KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Adetin 2. Günü mü test verdiniz. Prolaktin bende de yüksek çıkarda genelde ama aşırı yüksek değildi o yüzden sorun etmiyorlardı 30lardaydı benimki ama çok yüksek olunca ilaç veriyorlar o dengede tutuyor diye biliyor
Yok adet bittikten sonra 7. günü verdim

sana güzel birşey daha anlatayım o zaman arkadaşım ablası 35yaşlarında çocuk sahibi olmak için doktora gittiğinde yumurta yok denilmiş , 5 yıl sonra tekrar bir umut diyerek doktora gidiyor tüp bebek denemek için yumurta yok isterseniz donasyon düşünebilirsiniz Kıbrıs' da ypılıyor denilmiş . Donasyon bile olsa tüp bebek ile hamile kalma ihtimaline sevinip para biriktirmeye başlıyorlar. Aradan 5/6 ay geçiyor regli olmuyor , arkadaşları doktora gitmesini istemiş o da menepoza girdiğini düşünerek gitmiyor. 3 ay boyunca regli olmayınca doktora gidiyor , 3aylık hamile olduğunu ve cinsiyetini öğreniyor . Biz bunu duyunca sevinçten ağlamıştık. İmkansız diye birşey yok. Umudunu kaybetme , moralini topla , bir yumurta bile olsa yeter öyle düşün .
Yaa ne güzelmiş Rabbım ne güzel mucizeler veriyor hep böle şeyler çok okudum okudukça insanl teselli lluyor benimle paylaştığın için çok mutlu oldum Allah razı olsun canım ben 47.gunumdeyim hala gelen giden yok ama artık beklemiyorum oluruna bıraktım bu ay benim için çok zor geciyor vücudum tepki vermeye başladı bazı şeyleri çok fazla sırtladim omuzlarıma artık o yükleri indirme vakti umudum var 1tane bile olsa kabulüm hepimiz 1yumurtadan meydana geldik bekletiyor Rabbım bizler içinde vardır bir güzel planı ilk defa regli böle gecikince bir şoka girme surecim oldu kabullenmeye çalışıyorum bazen sanırım kabullenmek gerekiyor belkide yapacak bir şey kalmadı elimden geleni yapicam taktir allahtan Rabbım bu yolda ilerleyen kim varsa yardım etsin 🤲🏻 kün fe yekün ( Rabbım ol der olur)

Kızlar merhaba bişey soracağım pozitif olan arkadaşlar ve transfer olan arkadaşlar transfer sonrası sivilce artışınız oldumu benim bugün 6.günüm ve bi anda sivilcelerim çoğaldı yüzümde bu sorunu yaşayan varmı aranızda???

Benim de 3.gün taze transfer.10.gününde 5,96 ile öğrendim.İki günde bir ölçtürdüm.Geç döllenme olmuş dedi doktorum.5,96-26-65-125 olmuş..nasıl sizce..2gün sonra tekrar vereceğim.Artışa göre bakacağız dedi doktor
Çok güzel artmış maşallah 🥰🥰 sağlıkla ilerler inşallah olumsuz hiç bişey okuma bakma

1000007437.jpg

Reglime 4 gün kala bir umut gittim test yaptım. 3.5 yıldır negatif göre göre bu test sanki hiç pozitif olmayacak gibi 😔

Bugün çok az kahverengi lekelenme görünce tedirgin oldum. Bir önceki dış gebelikten sonra iyice pimpiriklendik. Hemen doktora gittik ve şükürler olsun kesemizi gördük. Doktor anormal olmayan leke kanamalar normal yaşanabilir dedi. Bundan sonra keseyi gördük takip edeceğiz sizde dikkat edeceksiniz dedi. İsteyen bekleyen herkesin duaları kabul olsun inşallah

Bugün çok az kahverengi lekelenme görünce tedirgin oldum. Bir önceki dış gebelikten sonra iyice pimpiriklendik. Hemen doktora gittik ve şükürler olsun kesemizi gördük. Doktor anormal olmayan leke kanamalar normal yaşanabilir dedi. Bundan sonra keseyi gördük takip edeceğiz sizde dikkat edeceksiniz dedi. İsteyen bekleyen herkesin duaları kabul olsun inşallah
Amin inşallah 🥰 çok sevindim adına tedirgin olmakta haklısınız ama ara kanamalar çoğu kişide oluyor diye biliyorum

X