KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz dinleyerek yürürüm işte evet evet müsait yürüyüşe yalnız olmak bir bakıma daha iyi aslında. Tek korktuğum süreç transfer sonrası sabırsızlık

Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yok olan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım
Kendi kendine yetmeye çalışacaksın o zaman bu dönemde. Bazıları burdan uzak durmaya çalışıyor. Bence burası ekstradan stres atma yeri gibi. Kimseyle konuşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz. 26 senedir aynı yerde yaşıyorum arkadaş çevrem var dertleşip konuşabileceğim ama onlara bile bu süreçten bahsetmedim. O yüzden burada sizlerle o zamanı geçiriyor olmak beni çok rahatlatıyor

Evet transfer sonrasi benim de icime fenaliklar basacak muhtemelen Bir de transfer sonrası sonucu ogrenemeden yola cikmak zorundayım, o da ikinci bir sey olacak benim icin. Bakalim her sey iyi olsun hepimiz icin

Kesinlikle, benim de cevremde ailem dahil maksimum 5 kisi biliyordur. Paylasmak bir bakima iyi ama cevreden dogrudan insani bogan sorular gelince olmuyor, en azindan benim icin. Burada sizlerle konuşup bir seyler paylasmak guzel oluyor. Hele guzel haberleri de paylasinca ne guzel :)

Ben de öyle düşünüyorum aslında bazen buradan uzaklaşmayı düşünüyorum ama hayır burası bana fayda sağlıyor tüm dertlerimi sıkıntılarımı paylaşıyorum benimle aynı şeyleri yaşayanlarla aynı duyguları paylaşıyorum

Bizde sadece annem biliyor. Ki bana da bu yeter zaten diyorum. İnsanların bu konudaki düşüncelerini çok önemsemiyorum açıkçası ama yinede dışarıdan gelen herhangi bir şeye engel olmak için anlatmamayı tercih ettik. Bu heyecanı eşimle yaşamak bile beni çok mutlu ediyor.

Kızlar yarın benim de test günüm dua edin 3. Denemem 2 si kimyasal oldu. İdrar da pozitifi gördüm ama kan sonucum artarak gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…