Ben dayanamayıp 8. Gün test vermiştim 47 gelmişti bugünde 97Değerlerin ne durumda canım
Maşallah çok güzel zaten bize yeten 1 tane değil miBenim folikül sayım 4-5 görünüyordu ama iğnelerle büyüyen sadece 2 tane oldu ve çok şükür ki 2side gelişim gösterdi 5. Güne gitti
10. Günü sonucunuz dimi şimdi 12. Gün mü yapılacakBen dayanamayıp 8. Gün test vermiştim 47 gelmişti bugünde 97
Evet normalde öyle ama yine de çok az yumurtam var diye üzülmüştüm baya . Evet oldum bugün 10.gündü çok şükür 97 geldi sonucum Salı tekrar bakılacak umarım artış olur güzelce ilerlerMaşallah çok güzel zaten bize yeten 1 tane değil mitransfer oldunuz mu
Evet bugün 10.günümdü salıda 12 oluyor sizin değerleriniz nasıldı10. Günü sonucunuz dimi şimdi 12. Gün mü yapılacak
8. Gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187Evet bugün 10.günümdü salıda 12 oluyor sizin değerleriniz nasıldı
Ayy sizinki çok güzelmiş maşallah benimki biraz düşük gibi ama önemli olan artış olması diye anladım8. Gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187
Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahEvet normalde öyle ama yine de çok az yumurtam var diye üzülmüştüm baya . Evet oldum bugün 10.gündü çok şükür 97 geldi sonucum Salı tekrar bakılacak umarım artış olur güzelce ilerler
Kesinlikle öyle önemli olan artışAyy sizinki çok güzelmiş maşallah benimki biraz düşük gibi ama önemli olan artış olması diye anladım
Ayyyy maşallah8. Gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187
Galiba olmayacakAyyyy maşallahbu artışlardan sonra huhhhh dediğimiz bir yer olacak mı acaba tamam artık korkulacak bişey yok dediğimiz
İlk bebeğimde taze transfer olmuştum 3. gün embriyosuydu. Bu sefer 225 ilk iğne vuruldum 9 gün kadar opu yapıldı 9 yumurta toplanmış 7 si olgun onlarında sadece 4 tanesi döllenmiş. Üçüncü güne gelebilecek olanları bekliyoruz dondurulmuş transfer olacak demişti doktorumuzUmarım güzellikle sonuçlanırrrrr kaç gün ilaç kullandınız acaba taze transfer miydi tedaviye başladığınızın kaçıncı gibi transfer oldunuzzzz
Teşekkür ederim canımEkledim ,
Aslında doktor nasıl gerekli görürse öyle yapıyor. Benim ilk transferim olacak inşAllah, dondurulmuş 3.gün embriyosu ve iki tane koyacak. 4 yumurtam 3.güne ulaşabilmişti, ikili ikili dondurdular. Bu arada yaşım 31.Merhaba! Evet yasal olarak 35 ve üzeri 2 adet koyma hakkı var tercih size ait yada daha önce tutmamış tüp bebek varsa yine 2 hak veriliyor bunların harici sadece tek embreiyo