KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

O bende de var neden hep negatif düşünüyorum diye kızıyorum kendime kötüyü çağırıyormuşum gibi hissediyorum
Evet içimden inan ki hani olmayacak kötü bir şey geçmiyor ama korkuyorum kendime mani olamıyorum çok dua ediyorum çok dikkat ediyorum ama endişemi yenemiyorum senin kontrolün ne zaman ?

Benide ekleyebilir misiniz arkadaşlar 19 Kasım transfer

Ya kızlar valla ilk defa regl olduğum için üzülmedim. Biran önce sürece başlamak istiyorum. Acaba bu dönemde yapılması gereken ekstra bişeyler var mıdır?

Insallah olumlu ve guzel haberleri cuma gunu alirsiniz Icinizi ferah tutun, guzel seyler dusunun

Arkadaslar, transfere hazirlik surecindeyim. Estrofem ve coraspirin kullaniyorum, 9-10 gun oldu yanlis hatirlamiyorsam yarin da kontrole gidecegim. Rahmimin sol kisminda, ayni OPU oncesinde yumurtalar buyudugu icin yasadigim agri gibi bir agri var. Buna benzer bir tecrubesi olan var mi?

Ben de oyleyim, tadini cikaramiyorum. Hep endise hep negatiflik

Evet içimden inan ki hani olmayacak kötü bir şey geçmiyor ama korkuyorum kendime mani olamıyorum çok dua ediyorum çok dikkat ediyorum ama endişemi yenemiyorum senin kontrolün ne zaman ?
ben de o moddayım sürekli dua ediyorum ama bi yandan korkuyorum ben bugün 10.gün testi verdin Salı tekrar kan verip artışa bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…