KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar dün kontrol vardı opu için gün aldım birde histerokobi olmam gerekirmiş .opu ile aynı gün o operasyonu olacam biraz korkuyorum

Merhaba bende tavmergene ön görüşmeye gittim geçen ay bu sabah regli oldum pazartesi muayene ye gideceğim

Bazıları kötü yorum yapmış tavmergen için. Sizin ilk görüşünüz nasıl? Bende oraya başlayacağım
Evet bende kötü yorumlar gördüm ama ben şehir dışından gideceğim buraadaki doktoruma güveniyorum o yönlendirdi.ama burdan başka bir ark ile görüştüm o çok memnun idi.ilk izlenim olarak benim için iyi geçti yani muayene olduk tahlil verdik asıl iş pazartesi başlıyor sanirim

Bende şehir dışından gidicem ve doktorum önerdi benimde. Doktoruma da çok güvendiğim için şüphe oluşmadı kafamda. 1-2 gün var benimde regle. Sonrasında direk başlıcam. Sadece mesafe biraz var nasıl olacak gidip gelme onu düşünüyorum

Bizim 2 saat sürüyor balikesir den gidecegiz

Selam arkadaşlar. insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alırsınız. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın diye dua ediyorum sizler içinde ❤ benim 3 embriyom vardı taze. perşembe günü 3. gündü. 2 embriyom kaldığını ama onların kalitesinin de düşük olduğunu aman aman kalitede olmadığını söyledi embriyolog. ikisini de transfer ettiler ama benim hiç ümidim olmadığı için düşünmüyorum bile artık. normal yaşantıma devam ediyorum. test günüm 26sinda. sırf gitmis olmak icin gitcem. Bu 6. denememizdi yine her şey boşa gitti. bana olmadı allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ya umutsuz olma lütfen . Mucizen olur belkide bu minnoşlar :)

Kızlar benim 3.gün embriyo dün transfer hariç her 10.gündü.normalde önümüzdeki salı kan vermem gerekiyordu.Dün açık renkli leke gelince doktorum kan ver dedi.Verdim 5,96 çıktı..3 ayrı doktora sordum 2de 4 gün sonra tekrar yaptır dedi.Tüp bebeği yapan doktorum ilaçları bırak adet olunca tekrar görüşelim gebelik yok dedi..Ne yapacağım..Artma ihtimali var mı acaba ya

Bugünde leke oldu mu canım. Yaptır tekrar kan ne kaybedersin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…