- 24 Temmuz 2024
- 65
- 45
- 34
Evet ben de boyle dusunuyorum. Tecrubesi olan ve bunu degerlendirebilecek olan kendisi. Ama iste farkli seyleri de okuyunca. Neyse bakalim bugunku sonuca gore tekrar haberlesecegiz zatenbence doktoruna güvenmelisin . olumsuz olacağını düşünse transfer yapalım demez
Bencede bu süreçte en önemlisi doktoruna güvenmek. O kadar araştırmak hiç iyi değil.bence doktoruna güvenmelisin . olumsuz olacağını düşünse transfer yapalım demez
Evet bazen akisina birakmak, cok kurcalamamak daha iyi olabiliyor. Bile bile olumsuz bir surece beni atmaz diye dusunuyorum.Bencede bu süreçte en önemlisi doktoruna güvenmek. O kadar araştırmak hiç iyi değil.
Kandaki progesteron seviyesi 2.92ye cikmis bugun. Doktorumla gorustum transferi cumartesiye cekti, hayirlisi olsun kendim ve ailem icinAy simdi hemen yeniden progesteron vermeye gidiyorum. Estrofem kullanmama ragmen yumurtlamam baslamis, eger bugun ve yarin da degerim yukselirse transferimi erkene alacak.
Acik acik da sordum bu durumun gebelige veya tutunmaya olumsuz yansimasini dusunuyor musunuz diye. Hayir dusunmuyorum dedi, bu durumdan sonra ben de daha fazla bir sey sormadim. Isin uzmani o sonuctaKandaki progesteron seviyesi 2.92ye cikmis bugun. Doktorumla gorustum transferi cumartesiye cekti, hayirlisi olsun kendim ve ailem icin
En azından için rahat etmiştir boşver her hastanın öyküsü başka. Karşılaştırmamak lazımAcik acik da sordum bu durumun gebelige veya tutunmaya olumsuz yansimasini dusunuyor musunuz diye. Hayir dusunmuyorum dedi, bu durumdan sonra ben de daha fazla bir sey sormadim. Isin uzmani o sonuctaBiraz kendimi telkin edeyim
Doktor iyi demiş kız kurcalama boşver keyfini çıkarKızlar kızlar 12. Gün 178 çıktı değerim ,10.gün 97, 8.gün 47ydi ya yavaş yavaş yükseliyor nasıl sizce ya doktor sorun yok dedi ama içim içimi yiyor yine de
Çok güzel yükseliyorKızlar kızlar 12. Gün 178 çıktı değerim ,10.gün 97, 8.gün 47ydi ya yavaş yavaş yükseliyor nasıl sizce ya doktor sorun yok dedi ama içim içimi yiyor yine de
insallah artarak gider hayırlısıylaKızlar yarın benim de test günüm dua edin 3. Denemem 2 si kimyasal oldu. İdrar da pozitifi gördüm ama kan sonucum artarak gider inşallah
Aynen öyle boşver. Zaten doktor balınca az buçuk kaç gün kullanacağını anlıyor da. Takip amaçlı çağırıyor.Selam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
İkinci kontrolden sonra yoğunlaşıyor git gellerSelam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
Artislar bahsedilen araliklarda gorunuyor, doktorunuz iyi dediyse iyidirKızlar kızlar 12. Gün 178 çıktı değerim ,10.gün 97, 8.gün 47ydi ya yavaş yavaş yükseliyor nasıl sizce ya doktor sorun yok dedi ama içim içimi yiyor yine de
Hayirlisi olsun, guzelce gelisip olgunlassinlarSelam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
Ayy elimde olmuyor iyice tuhaflaştım içesine sevinemiyorum hiç bişeyeDoktor iyi demiş kız kurcalama boşver keyfini çıkar
Beni de 4 gün sonra çağırmıştı sonra 2 gün sonra çağırıp çatlatma iğne vermişti 2 gün sonra da Opu oldum çok fazla kontrole gitmedim yaniSelam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
Maşallah sağlıcakla ilerlesin5 gün embriyo çift koyuldu 6 gün 23 7 gün 35 8 günEki Görüntüle 3505982
Ben kontrole 3 günde bir gitmiştim :) başka arkadaşım toplamda 2 kez gitti yumurta kontrolüne. Kişiye göre değişir endişe etmeyinSelam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum