KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Test gununuz bugun sanmiştim o zaman inşallah güzel sonucu görursunuz yarın

Kızlar benim de yarın test günüm ama yarın bütün gün işte olucam bu gece versem çok farkedermi ki sizcegerçi hiç ümidim yok ama hep negatif çıktı hayırlısı ins

@dreamermama @eburs A Aleynaakoc @bulimmm @memurhanim @incitanesi_55 @cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz
İnanın ki transfer öncesi normal hayatıma devam ettim çok dikkat ettim diyemem . Transfer oldum bir gün sonra şehir değiştirip yaşadığım şehire geldim . Doktorum normal hayatına devam et sonuçta ayakkabı bağını biri gelip bağlamayacak dedi :):):) sadece dikkatli ol dedi . Bende öyle yaptım pazartesi işime başladım biraz daha yavaş hareket ettim ilaçlarımı özenli kullandım . Sabahları bir avokado mutlaka yedim yumurta ve eşine peyniri bol kabak çekirdeği badem ceviz. . Havuç suyu tükettim ananas vs . Bunlar etkilimidir sebebimidir inanın ki bilmiyorum . Sadece yarın geriye baktığımda ben elimden geleni yaptım demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…