KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Konudan çok bağımsız olarak bebeğimizin kaç haftalık olduğunu kesenin dolu mu boş olduğunu ilk kontrolde mi öğreniyoruz
Hafta hesaplamak için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor. Kese 5-6. Haftalarda görülüyor :) yani aslında transfer yapıldığı zaman siz 2 haftalık hamile gibi oluyorsunuz ortalama, transfer adetten ortalama 10-12 gün sonra yapılıyor. Embriyonun tuttuğunu öğrendiğiniz zamanlarda 4 haftalık hamile oluyorsunuz neredeyse. Önce kan testinde görülüyor, kese gözükmüyor. Kese sonra gözüküyor :)

inşallah hayırla sonuçlanır

Kahhve

Tedaviye başlama tarihim: 01.11.2023

Ben Kasım 1 de transfer oldum . 13 kasımda hamile olduğumu öğrendim 15 kasımda 1100 küsürleri görünce test istemedi 22 kasıma randevu verdi . Kesemi görürüm inşallah bir sorun yoktur

Ben Kasım 1 de transfer oldum . 13 kasımda hamile olduğumu öğrendim 15 kasımda 1100 küsürleri görünce test istemedi 22 kasıma randevu verdi . Kesemi görürüm inşallah bir sorun yoktur
Bu süreçte ekstra birşey yaptın mı? Yarın artık start vermek için doktora gideceğim. İğnelere ne zaman başlıcam nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum. Ve çok heyecanlıyım haliyle

Kızlar regle 7 gün kaldı 7 gün sonra tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım. Ama sürekli rüyamda Bebek gebelik görmeye başladım . Çok mu kaptirdim kendimi tedavinin negatif olma ihtimali de var çok üzülmek istemiyorum

Sanırım hepimizin en önemli gündemi bebek olduğu için ve sürekli kafamızda bu düşünce dolandığı için rüyaları da etkiliyor. Yalnız değilsin inan bende senin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…