Transfer için neden 3 ay beklendi acaba biliyor musunuzAyyy sana kıyamammmmbaşım heyecanlısındır şimdi . Muayene de bir sorun görmezse o gün başlıyorsun iğnelerine ilaçlarına . Ben gün aşırı kontrol edildim . Duruma göre iğnemin dozları ayarlandı . Sonra gün verildi yumurtalar toplandıııı . 3 ay rahim dinlensin dedi doktorum 1 kasımda da transfer oldum . Tabi transfer içinde adetin 2. Günü gittim testler vs yapıldı ilaçlarımı ve iğneleri kullanmaya başladım .
Çok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlaarrrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 ciktigggggg
Bebeklerimiz için herşeye değerInanki ben çok pinpirikli olmama rağmen herhangi bir acı çekmedim piskokojik olarak biraz zor ama sonunu düşününce geçiyor
Rahimin dinlensin dedi . Doktor öyle önerince de karşı gelmek istemedim hayırlısı budur belki dedim bekledimTransfer için neden 3 ay beklendi acaba biliyor musunuz
Amiiiinnnn canı gönülden diliyorum isteyen herkeseBebeklerimiz için herşeye değero acı bile o kadar tatlı gelir ki. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkürler Allah sizlerede nasip etsin bu mutluluğuÇok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Çok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinYaaa süper süperrr. Sağlıkla ilerlesin inşallahçok sevindim senin adına
Çok teşekkürler Allah sizlerede nasip etsin bu mutluluğuÇok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Amin canimm darısı başınıza tabloya ekler misin benim sonucuda onun hayalini kurmak bile güzeldi:)Çok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Ben inş bu çarşamba transfer olacağım. Cumartesi sabahtan başlarım erken gebelik testi yapmaya her sabah görene kadar test yaparım kesinnYa bilmiyorum. Telefonun başında çaresiz bekleyeceğiz artıkAma ben çubuk test yapmak çok istiyorum.
İlk günler negatif görsem de canimi sıkmam ne de olsa çok erken baktim diye kendimi motive ederim, ama pozitifi yakalarsam da boşuna 10-12gün beklememiş olurum bilmem ben böyle düşünüyorum. Sabırsızım çokBen inş bu çarşamba transfer olacağım. Cumartesi sabahtan başlarım erken gebelik testi yapmaya her sabah görene kadar test yaparım kesinn
Bende öyle diyordum aşılamada. Ama pozitiften sonra negatif dönüyor, kahrediyor işte insanıİlk günler negatif görsem de canimi sıkmam ne de olsa çok erken baktim diye kendimi motive ederim, ama pozitifi yakalarsam da boşuna 10-12gün beklememiş olurum bilmem ben böyle düşünüyorum. Sabırsızım çok
bir kere günümden önce yaptım. Silik olunca kan verdim 7 çıktı. Sevindim falan. Tekrarladık testi iki gün sonra iyice azalmıştı.İlk günler negatif görsem de canimi sıkmam ne de olsa çok erken baktim diye kendimi motive ederim, ama pozitifi yakalarsam da boşuna 10-12gün beklememiş olurum bilmem ben böyle düşünüyorum. Sabırsızım çok
Keşke öyle olsa . Sonra değer katlanacak mı diye düşünüyorsun Allahın izniyle artıyor sonra kese gününü bekliyorsun heeepp bir telaşeeee bitmiyorİlk günler negatif görsem de canimi sıkmam ne de olsa çok erken baktim diye kendimi motive ederim, ama pozitifi yakalarsam da boşuna 10-12gün beklememiş olurum bilmem ben böyle düşünüyorum. Sabırsızım çok
Bunun kullanılan ilacla ilgisi olabilir. Yanlis pozitif cikartacak bir hormon ilaci kullansam test yapmazdimbir kere günümden önce yaptım. Silik olunca kan verdim 7 çıktı. Sevindim falan. Tekrarladık testi iki gün sonra iyice azalmıştı.
Evet pozitifi görmek de tek basına yetmiyor önceden dört kaybım var bunu çok iyi biliyorum o yüzden..Keşke öyle olsa . Sonra değer katlanacak mı diye düşünüyorsun Allahın izniyle artıyor sonra kese gününü bekliyorsun heeepp bir telaşeeee bitmiyorhamdolsun
Nasıl kayıp ettiniz acabaEvet pozitifi görmek de tek basına yetmiyor önceden dört kaybım var bunu çok iyi biliyorum o yüzden..