bugün bende çok ağladım.Açıkçası artık kimseye ağlama geçecek diyemiyorum. .ama umarım Birgün geçer de bizde bu zamanları burnumuzda ufak bir sizi ve acılı bir tebessüm ile anariz
ayy insallahhh. embriyolog kaliteleri düşük demisti onun içinde hiç umudum yok ama yine de allahtan umut kesilmez diyorumBenim de çıkmadı canım 8 günde idrara geç yansıyor olabilir ama kanda 6 günde gördüm çok şükür idrarı takma yani
Buz kestim..açıkçası bazı insanlar çok acımasız ve düşüncesiz olabiliyorlar .Ama bu nirvanalardan birisadece agir düşüncesizler. kotulestiginizi düşünmüyorum. sizin gorumceniz mi :) bende de şey olmustu. 3. tedaviyi sadece eltim biliyordu arkadaş gibiydik. Benim sonucu sordu negatif çıktı dedim üzgündum o an çok ağlamamak için zor tutarken kendimi. yine denersiniz yaa gençsin daha dedi hemen ardından bende hamileyim dedi ben şok. meğerse benimle aynı zamanda o da başlamış çalışmalara 4 çocuğu vardı 5.ye hamileymis. onun o anki dengesizliğinden itibaren bayagi bayagi bi mesafe koydum o an yanlış anlaşılmamak için çok sevindim senin adına diyip iyi dileklerde bulundum ve odur budur mesafeliyim düşüncesiz insana gram tahammülüm yok
insallah pozitif sonuçlarınızı görürüz sizin için de dua edeceğim. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın yüzünüzü güldürsün insallah ❤ bi daha ağlayacaksakta mutluluktan olsunnBuz kestim..açıkçası bazı insanlar çok acımasız ve düşüncesiz olabiliyorlar .Ama bu nirvanalardan biri
Acaba eşine mi söyletsen vallahi ben bile üzüldüm sinirlendim senin için. Böylesine özel bir zamanda misafir gelmemeli kesinlikle neden saklanarak iğne yapmak zorunda kalasın? Evin en rahat olman gereken yer. Unutma bu işte stres kesinlikle olmamalıÇok kafaya takmıyordum aslında gizli bir şekilde hallederim diyordum. Ama o puya falan denk gelirse kötü olur benim için. Hadi iğneleri bir şekilde saklarım gizliden yaparım ama yumurta toplama işlemi zor oluyor diyorlar onu nasıl saklayacağım
Canım öncelikle lütfen sinirlerine hakim ol. Biliyorsun bu işin ilk aşaması psikolojik açıdan rahat olmak. Gelecek olanlar aslında en yakınların acaba uygun bir dille söylesen mi? Bu aşamanızı bilen biri belki söyleyebilir. Yada yengene söyle abine o söylesin.Ya kızlar şuan çok sinir oldum gerçekten stres yaparsın dediniz gerçekten de sanki yapacağım. 3.5 yıldır ilk kez tedaviye başlayacağım başlayacağım ay da yatılı misafir geliyor. Gelme de diyemiyorum çok sinir oldum şuan yaa