Ay doğru diyor neyse yapma o zaman ya peki kan sonucuna kim bakacak nasıl bakacaksınızYa gizliden yapıcam dedim. Bu heyecanı ayrı mı yaşıcaz acitasyonu yaptı
Bu süreçte kafanızı dağıtım diyorlar da ben nereye gitsem kafamdaki düşünce ben de geliyor asla atamıyorumSanırım hepimizin en önemli gündemi bebek olduğu için ve sürekli kafamızda bu düşünce dolandığı için rüyaları da etkiliyor. Yalnız değilsin inan bende senin gibiyim
Yarın gidiyorum doktora. Bakalım sonrası muamma benim için. Ama çok heyecanlıyımBu süreçte kafanızı dağıtım diyorlar da ben nereye gitsem kafamdaki düşünce ben de geliyor asla atamıyorumsenin ne zaman başlıyor tedavi
Ya bilmiyorum. Telefonun başında çaresiz bekleyeceğiz artıkAy doğru diyor neyse yapma o zaman ya peki kan sonucuna kim bakacak nasıl bakacaksınız
İğneleri çok zor olmuyor ya eğer aşılamadaki gibi iseYarın gidiyorum doktora. Bakalım sonrası muamma benim için. Ama çok heyecanlıyımiğne fobim var aslında ama tabi bebek için herşeye okeyim
İstersen yarın sabah uyanınca yapın beraberYa bilmiyorum. Telefonun başında çaresiz bekleyeceğiz artıkAma ben çubuk test yapmak çok istiyorum.
Ben bir test alayım bari bugün eve giderkenİstersen yarın sabah uyanınca yapın beraberben olsam bekleyemem galiba
Yaaa süper süperrr. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaarrrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 ciktigggggg
Siz transfer için mi başlayacaksınızBu süreçte ekstra birşey yaptın mı? Yarın artık start vermek için doktora gideceğim. İğnelere ne zaman başlıcam nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum. Ve çok heyecanlıyım haliyle
Ayyyy gözün aydın çok sevindimKızlaarrrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 ciktigggggg
Bulursan bana da söyler misinKızlar gebelik uygulaması önerirmisiniz
Yok ben en başındayım daha :) regl olmayı bekliyordum dün akşam oldum. Bundan sonrası nasıl olacak heyecanını yaşıyorumSiz transfer için mi başlayacaksınız
Ayyy sana kıyamammmmYok ben en başındayım daha :) regl olmayı bekliyordum dün akşam oldum. Bundan sonrası nasıl olacak heyecanını yaşıyorum
Transfer için adetin ikinci günü gittiğimizde hangi testler yapılmıştı hatırlıyor musunuz ?Ayyy sana kıyamammmmbaşım heyecanlısındır şimdi . Muayene de bir sorun görmezse o gün başlıyorsun iğnelerine ilaçlarına . Ben gün aşırı kontrol edildim . Duruma göre iğnemin dozları ayarlandı . Sonra gün verildi yumurtalar toplandıııı . 3 ay rahim dinlensin dedi doktorum 1 kasımda da transfer oldum . Tabi transfer içinde adetin 2. Günü gittim testler vs yapıldı ilaçlarımı ve iğneleri kullanmaya başladım .
Ya sorma çok heyecanlıyım. Önce bu heyecanla nasıl başa çıkacağım onu bilmiyorumAyyy sana kıyamammmmbaşım heyecanlısındır şimdi . Muayene de bir sorun görmezse o gün başlıyorsun iğnelerine ilaçlarına . Ben gün aşırı kontrol edildim . Duruma göre iğnemin dozları ayarlandı . Sonra gün verildi yumurtalar toplandıııı . 3 ay rahim dinlensin dedi doktorum 1 kasımda da transfer oldum . Tabi transfer içinde adetin 2. Günü gittim testler vs yapıldı ilaçlarımı ve iğneleri kullanmaya başladım .
Transfer için adetin ikinci günü gittiğimizde hangi testler yapılmıştı hatırlıyor musunuz ?
Inanki ben çok pinpirikli olmama rağmen herhangi bir acı çekmedim piskokojik olarak biraz zor ama sonunu düşününce geçiyorYa sorma çok heyecanlıyım. Önce bu heyecanla nasıl başa çıkacağım onu bilmiyorumbu rahim dinlendirme sanırım herkeste yapılmıyor. Valla açıkçası yaştan dolayı endişelerim var ama hayırlı zaman neyse o zaman olsun iğneler can acıtıyor mu onu düşünüyorum kendime nasıl iğne yaparım filan. Çünkü iğne fobim var
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyorlar ama sakın yapma sabah ilk idrar yaparsınBen bir test alayım bari bugün eve giderkeniçin içime sığmıyor. Yüzümde sivilce çıktı ve tüm adet belirtilerini gösteriyorum. İnşallah olmam