KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Amin inşallah evet bende her ay inşallah olmam gecikir de test yaparım diyordum bu ay gelsin diye gün sayıyorum

Canım kaç gün gecikti belki vardır gebelik

Canım kaç gün gecikti belki vardır gebelik
Yok ya zannetmiyorum canım 7gun geçti şuan normalde regli olmadan önce leke gelirdi oda yok sperm sorunu var benimde yaş 35 oldu doğal yolla sanmıyorum umut bitti tüp bebek le olabilir diye kodladik kendimizi aslında 5 ay dır git gel yapiyoruz folikul kist vardı kendiliğinden yok olmasını bekledi doktor bu ay gidersem başlayacağım insallh kist görünmüyor insallh ama reglide gelmiyor elimde maydanoz suyu regli bekliyorum

Kızlar opu olalı 13 gün oldu ve hala adet olmadım. İlk opu da 5. Gün olmuştum. Geciken oldu mu hiç opudan sonra

Insallah bu surec senin icin daha rahat ve huzurlu gecer. Hepimiz icin oyle gecsin insallah

Valla benimde yaş 36. Eşim bile diyor artık beklemeyelim olsaydı şimdiye olurdu diye. Çok hikaye okudum burda. Tüp bebek düşündüğümüz ay kendiliğinden hamile kaldım çünkü kafaya hiç takmadım diye. Diyorum ki nasıl takmıyorsunuz kafanıza. Tek kafasına takan ben miyim acaba

Aynen öle bazen imreniyorum hemen gebe kalanlara bende çok okudum öle tüp bebek tedavisinden önce gebe kalan ama işte insanın umudu kalmayınca aman bizimi bulacak mucize hayatımın her aşamasını zorlanarak geçirdim bulmaz diyip kafamdan sildim şuan birsuru elimde yumurtlama takibi için aldığım testler 15e yakın erken gebelikbtesti var ama elim gitmiyor bozu boşuna kendimi umutlandırdı tekrar üzülüyorum kendime kızıyorum sonra neden bu eziyeti yapıyorum diye anlayacağın tek değilsin kısır döngüye girmek insanı hirpaliyor benim hem yaşım eşiminde sperm sorunu olunca bizi neler bekliyor bilmiyorum sizin sorununuz nedir peki dilerim rabbimden şu zor zamanları atlatmak rabbimin merhametine sığındım bekliyorum çaresizlik kimsesizlik gibi bu bizim için bir sınav umarım bu sinavida atlatırız amin

Bende çikolata kisti var 2 cm. Onun dışında amh dahil herşey çok normal. Ama olmayınca olmuyor işte. Allah en çok istediği en çok sevdiği şeyle sınarmış ya insanı bizim ki de o hesap sanırım. Ama tabiki hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. İnanıyorum ki birgün alacağım kucağıma evladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…