- 18 Kasım 2024
- 2
- 0
- 39
Ne zaman test yapsam çıkar tutma ihtimali yüzde kaç ikimizde de sorun yok dedi Dr ama kafamda bir sürü soru var eşimde tutmazsa bir daha denemeye gerek yok dedim yazmayı unutmuşum çift embriyoMerhabalar ben yeni üyeyim ve ilk defa mesaj atıyorum 1 yıldır korunmuyoruz ve bebek istediğimiz için Dr başvurduk ilk iki aşılama yapıldı yaş 39 olduğu için hemen tüp bebeğe başlandı 11 Kasım opu 14 Kasım transfer Dr 2. Kalite 7 hücreli dedi taze transfer yapıldı 3. Gün embriyosu nasıl durum bilgisi olan yazabilir mi?
Stres de etkiler mi, sabah biri sinirlendirdi gereksiz bir stres yasagim ani, elim ayagim kesildi butun vucudumdan elektrik akimi gecmis gibi oldu. 5 dk falan kendime anca geldim nefes almaya calistim. Suan cok korkuyorum bisey olmus mudur diyeNasıl kayıp ettiniz acaba
Bence bir şey olmamıştır :) yine de siz şu an sadece bebişe odaklanın geri kalan hiçbir şeyi kafaya takmayınStres de etkiler mi, sabah biri sinirlendirdi gereksiz bir stres yasagim ani, elim ayagim kesildi butun vucudumdan elektrik akimi gecmis gibi oldu. 5 dk falan kendime anca geldim nefes almaya calistim. Suan cok korkuyorum bisey olmus mudur diye
İlk dusukten sonra pıhtılasma bozuklugu bakildi orada sorun varmiş sonraki dusukte rahim filminde rahim sekil bozuklugu cikti onun da ameliyatini oldum kolay bir operasyondu. Peşine yine kimyasal gebelik ve dış gebelik olunca dedim bir de pgtli tüp bebek deneyelim. Döllenme tüplerde olup rahme iniyor ya normalde, dış gebelik gecirenler tupteki sorundan dolayi tekrar dis gebelik gecirebiliyor. Tüp bebek yonteminde embriyo direkt rahim icine verildigi icin dıs gebelik gelisme ihtimali allah korusun yine var(embriyo tüpe gidebilir) ama bu ihtimal daha düşükBoş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik literatürde ne ararsanız :)
Kendiliğinden gebe kalabiliyorum, sonuncu dış gebelik olunca tekrar dış gebelik geçirmekten korktugum icin bir de dusuge neden olan sorunlari cozmemize ragmen yine de dusuk gerceklestigi icin pgtli tup bebek denedik bakalım hayırlısı. Dış gebelik geciren bir kişinin tekrar gecirme orani yuksek oluyor bu risk tup bebekte yine var ama cok daha dusuk ihtimal
Ahh bebBoş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik literatürde ne ararsanız :)
Kendiliğinden gebe kalabiliyorum, sonuncu dış gebelik olunca tekrar dış gebelik geçirmekten korktugum icin bir de dusuge neden olan sorunlari cozmemize ragmen yine de dusuk gerceklestigi icin pgtli tup bebek denedik bakalım hayırlısı. Dış gebelik geciren bir kişinin tekrar gecirme orani yuksek oluyor bu risk tup bebekte yine var ama cok daha dusuk ihtimal
Bekledim bile çoktanAmin canimm darısı başınıza tabloya ekler misin benim sonucuda onun hayalini kurmak bile güzeldi:)
Çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza. Ama buradaki birçok kadın hassas ve tüp bebek sürecinde ilaçlarını getirdiği duygusallık yüzünden buraya olumsuz hiçbir şey yazmıyoruz umarım bir daha yaşamazsınız ama lütfen böyle şeyler yazmayalımEvet pozitifi görmek de tek basına yetmiyor önceden dört kaybım var bunu çok iyi biliyorum o yüzden..
Sabaha bekleyemiyor musun3.gün transferin 10. Günü akşam test yapsam evde çıkar mı yaaaaa. İlk idrar mı illa
Sabah eşim var ondan gizli yapmam lazım kesin çaktırırım benSabaha bekleyemiyor musun
Adam demiş o kadar yapma dayan sende.Sabah eşim var ondan gizli yapmam lazım kesin çaktırırım ben
Evet iki saat dil döktü ikna etti aslında beş dk sonra vazgeçtimAdam demiş o kadar yapma dayan sende.
Ben yarın baktırıcam doktorum onu da istedi yarın söylerim sizeKızlar selam,
Transferin 10. gününden sonra, gebelik oluştuktan sonra progesteron değerine baktıran oldu mu? Kaç geldi?
yok yok bişey olmamıştır kötü düşünmeyinStres de etkiler mi, sabah biri sinirlendirdi gereksiz bir stres yasagim ani, elim ayagim kesildi butun vucudumdan elektrik akimi gecmis gibi oldu. 5 dk falan kendime anca geldim nefes almaya calistim. Suan cok korkuyorum bisey olmus mudur diye
Evett doğru bunlar normalde çok nadir olacak şeyler kimse kafaya takmasın o yüzden. Bu forumu benim yaşadığımın benzerini yaşayanlar da okuyordur eminim ve kimse umudunu kaybetmesin mücadeleye devam etsin diye yazdım ben aslında. Süreç hepimiz için güzellikle gider inşallahÇok geçmiş olsun üzüldüm adınıza. Ama buradaki birçok kadın hassas ve tüp bebek sürecinde ilaçlarını getirdiği duygusallık yüzünden buraya olumsuz hiçbir şey yazmıyoruz umarım bir daha yaşamazsınız ama lütfen böyle şeyler yazmayalım