Merhaba ben de dün ilk iğnemi oldum beni de cumartesi çağırdıSelam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
Pes etmek yok günler hıphızlı geçiyor bir sonrakinde olacak Allah’ın izniyleay bekletmediler ve sonuç tabiki kalbim kadar temiz bir tek çizgi
Testinizin markası neydi erken sonuç veren gebelik testlerinden mi11çıkar mıydı ya olsa.
Test gununuz bugun sanmiştim o zaman inşallah güzel sonucu görursunuz yarınYok ya baya tertemiz. Tekrar bakmak istedim de baktırmadılar. Zaten bu test dandik geç çıkartır diye avutuyorlarama ben olsa bile çıkmayacağını biliyordum. O yüzden henüz üzülmedim. Yarın kan sonucundan sonra göreceğiz
Yok canım artımed klasik kaset. Erken testlerden değildi. Yarın vereceğim. Biraz umudum kırıldı da. Bakalım hayırlısı allahtan.Testinizin markası neydi erken sonuç veren gebelik testlerinden mi
Farketmez çıkar ben test gününden 2 gün önce vermiştimKızlar benim de yarın test günüm ama yarın bütün gün işte olucam bu gece versem çok farkedermi ki sizcegerçi hiç ümidim yok ama hep negatif çıktı hayırlısı ins
Ayy hadi bakalım ben olumlu düşünüyorum sizinkiniYok canım artımed klasik kaset. Erken testlerden değildi. Yarın vereceğim. Biraz umudum kırıldı da. Bakalım hayırlısı allahtan.
Insallah guzel haberler alirsiniz yarin :)Yok canım artımed klasik kaset. Erken testlerden değildi. Yarın vereceğim. Biraz umudum kırıldı da. Bakalım hayırlısı allahtan.
Hayirlisi olsun insallah, guzel haberler alin :)Kızlar benim de yarın test günüm ama yarın bütün gün işte olucam bu gece versem çok farkedermi ki sizcegerçi hiç ümidim yok ama hep negatif çıktı hayırlısı ins
Olur benceKızlar benim de yarın test günüm ama yarın bütün gün işte olucam bu gece versem çok farkedermi ki sizcegerçi hiç ümidim yok ama hep negatif çıktı hayırlısı ins
Ay canım inşallah yaAyy hadi bakalım ben olumlu düşünüyorum sizinkini
amiiinInsallah guzel haberler alirsiniz yarin :)
İnanın ki transfer öncesi normal hayatıma devam ettim çok dikkat ettim diyemem . Transfer oldum bir gün sonra şehir değiştirip yaşadığım şehire geldim . Doktorum normal hayatına devam et sonuçta ayakkabı bağını biri gelip bağlamayacak dedi :):):) sadece dikkatli ol dedi . Bende öyle yaptım pazartesi işime başladım biraz daha yavaş hareket ettim ilaçlarımı özenli kullandım . Sabahları bir avokado mutlaka yedim yumurta ve eşine peyniri bol kabak çekirdeği badem ceviz. . Havuç suyu tükettim ananas vs . Bunlar etkilimidir sebebimidir inanın ki bilmiyorum . Sadece yarın geriye baktığımda ben elimden geleni yaptım demek istiyorum@dreamermama @eburs A Aleynaakoc @bulimmm @memurhanim @incitanesi_55 @cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz