Test günü ne kadar erken vermişler. Kaçıncıngğn embriyosuydu. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahGldnskr. 7 yıl 11 kasım transfer 18 i kan testi
5 gün embriyosu 7 gün kan iki gün arayla 10 uncu gün birdaha ikiz koydukTest günü ne kadar erken vermişler. Kaçıncıngğn embriyosuydu. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Merhaba bende tavmergene ön görüşmeye gittim geçen ay bu sabah regli oldum pazartesi muayene ye gideceğimManisa Celal bayar üniversitesi tüp bebek merkezinde başladım ama önünüzdeki hafta Tavmergen merkezine randevu aldım onlarla da öngörüşme yapacağım tam nerede veya hangi doktorda tedavi olacağıma karar veremedim ama fakülteyi eledik özel merkezlerde ön görüşmeler yapıp kararlayacağız. Rabbim hepimize evlat nasip etsin kucağımız boş kalmasın.
Bazıları kötü yorum yapmış tavmergen için. Sizin ilk görüşünüz nasıl? Bende oraya başlayacağımMerhaba bende tavmergene ön görüşmeye gittim geçen ay bu sabah regli oldum pazartesi muayene ye gideceğim
Evet bende kötü yorumlar gördüm ama ben şehir dışından gideceğim buraadaki doktoruma güveniyorum o yönlendirdi.ama burdan başka bir ark ile görüştüm o çok memnun idi.ilk izlenim olarak benim için iyi geçti yani muayene olduk tahlil verdik asıl iş pazartesi başlıyor sanirimBazıları kötü yorum yapmış tavmergen için. Sizin ilk görüşünüz nasıl? Bende oraya başlayacağım
Bende şehir dışından gidicem ve doktorum önerdi benimde. Doktoruma da çok güvendiğim için şüphe oluşmadı kafamda. 1-2 gün var benimde regle. Sonrasında direk başlıcam. Sadece mesafe biraz var nasıl olacak gidip gelme onu düşünüyorumEvet bende kötü yorumlar gördüm ama ben şehir dışından gideceğim buraadaki doktoruma güveniyorum o yönlendirdi.ama burdan başka bir ark ile görüştüm o çok memnun idi.ilk izlenim olarak benim için iyi geçti yani muayene olduk tahlil verdik asıl iş pazartesi başlıyor sanirim
Bizim 2 saat sürüyor balikesir den gidecegizBende şehir dışından gidicem ve doktorum önerdi benimde. Doktoruma da çok güvendiğim için şüphe oluşmadı kafamda. 1-2 gün var benimde regle. Sonrasında direk başlıcam. Sadece mesafe biraz var nasıl olacak gidip gelme onu düşünüyorum
Ayyy hadi inşallah kuzum pozitiflere inşallahArkadaşlarım günaydın kan verdim geldim çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
Benimde 3 saati buluyor. Neyse bebiş için değerBizim 2 saat sürüyor balikesir den gidecegiz
Hayırlısı olsun hakkında:)Arkadaşlarım günaydın kan verdim geldim çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
Ya umutsuz olma lütfen . Mucizen olur belkide bu minnoşlar :)Selam arkadaşlar. insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alırsınız. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın diye dua ediyorum sizler içinde ❤ benim 3 embriyom vardı taze. perşembe günü 3. gündü. 2 embriyom kaldığını ama onların kalitesinin de düşük olduğunu aman aman kalitede olmadığını söyledi embriyolog. ikisini de transfer ettiler ama benim hiç ümidim olmadığı için düşünmüyorum bile artık. normal yaşantıma devam ediyorum. test günüm 26sinda. sırf gitmis olmak icin gitcem. Bu 6. denememizdi yine her şey boşa gitti. bana olmadı allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bugünde leke oldu mu canım. Yaptır tekrar kan ne kaybedersin kiKızlar benim 3.gün embriyo dün transfer hariç her 10.gündü.normalde önümüzdeki salı kan vermem gerekiyordu.Dün açık renkli leke gelince doktorum kan ver dedi.Verdim 5,96 çıktı..3 ayrı doktora sordum 2de 4 gün sonra tekrar yaptır dedi.Tüp bebeği yapan doktorum ilaçları bırak adet olunca tekrar görüşelim gebelik yok dedi..Ne yapacağım..Artma ihtimali var mı acaba ya
Hayır öyle bir şey olmuyorKızlar iki gündür salak salak şeylere sürekli ağlıyorum. Sizde öyle misiniz