KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ne zaman test yapsam çıkar tutma ihtimali yüzde kaç ikimizde de sorun yok dedi Dr ama kafamda bir sürü soru var eşimde tutmazsa bir daha denemeye gerek yok dedim yazmayı unutmuşum çift embriyo

Boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik literatürde ne ararsanız :)
Kendiliğinden gebe kalabiliyorum, sonuncu dış gebelik olunca tekrar dış gebelik geçirmekten korktugum icin bir de dusuge neden olan sorunlari cozmemize ragmen yine de dusuk gerceklestigi icin pgtli tup bebek denedik bakalım hayırlısı. Dış gebelik geciren bir kişinin tekrar gecirme orani yuksek oluyor bu risk tup bebekte yine var ama cok daha dusuk ihtimal

Stres de etkiler mi, sabah biri sinirlendirdi gereksiz bir stres yasagim ani, elim ayagim kesildi butun vucudumdan elektrik akimi gecmis gibi oldu. 5 dk falan kendime anca geldim nefes almaya calistim. Suan cok korkuyorum bisey olmus mudur diye
Bence bir şey olmamıştır :) yine de siz şu an sadece bebişe odaklanın geri kalan hiçbir şeyi kafaya takmayın
Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz :)

İlk dusukten sonra pıhtılasma bozuklugu bakildi orada sorun varmiş sonraki dusukte rahim filminde rahim sekil bozuklugu cikti onun da ameliyatini oldum kolay bir operasyondu. Peşine yine kimyasal gebelik ve dış gebelik olunca dedim bir de pgtli tüp bebek deneyelim. Döllenme tüplerde olup rahme iniyor ya normalde, dış gebelik gecirenler tupteki sorundan dolayi tekrar dis gebelik gecirebiliyor. Tüp bebek yonteminde embriyo direkt rahim icine verildigi icin dıs gebelik gelisme ihtimali allah korusun yine var(embriyo tüpe gidebilir) ama bu ihtimal daha düşük

Progesteron değeri 0,50 transfer hazırlığının ilk günü normal mi sizce? Estrofem başladım sadece

Ahh beb

3.gün transferin 10. Günü akşam test yapsam evde çıkar mı yaaaaa. İlk idrar mı illa

Evet pozitifi görmek de tek basına yetmiyor önceden dört kaybım var bunu çok iyi biliyorum o yüzden..
Çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza. Ama buradaki birçok kadın hassas ve tüp bebek sürecinde ilaçlarını getirdiği duygusallık yüzünden buraya olumsuz hiçbir şey yazmıyoruz umarım bir daha yaşamazsınız ama lütfen böyle şeyler yazmayalım

Stres de etkiler mi, sabah biri sinirlendirdi gereksiz bir stres yasagim ani, elim ayagim kesildi butun vucudumdan elektrik akimi gecmis gibi oldu. 5 dk falan kendime anca geldim nefes almaya calistim. Suan cok korkuyorum bisey olmus mudur diye
yok yok bişey olmamıştır kötü düşünmeyin

Evett doğru bunlar normalde çok nadir olacak şeyler kimse kafaya takmasın o yüzden. Bu forumu benim yaşadığımın benzerini yaşayanlar da okuyordur eminim ve kimse umudunu kaybetmesin mücadeleye devam etsin diye yazdım ben aslında. Süreç hepimiz için güzellikle gider inşallah

Merhaba benim de bugun kontrolum vardi. Reglimin 20. gununde yani onumuzdeki hafta pazartesi transfer yapilacak, cok heyecanliyim Hem 3. hem de 5. gun dondurulmus embriyo transferi olacak. Sans dileklerinizi ve dualarinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…