KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnşallah canım benim için ücreti çok önemli değil çünkü 3.5 yıldır takviyeler aşılamalar bilmem neler dünyanın parasını şimdi en azından belli somut

Aa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftir sende bence yarın tekrar yap.

Ayyy şeninde başlıyor serüven kolaylıkla geçer inşallah
Insallahhhh öyle olur . Dr evet hamilesin kesin diyene kadar içim rahat etmiycek sanırım:))

Hiç gelmesini istemediğimiz reglleri beklememizde çok manidar Allah bu süreçte yardımcımız olsun. İnşallah burda yazan ve isteyen herkes en hayırlı zamanda bebeğine kavuşur. Pilates hocam sürekli sen hamilesin test yap diyip duruyor da. Hiç umudum yok tabiki

Annemde öle diyip duruyor okdar çok gebelik testi yaptım ki artık olmadığını doğal yollarla hamile kalamiycagimi bildiğimden hiç test bile yapmadım evde birsuru test var ama elim gitmiyor bile bu ay çok ağır anti biyonik serum falan yedim ondan gecikti sanırım ama beklemekte yordu bir an önce ne olacaksa olsun diyorum bu yolda bizler birbirimizi anlar ancak işte ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…