Ben de o şekildeyim bu süreçler böyle çok zor ya bebişlerimizi kucağımıza alana kadar rahatlamıcaz galibaSadece gonapeptyl i kesip, coraptin, estrofem, ve progestan200 e devam dedi. Sonra yerlesme kanamasi gunu prolutex ekledi coraspini biraktirdi. Kanama durunca coraspine tekrar baslatti. Ama bana bir antidepresan verseler keske huzursuzluk endise diz boyu.. kendimi sakinlestiremiyorum ve gün geçmiyor kontrole kadar.
Benden niye hiç tahlil istemediler yaa transferden beş gün önce direkt estrofeme ek olarak progesteron başladılar. Yarın kendim gidip baktiracagım kan degerlerime. Çarşamba transferBen de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yaniAcaba bir sorun yaratir mi bana
İnşallah canıminşallah hayırla sonuçlanır
Şeffaf Akıntı oluyor bazen şişkinlik oluyor hafif kasık ağrısı bazen de Hiç bir belirti ağrı yok Allah'ım ne oluyor diyorum. bunlar normal miAy umarim super gecer opu’nuz. Kaliteli, olgun guzel guzel yumurtalar toplansinSiskinlik opu sonrasinda da birkac gun devam etti ben de ama sonradan gecti cok sukur
Çok normal :) benim 3. Opu tedevime başladım hepsinde aynı sorunlar vardı. Umarım güzel yumurtalar olur :)Şeffaf Akıntı oluyor bazen şişkinlik oluyor hafif kasık ağrısı bazen de Hiç bir belirti ağrı yok Allah'ım ne oluyor diyorum. bunlar normal mi
İnşallah canım Çarşamba birde histerokobi operasyonu olacam önce opu sonra histerokobiÇok normal :) benim 3. Opu tedevime başladım hepsinde aynı sorunlar vardı. Umarım güzel yumurtalar olur :)
Ben yazdım evet, benim de 4+6 adet sancisinin hafifi, kasik agrilari ve bel agirisi var. Normal mi acaba bunlar 5.haftada diye merak ettimBiri yazmış hala adet sancısı gibi sancısı olan var mı diye..
Benim var, özelikle sağ tarafımda var ve komple bacağıma vuruyor ağrı.
5. Haftadayız şu an
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım F flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) S serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve Merhaba
Hoş geldin canım inşallah en güzel sonucu alırsınMerhaba kadınlar kulubünde yeniyim bu tabloya nasıl katılıp sürecimi sizinle paylaşabilirim? bu postun bildirimlerini alır mıyım? Bende 2 yıla yakın bir süredir gebe kalmaya çalışıyorum. 5 tane doktora göründükten sonra eşimde biraz bende biraz sorunlar olduğunu nihayet bulundu ve yumurta takibine başlandı. 3 ay femara ve sonuncu ay da femara+çatlama iğnesi oldum. Yine de hiç gebe kalamadım. Doktorum tüp bebek tedavisi önerdi. Bu gün bende ilk iğneyi olarak başlamış bulundum. Bende annem dahil kimseyle bu durumu paylaşmadığım için burada sizinle iletişimde olmak iyi gelecek diye düşünüyorum. Hepimiz için allahım kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Umarim normaldir, yarin doktor sonuca gore bir degerlendirme yapar diye dusunuyorum. Ertelenmez insallahbenim geçen sefer transferden 7 gün önceki kan testinde 2,79 çıkmıştı. Yüksek diye iptal oldu transfer. Transfer hazırlığında 0,50 için beklenen rakam dedi doktorum ama benim bugün ilk günüm. 2 Aralık transfer gibi gözüküyor. Zaten üst sınırın altında olmalıymış, sizinki sizin gününüze göre normal. Benimki de benim günüme göre normal.
Ben de 5 gun once progesterona baslayacagim. Transfer pazartesi, progesterona da carsamba baslayacagim. Doktorunuz istemediyse bir sey biliyordur veya onun metodu bu sekildedir diye düşünüyorum ama sizin icinize de sinsin tabii ki.Benden niye hiç tahlil istemediler yaa transferden beş gün önce direkt estrofeme ek olarak progesteron başladılar. Yarın kendim gidip baktiracagım kan degerlerime. Çarşamba transfer
Ben son gunlerde ozellikle oturup kalkarken agri hissediyordum. Sanki kasiklarimda bir amirlik, batar var gibi oluyordu. O yuzden sizin agriniz da normaldir. Ayni sekilde doktorlar da yan etki olarak siskinlik bekliyorlar. Hepsi normal geldi bana :)Şeffaf Akıntı oluyor bazen şişkinlik oluyor hafif kasık ağrısı bazen de Hiç bir belirti ağrı yok Allah'ım ne oluyor diyorum. bunlar normal mi
Ben evden cikmaya ve arkadaslarimla zaman gecirmeye calisiyorum. Aile ziyaretinde vs ister istemez sureci sorabiliyorlar ya da ben evde kendim vesvese ediyorum. O yuzden kendimi disari atiyorum :)Kızlar reglime 6 gün kaldı haftaya pazartesi tedaviye başlıyorum. İstemsiz bir gerginlik sardı bugün beni. Çok streslenince kendinizi nasıl teskin ediyorsunuz. Özellikle tedavide sona gelenler
Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yokBen evden cikmaya ve arkadaslarimla zaman gecirmeye calisiyorum. Aile ziyaretinde vs ister istemez sureci sorabiliyorlar ya da ben evde kendim vesvese ediyorum. O yuzden kendimi disari atiyorum :)
Evet ben de uzaktaydim, iki kontrol arasinda arkadaslarimin oldugu sehre gidip biraz rahatlamaya calistim. Kafam bosaldi, ise yaradi da bence. Ama en azindan kendiniz yuruyuse cikabilirsiniz yasadiginiz yer musaitse, böyle muzik dinleyerek yurumek de insana iyi geliyor. Ama depresif olmayanlar tabii :)Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yokolan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım