KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ay simdi hemen yeniden progesteron vermeye gidiyorum. Estrofem kullanmama ragmen yumurtlamam baslamis, eger bugun ve yarin da degerim yukselirse transferimi erkene alacak.
Kandaki progesteron seviyesi 2.92ye cikmis bugun. Doktorumla gorustum transferi cumartesiye cekti, hayirlisi olsun kendim ve ailem icin

Kandaki progesteron seviyesi 2.92ye cikmis bugun. Doktorumla gorustum transferi cumartesiye cekti, hayirlisi olsun kendim ve ailem icin
Acik acik da sordum bu durumun gebelige veya tutunmaya olumsuz yansimasini dusunuyor musunuz diye. Hayir dusunmuyorum dedi, bu durumdan sonra ben de daha fazla bir sey sormadim. Isin uzmani o sonucta Biraz kendimi telkin edeyim

Acik acik da sordum bu durumun gebelige veya tutunmaya olumsuz yansimasini dusunuyor musunuz diye. Hayir dusunmuyorum dedi, bu durumdan sonra ben de daha fazla bir sey sormadim. Isin uzmani o sonucta Biraz kendimi telkin edeyim
En azından için rahat etmiştir boşver her hastanın öyküsü başka. Karşılaştırmamak lazım

Kızlar kızlar 12. Gün 178 çıktı değerim ,10.gün 97, 8.gün 47ydi ya yavaş yavaş yükseliyor nasıl sizce ya doktor sorun yok dedi ama içim içimi yiyor yine de

Aynen öyle boşver. Zaten doktor balınca az buçuk kaç gün kullanacağını anlıyor da. Takip amaçlı çağırıyor.

İkinci kontrolden sonra yoğunlaşıyor git geller

Hayirlisi olsun, guzelce gelisip olgunlassinlar Ben ilk doktorumda 2 gunde 1, ikinci doktorumda 4 gunde 1 gittim. Sureci yakindan takip edip ilac ve dozlarini ona gore duzenliyorlar. Hayirlisi olsun sizin de

Beni de 4 gün sonra çağırmıştı sonra 2 gün sonra çağırıp çatlatma iğne vermişti 2 gün sonra da Opu oldum çok fazla kontrole gitmedim yani

Ben kontrole 3 günde bir gitmiştim :) başka arkadaşım toplamda 2 kez gitti yumurta kontrolüne. Kişiye göre değişir endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…