Ay ben sabah su gibi uyanıyorum iki üç gündür. Gün içinde değil de geceleriBende acayip terliyorum ve senin gibi ayaklarım çok yanıyor
Salı günü git canımİyi akşamlar kızlar. Az önce regl oldum. doktor 2. 3. Gel demişti. Sanırım salı günü gitmem uygun olur dimi?
Evet içimden inan ki hani olmayacak kötü bir şey geçmiyor ama korkuyorumO bende de var neden hep negatif düşünüyorum diye kızıyorum kendime kötüyü çağırıyormuşum gibi hissediyorum
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim 15 Kasım transfer @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu A Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım C cicipamuk 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim akrephanim 12 Kasım transfer G gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) S serrol
Benide ekleyebilir misiniz arkadaşlar 19 Kasım transferBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim 15 Kasım transfer @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu A Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım C cicipamuk 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim akrephanim 12 Kasım transfer G gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) S serrol
Insallah olumlu ve guzel haberleri cuma gunu alirsinizBenim cuma günü randevum var doktor tekrar test vermene gerek yok dedi ama o kadar içim sıkıntılı ki sürekli birşey olacak sanıyorumoysaki şuan herşey güzel gidiyor ama içim hiç rahat değil . Kese görmemiz gerekiyor galiba cuma günü ya göremezsek diye içim gidiyor dua edin lütfen içimin ferahlaması lazım galiba
Amin inşallah duaya da çok ihtiyacımız varInsallah olumlu ve guzel haberleri cuma gunu alirsinizIcinizi ferah tutun, guzel seyler dusunun
Umarim hepimiz guzel haberler alirizAmin inşallah duaya da çok ihtiyacımız varben dua ederken hepimize dua ediyorum inşallah işe yarıyordur
Sen listesin zaten 15 Kasım Transfer yazmışızBeni de eklermisin
Neneney
25 yaş
1.denemem
5.gün embriyosu
Sonucum 25 kasımda
Ekledim ,Benide ekleyebilir misiniz arkadaşlar 19 Kasım transfer
Benimde bekleme süresi 11 ay yazar mısınız 12.ayda tedaviye başladıkSen listesin zaten 15 Kasım Transfer yazmışız
Ben de oyleyim, tadini cikaramiyorum. Hep endise hep negatiflikBenim cuma günü randevum var doktor tekrar test vermene gerek yok dedi ama o kadar içim sıkıntılı ki sürekli birşey olacak sanıyorumoysaki şuan herşey güzel gidiyor ama içim hiç rahat değil . Kese görmemiz gerekiyor galiba cuma günü ya göremezsek diye içim gidiyor dua edin lütfen içimin ferahlaması lazım galiba
ben de o moddayım sürekli dua ediyorumEvet içimden inan ki hani olmayacak kötü bir şey geçmiyor ama korkuyorumkendime mani olamıyorum çok dua ediyorum çok dikkat ediyorum ama endişemi yenemiyorum senin kontrolün ne zaman ?
Olmaz inşallah canım kusura bakma karistirmisimbespressoc canım şimdi listeye baktımda bir karışıklık olmuş sanırım. Benim 12 ay oldu umarım 3,5 yıl olmaz :))
Estağfirullah hiç sorun yokOlmaz inşallah canım kusura bakma karistirmisimb
Sen ilk kontrolünü oldun mu canımBen de oyleyim, tadini cikaramiyorum. Hep endise hep negatiflik
Değerlerin ne durumda canımben de o moddayım sürekli dua ediyorumama bi yandan korkuyorum ben bugün 10.gün testi verdin Salı tekrar kan verip artışa bakılacak
Benim kullanıcı adım değişti kullaniciadimbuse idi değiştirdimEkledim ,