Haklısınİnşallah canımbenim için ücreti çok önemli değil çünkü 3.5 yıldır takviyeler aşılamalar bilmem neler dünyanın parasını şimdi en azından belli somut bişey yapacağız
İnşallah çiçeğimHaklısıngelsinde inşallah
Evet aynenİnşallah çiçeğimheyecanlı günler en zoru transfer sonrası olacak galiba
Bargotum yok geri vermediler
Bide dün yaptım aynı testen hafif vardı bu sabah yaptım ilk idrarla daha belirgin oldu öğlen gene yaptım aynısı gene çıktı gene yanıltma payı olurmuHaklısıngelsinde inşallah
Olmaz inşallah olmaz ya kötü düşünme bebişin seninleBide dün yaptım aynı testen hafif vardı bu sabah yaptım ilk idrarla daha belirgin oldu öğlen gene yaptım aynısı gene çıktı gene yanıltma payı olurmu
Sabah yap bence sen geneBide dün yaptım aynı testen hafif vardı bu sabah yaptım ilk idrarla daha belirgin oldu öğlen gene yaptım aynısı gene çıktı gene yanıltma payı olurmu
Aa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftirsende bence yarın tekrar yap.
Ayyy şeninde başlıyor serüvenkolaylıkla geçer inşallah
İnşallah canımbenim için ücreti çok önemli değil çünkü 3.5 yıldır takviyeler aşılamalar bilmem neler dünyanın parasını şimdi en azından belli somut
Insallahhhh öyle olur . Dr evet hamilesin kesin diyene kadar içim rahat etmiycek sanırım:))Aa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftirsende bence yarın tekrar yap.
Ayyy şeninde başlıyor serüvenkolaylıkla geçer inşallah
Benimde son 11 günRegle son 3-4 gün kala. Ve artık biran önce zaman geçsin ve tedaviye başlıyım istiyorum. Zaman durdu sanki :)
Benim bugün geldi adetim pazar günü iğnelere başlıyorumRegle son 3-4 gün kala. Ve artık biran önce zaman geçsin ve tedaviye başlıyım istiyorum. Zaman durdu sanki :)
Ay bende hala tık yok yaaaaaRegle son 3-4 gün kala. Ve artık biran önce zaman geçsin ve tedaviye başlıyım istiyorum. Zaman durdu sanki :)
Hala bende de yok kaç gün gecikti kuşburnu çayı ada çayı maydanoz suyu icip durdum masaj yapıyorum yok gelsin artık reglimin geleceğini bekliyorum şimdideAy bende hala tık yok yaaaaaAllahım nasıl bir şey bu
Senin adına sevindim insallh bende regli oturumda geçerim tedaviye Rabbım bu yolda yar ve yardımcımız olsunBenim bugün geldi adetim pazar günü iğnelere başlıyorumçok heyecanlı bir süreç Allah inşallah herkese mutlu haberler almayı nasip etsin
Annemde öle diyip duruyor okdar çok gebelik testi yaptım ki artık olmadığını doğal yollarla hamile kalamiycagimi bildiğimden hiç test bile yapmadım evde birsuru test var ama elim gitmiyor bile bu ay çok ağır anti biyonik serum falan yedim ondan gecikti sanırım ama beklemekte yordu bir an önce ne olacaksa olsun diyorum bu yolda bizler birbirimizi anlar ancak işte ne yapalımHiç gelmesini istemediğimiz reglleri beklememizde çok manidarAllah bu süreçte yardımcımız olsun. İnşallah burda yazan ve isteyen herkes en hayırlı zamanda bebeğine kavuşur. Pilates hocam sürekli sen hamilesin test yap diyip duruyor da. Hiç umudum yok tabiki
Adetin 2 veya 3. Günü başlanıyor diye biliyorum ıgnelere sizin farklı mı acabaBenim bugün geldi adetim pazar günü iğnelere başlıyorumçok heyecanlı bir süreç Allah inşallah herkese mutlu haberler almayı nasip etsin