KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben de o şekildeyim bu süreçler böyle çok zor ya bebişlerimizi kucağımıza alana kadar rahatlamıcaz galiba

Ilk 3 ay sanirim böyle, sonra insallah rahatlaniyodur. Her turlu agriya siziya dayanirim ama psikolojik seyler, kaygilar beni mahvediyo

Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yani Acaba bir sorun yaratir mi bana
Benden niye hiç tahlil istemediler yaa transferden beş gün önce direkt estrofeme ek olarak progesteron başladılar. Yarın kendim gidip baktiracagım kan degerlerime. Çarşamba transfer

Ay umarim super gecer opu’nuz. Kaliteli, olgun guzel guzel yumurtalar toplansin Siskinlik opu sonrasinda da birkac gun devam etti ben de ama sonradan gecti cok sukur
Şeffaf Akıntı oluyor bazen şişkinlik oluyor hafif kasık ağrısı bazen de Hiç bir belirti ağrı yok Allah'ım ne oluyor diyorum. bunlar normal mi

Kızlar merhaba transferi başarılı olanların rabbim tamamina erdirsin sağlıkla kucağıniza alin inşallah benim 1 adet pgt ye giden embriyomdan bugun haber geldi.transfer icin uygun degil maalesef.yarin görüşmeye gideceğim dr ile.sorun ne neden olmadı bundan sonraki süreç ne olacak öğreneceğim.nasip değilmiş.sil baştan başlayacağız sanırım

Biri yazmış hala adet sancısı gibi sancısı olan var mı diye..
Benim var, özelikle sağ tarafımda var ve komple bacağıma vuruyor ağrı.
5. Haftadayız şu an

Biri yazmış hala adet sancısı gibi sancısı olan var mı diye..
Benim var, özelikle sağ tarafımda var ve komple bacağıma vuruyor ağrı.
5. Haftadayız şu an
Ben yazdım evet, benim de 4+6 adet sancisinin hafifi, kasik agrilari ve bel agirisi var. Normal mi acaba bunlar 5.haftada diye merak ettim

Merhaba kadınlar kulubünde yeniyim bu tabloya nasıl katılıp sürecimi sizinle paylaşabilirim? bu postun bildirimlerini alır mıyım? Bende 2 yıla yakın bir süredir gebe kalmaya çalışıyorum. 5 tane doktora göründükten sonra eşimde biraz bende biraz sorunlar olduğunu nihayet bulundu ve yumurta takibine başlandı. 3 ay femara ve sonuncu ay da femara+çatlama iğnesi oldum. Yine de hiç gebe kalamadım. Doktorum tüp bebek tedavisi önerdi. Bu gün bende ilk iğneyi olarak başlamış bulundum. Bende annem dahil kimseyle bu durumu paylaşmadığım için burada sizinle iletişimde olmak iyi gelecek diye düşünüyorum. Hepimiz için allahım kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar karnım regl olacak gibi ağrıyor, her ay böyle olur 3 gün önceden başlar aynı sancı var tedirgin oldum(

Hoş geldin canım inşallah en güzel sonucu alırsın bende hiç kimseye söylememistim bir anda duygusal bir animda sadece görümcemle paylaştım çok pişman oldum ama sonrasında keşke söylemeseydim hemen listeye ekliyorum seni

Umarim normaldir, yarin doktor sonuca gore bir degerlendirme yapar diye dusunuyorum. Ertelenmez insallah

Kızlar reglime 6 gün kaldı haftaya pazartesi tedaviye başlıyorum. İstemsiz bir gerginlik sardı bugün beni. Çok streslenince kendinizi nasıl teskin ediyorsunuz. Özellikle tedavide sona gelenler

Benden niye hiç tahlil istemediler yaa transferden beş gün önce direkt estrofeme ek olarak progesteron başladılar. Yarın kendim gidip baktiracagım kan degerlerime. Çarşamba transfer
Ben de 5 gun once progesterona baslayacagim. Transfer pazartesi, progesterona da carsamba baslayacagim. Doktorunuz istemediyse bir sey biliyordur veya onun metodu bu sekildedir diye düşünüyorum ama sizin icinize de sinsin tabii ki.

Şeffaf Akıntı oluyor bazen şişkinlik oluyor hafif kasık ağrısı bazen de Hiç bir belirti ağrı yok Allah'ım ne oluyor diyorum. bunlar normal mi
Ben son gunlerde ozellikle oturup kalkarken agri hissediyordum. Sanki kasiklarimda bir amirlik, batar var gibi oluyordu. O yuzden sizin agriniz da normaldir. Ayni sekilde doktorlar da yan etki olarak siskinlik bekliyorlar. Hepsi normal geldi bana :)

Kızlar reglime 6 gün kaldı haftaya pazartesi tedaviye başlıyorum. İstemsiz bir gerginlik sardı bugün beni. Çok streslenince kendinizi nasıl teskin ediyorsunuz. Özellikle tedavide sona gelenler
Ben evden cikmaya ve arkadaslarimla zaman gecirmeye calisiyorum. Aile ziyaretinde vs ister istemez sureci sorabiliyorlar ya da ben evde kendim vesvese ediyorum. O yuzden kendimi disari atiyorum :)

Ben evden cikmaya ve arkadaslarimla zaman gecirmeye calisiyorum. Aile ziyaretinde vs ister istemez sureci sorabiliyorlar ya da ben evde kendim vesvese ediyorum. O yuzden kendimi disari atiyorum :)
Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yok olan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım

Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yok olan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım
Evet ben de uzaktaydim, iki kontrol arasinda arkadaslarimin oldugu sehre gidip biraz rahatlamaya calistim. Kafam bosaldi, ise yaradi da bence. Ama en azindan kendiniz yuruyuse cikabilirsiniz yasadiginiz yer musaitse, böyle muzik dinleyerek yurumek de insana iyi geliyor. Ama depresif olmayanlar tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…