KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben aşılamada çok aşırı duygusallaşmıştım o yüzden korkuyorum açıkçası ilaçların etkisindendir muhtemelen bir de negatif olunca çok üzüldüm

Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yok olan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım
Canım ne kadar stres olmayalım desekte oluyor.
Benim 4. Transfer umutsuzum, yaptırmak için yaptırıyorum ama her ay saat gibi gelen regl 8 gün gecikti ve çözülmedi hala. Demekki bilinçaltında stres ediyorum aslında.

Kızlar ben hala regli olmadım çok üzülüyorum doktoru aradım menopoz başlangıcı dedi dünden beri uyuyamıyorum fsh yüksek ile tüp bebek tedavisi olmuyor mu ben şimdi tedaviye baslayamayacagim mi doktor bu cumaya kadar regli olursan da olmasanda gel bir müjdeyi dedi folikul görürüz insallh dedi ilk defa bu kadar uzun reglim gecikti birden olabilir mi bu anlayamıyorum çok moralim bozuk benim gibi olan var mı aranızda

Evet dediğim gibi ne kadar dışarıya çıksak da kafamızdan atmaya çalışsak da o stres gitmiyor. İnşallah olumlu sonuç alırsın

stres olma hiç gecikmeaşıyor olabilirsin , stresten olabilir korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…